• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Evet canım minik bir şapka takıcam zaten.Nikahtan sonra biz muhtemelen eve geliriz ailelerde olur.Ne güzel senin hepsi bir arada.Biz bide 2 ay birbirimizi evli bekliycez.Benim kına gecemde düğünden 1 hafta önce İstanbul'da olucak.Ailesinin isteği ile bize onun memleketinde köy düğünü yapacaklar.Ben hiç istemedim öyle bir düğün canım.

ayy canım o da zor yaaa. nişanlıyken beklemek zaten sıkıntı gün geçmiyor bi de nikahla beklemek var. aileler işin içine girince karışıyo işte istekler bitmiyor. biz olabildiğince kararımı nişanlımla alıp ailelere sadece bilgi veriyoruz. düğün kına aynı gece olsun diye ben istedim nişanlım da mantıklı dedi. ve ailelere biz böyle istiyoruz dedik. ses edemediler . hepsi bi gece de olsun bitsin kırk kere aynı telaşeye girmek istemedim. köy düğünü de güzel olur ama tadını çıkar bence.

çeyizlerimi koliledim süslemek kaldı onuda fırsat buldukça yapıyorum :) başka pek bişey yok gibi aslında ya
seninde az kalmışş :)
çeyizler süslü kolilerle mi gidiyor. ben hep ev tutulunca kısım kısım taşırım evdekileri diye düşünüyordum. ev çeyizden kat kat oldu çünkü boşalsın diye düşünmüştüm ama .

benimde mobilyalar dışında herşey tamam. 1 Ay sonra ev tutucaz inş. mobilyalar derken haziranı bulucaz. Ama nikah tarihi belli değil daha düğünden önce yapmak istiyoruz ya bakalım :)

Merhabalar,bende aranıza taze katılanlardanım herkesi tanımak için 165 sayfayı okumaya niyetlendim bitiremedim :KK48: 21 ağustos gelini olucam bende nasipse 20 ağustosta kına gecem 21 ağustos nikah ve sonrası yemek olucak,ama kına gecesi için o tarihteki baktığım çoğu yer dolu ve aksilikler hep beni buluyor sanki:( İnşallah herkesin istediği gibi,hayal ettiği gibi geçer,gün sonunda ''ya herşey çok güzeldi değil mi?''deyip birbirimize bakarız sevdiceklerimizle =)))

Merhabalar,bende aranıza taze katılanlardanım herkesi tanımak için 165 sayfayı okumaya niyetlendim bitiremedim :KK48: 21 ağustos gelini olucam bende nasipse 20 ağustosta kına gecem 21 ağustos nikah ve sonrası yemek olucak,ama kına gecesi için o tarihteki baktığım çoğu yer dolu ve aksilikler hep beni buluyor sanki:KK43: İnşallah herkesin istediği gibi,hayal ettiği gibi geçer,gün sonunda ''ya herşey çok güzeldi değil mi?''deyip birbirimize bakarız sevdiceklerimizle =)))
26 ağustos benim de. düğün kına nikah hepsi aynı akşam olacak benim .. ayrı ayrı telaşe yaşamak istemedim. hepsi bir olsun btsin ve tatilimize gidelim :KK48:

Bende 23 temmuz geliniyim :21:21 temmuzda da kinam olacam. gun saymaya basladim.. 9 ocakta isteme ve nisan yaptik 15 subatta da nikahlandik. Resmiyette evliyiz ama düğün yaza inşallah. Allah hepimizin bahtini açık etsin. Herkes eşiyle mutlu olsun

Merhabalar,bende aranıza taze katılanlardanım herkesi tanımak için 165 sayfayı okumaya niyetlendim bitiremedim :KK48: 21 ağustos gelini olucam bende nasipse 20 ağustosta kına gecem 21 ağustos nikah ve sonrası yemek olucak,ama kına gecesi için o tarihteki baktığım çoğu yer dolu ve aksilikler hep beni buluyor sanki:KK43: İnşallah herkesin istediği gibi,hayal ettiği gibi geçer,gün sonunda ''ya herşey çok güzeldi değil mi?''deyip birbirimize bakarız sevdiceklerimizle =)))

26 ağustos benim de. düğün kına nikah hepsi aynı akşam olacak benim .. ayrı ayrı telaşe yaşamak istemedim. hepsi bir olsun btsin ve tatilimize gidelim :KK48:

Bende 23 temmuz geliniyim :21:21 temmuzda da kinam olacam. gun saymaya basladim.. 9 ocakta isteme ve nisan yaptik 15 subatta da nikahlandik. Resmiyette evliyiz ama düğün yaza inşallah. Allah hepimizin bahtini açık etsin. Herkes eşiyle mutlu olsun
Merhabalar hoşgeldiniz bir ömür mutluluklar hepinize :KK39: Temmuz gelinleri gelmeye başlamış ne güzel. Benim gibi iki haftası kalan gelinler napmalı heyecandan :KK75:

10 Nisan itibarı ile aileler tanışıyor ve vira bismillah diyoruz bakalım :-)
sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek ve inşallah Ekim ya da Kasım gelini oacağım :KK37::KK60:

Süslemeyi neye yapıyorsun canım anlamadımda.
Çeyiz kolilerime yapıyorum süslemeyi :) Beyaz kağıt aldım toptancıdan, dışlarını sarıyorum kırmızı kurdela bağlıyorum
Herşey çok güzeldi, çabuk bitti tekrar yaşayamıyor muyuz diyeceğin fıstık gibi bir düğün olacak kötü düşünme :) Bir daha yaşanmayacak günlerini zehir etmelerine izin vermee

ayy canım o da zor yaaa. nişanlıyken beklemek zaten sıkıntı gün geçmiyor bi de nikahla beklemek var. aileler işin içine girince karışıyo işte istekler bitmiyor. biz olabildiğince kararımı nişanlımla alıp ailelere sadece bilgi veriyoruz. düğün kına aynı gece olsun diye ben istedim nişanlım da mantıklı dedi. ve ailelere biz böyle istiyoruz dedik. ses edemediler . hepsi bi gece de olsun bitsin kırk kere aynı telaşeye girmek istemedim. köy düğünü de güzel olur ama tadını çıkar bence.

çeyizler süslü kolilerle mi gidiyor. ben hep ev tutulunca kısım kısım taşırım evdekileri diye düşünüyordum. ev çeyizden kat kat oldu çünkü boşalsın diye düşünmüştüm ama .
Her yerina deti farklı demekki tatlım :) Bende baza altlarından, çekmecelerden dolaplardan çıkardım çeyizlerimi koliledim bir köşeye dizdim, Mayısın başında hoca(cami hocası) gelip anne evimde çeyiz duası okuyacak kaynanam kızkardeşime çeyizin hakkını verecek, öyle çeyizim çıkacak evden. Bizde böyledir.

Merhabalar hoşgeldiniz bir ömür mutluluklar hepinize :KK39: Temmuz gelinleri gelmeye başlamış ne güzel. Benim gibi iki haftası kalan gelinler napmalı heyecandan :KK75:
hoş bulduk :) amin canım size de bir boyu mutluluklar dilerim :) yaa ne güzel 2 hafta kalmış. darısı başımıza :)

Back