• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Merhabalar hoşgeldiniz bir ömür mutluluklar hepinize :KK39: Temmuz gelinleri gelmeye başlamış ne güzel. Benim gibi iki haftası kalan gelinler napmalı heyecandan :KK75:
Az kalmış ama herşey güzel geçicek görürsün bak:) gelin hamamına da git mutlaka 1 hafta kala,geçen sene arkadaşıma gelin hamamı yapmıştım sürpriz bir hafta kala gerçekten çok iyi geldi ona,telaşın stresin içinde kendine gelmek için birebir:)

Çeyiz kolilerime yapıyorum süslemeyi :) Beyaz kağıt aldım toptancıdan, dışlarını sarıyorum kırmızı kurdela bağlıyorum

Herşey çok güzeldi, çabuk bitti tekrar yaşayamıyor muyuz diyeceğin fıstık gibi bir düğün olacak kötü düşünme :) Bir daha yaşanmayacak günlerini zehir etmelerine izin vermee
İnşallah valla ya,o kadar heves edip de milletin ona buna laf edicek korkusu stresimi daha çok arttırıyor,günümüz güzel geçsin ve rahat rahat bir tatil yapalım :)

Ayy evet biran önce tatil kısmına geçelim :KK48: Balayı için nereyi düşünüyorsunuz var mı aklınıza bir yer?
ayarladık bile canım biz erken rezervasyon fırsatından yararlanalım diye. Antalya side,Manavgat tarafıında bi otel ayarladık. otelin +16 konsepti ilgimi çekti. balayı otelinde çoluk çocuk arasında olmak çok iyi olmaz sanki :)

Bizde Sentido Lykia Resort düşünüyoruz yetişkin oteli olması artısı oldu bizim içinde sakinlik açısından yada Jiva Beach Resort inşallah memnun kalırız pişmanlık yaşamayız da düğün stresi çabucak geçer :)

Bizde Sentido Lykia Resort düşünüyoruz yetişkin oteli olması artısı oldu bizim içinde sakinlik açısından yada Jiva Beach Resort inşallah memnun kalırız pişmanlık yaşamayız da düğün stresi çabucak geçer :)
hımm onlar da mı yetişkin oteliymiş . bence de çok büyük artı. hem sessiz sakin bi tatil olur hem de eşinle daha rahat olursun. inşallah pişman olmayız. heaven beach resort spa 'yı ayarladık biz de. çok gecikmeden karar verip rezarvasyonu ayarlayın ve rezarvasyon yaparken sigortalı yaptırın ki ücretsiz iptal seçeneğiniz olsun.

hımm onlar da mı yetişkin oteliymiş . bence de çok büyük artı. hem sessiz sakin bi tatil olur hem de eşinle daha rahat olursun. inşallah pişman olmayız. heaven beach resort spa 'yı ayarladık biz de. çok gecikmeden karar verip rezarvasyonu ayarlayın ve rezarvasyon yaparken sigortalı yaptırın ki ücretsiz iptal seçeneğiniz olsun.
Aynen Sentido yetişkin oteli,evet sigortalı yaptırmak en mantıklısı olucak ,karar verebilsek hemen yaptırıcaz da bakalım artık inş içimize siner hepimizin

Bilgilerim. Aileler tanişma:07.02.2015 Evlilik teklifi:15.02.2015. Nişanımız:25.04.2015. Nikahımız:28.05.2016. Kına Gecesi:16.07.2016 Düğünümüz:23.07.2016 Balayımız:26.07.2016

Merhabalar,bende aranıza taze katılanlardanım herkesi tanımak için 165 sayfayı okumaya niyetlendim bitiremedim :KK48: 21 ağustos gelini olucam bende nasipse 20 ağustosta kına gecem 21 ağustos nikah ve sonrası yemek olucak,ama kına gecesi için o tarihteki baktığım çoğu yer dolu ve aksilikler hep beni buluyor sanki:KK43: İnşallah herkesin istediği gibi,hayal ettiği gibi geçer,gün sonunda ''ya herşey çok güzeldi değil mi?''deyip birbirimize bakarız sevdiceklerimizle =)))

Bu arada nişanım:13 nisan 2014, kına gecem:20 ağustos 2016 Nikah:21 Ağustos 2016 İzmir'den 26 yaşında bir gelin adayıyım:)

Hoşgeldiniz kızlar ekliyorum :KK68: Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :KK68:

ee ben evlendim kızlar darısı başınıza.. :KK68:

:nazar:Canım benim Rabbim ağzınızın tadını hiiiiç bozmasın bir ömür ilk günkü heycanı yaşatsın inşallah... :KK36:
Sen yeni gelinsin bizlere de dua et ""
topiğimizdeki tüm gelinlerimiz bir an önce kavuşsunlar"" diye
:KK36:

:nazar:Canım benim Rabbim ağzınızın tadını hiiiiç bozmasın bir ömür ilk günkü heycanı yaşatsın inşallah... :KK36:
Sen yeni gelinsin bizlere de dua et ""
topiğimizdeki tüm gelinlerimiz bir an önce kavuşsunlar"" diye
:KK36:
Sselamömmm herkeseee benimdeee isteme söz nisan bir arada 14.02.2016 da olduuu düğünüm 13.11.2016 da olucakk hayırlısıylaa kızlar çoklk heycanlıyımmmmmm :))

Back