2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

İnşallah canım darısı sizlerin başına nasıl geçtiğini anlamayacaksın zamanın ev işlerine başlayında

bu günlerin tadını çıkar tatlım zaman su gibi geçiyor zaten

herkes agustosa çok bişi kalmadıgını, hemen geçecegini söylüyo
ama bi bana daha cooook varmış gibi geliyo heralde
Benim 30 temmuzda düğünüm.
Bana da herkes aaa 3,5 ayın kalmış ne çabuk geçti diyor ama gel de bana sor
Hiç bir şekilde vakit geçmiyor sanki, hep çok varmış gibi geliyor
108 gün var mesela, ölme eşeğim ölme diyorum her sayışımda :)
Ama 8 gün sonra 99a düşecek. 7 yıldır bekliyorum o kadar da beklerim diyorum :)
Siz ne zamandır bekliyorsunuz canım

ay ben söylemiyim ozaman sen 7 yıl diyince ben utandım
biz aralık 2014de tanıştık , şimdi askerde. agustosun 7sinde de düğün inş :) ama ben dayanamıyom

ay ben söylemiyim ozaman sen 7 yıl diyince ben utandım
biz aralık 2014de tanıştık , şimdi askerde. agustosun 7sinde de düğün inş :) ama ben dayanamıyom

Aynen canım bende öyle artık beklemekten yoruldum inanki
Biz balayından dönücez siz evlenmiş olacaksınız yaa ne tatlı

Aynen canım bende öyle artık beklemekten yoruldum inanki
Biz balayından dönücez siz evlenmiş olacaksınız yaa ne tatlı

temmuz 30unda da kardeşimin düğünü var. benim agustosun 4de de kına gecesi var
ayy inş sende bende musmutlu oluruz Allah pişmanlık vermesin utandırmasın.

hazırlıkların ne alemde ? gelinlik baktın mı sen mesela

kardeşinle bikaç gün arayla mı evleneceksiniz

ay evet ya. aslında benim dügün temmuz 16 sıydı.. ama pek sevgili görümceciğim hamile kaldı ve doğumu ozamana denk geldiği icün bizim düğünde ertelenmek zorunda kaldı

iyi cesaret etmiş aileniz,bizim daha sadece tanışma oldu ama geri kalan sürecin planları hepimizi fazlasıyla meşgul ediyor. kardeşim benim düğüne kadar en azından sözü olsun istiyor ama ona bile cesaret edemiyoruz

bizimki mecburiyetten böyle oldu. denk geldi aslında.
kardeşim 2sene nişanlı kaldı , aslında onun dügün gecen sene olcaktı ama gelin hanımın babası düğün seneye olsun dedi. o yüzden onunki bu seneye sarktı.

benimkide, zaten 1 yaz birlikte gecirdik o yaz da evlenemezdik askere gitmesi gerekiyodu. haftaya geliyo inş.
bu yaz bizim düğün de olsun dedik ertelemenin bi mantığı yok diye düşündük.

ama epey yorucu olcak maddi manevi

benim alt tarafı daha aileler tanıştı, haftaya isteme olacak inşallah ama o yorgunluğu gözüm kesmiyor ben de paşa torunuyum galiba biraz
beklemek kötü evet haklısınız ama çok az olmuş ikisinin arası, aileniz boşluğa düşecek bir anda
benim kardeşime kalsa o da yakın yapardı da erkek arkadaşı ancak askerden dönecek iş bulacak falan beklemeleri gerekecek biraz mecbur. yoksa bizim de yakın olabilirdi, ama çok yorulur insan yaa. Rabbim yardımcınız olsun

amin sağolun :) gecen sene ekim ayında da dier kardeşim evlendi. annemler bu yaz kapanış yapcaklar işte

sizin dügün tarihi vs. konusuluyo mu peki ? hani görüştüğünüz kişiyle filan konustugunz oluyo mu düğünü ?

amin sağolun :) gecen sene ekim ayında da dier kardeşim evlendi. annemler bu yaz kapanış yapcaklar işte

sizin dügün tarihi vs. konusuluyo mu peki ? hani görüştüğünüz kişiyle filan konustugunz oluyo mu

bizim geçtiğimiz haftasonu aileler tanıştı, 23ünde isteme oldu, mayısta da nişan olacak işte. aslında düğün için eylül istiyorduk ama annemlere hacılık çıkınca kasıma ertelemek durumunda kaldık. ailelerde biliyor bu tarihi onay veriyorlar. bu sene hepsini halledecez inşallah bi çırpıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…