• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Ayy sizinde azıcık kalmış :KK9: Canım valla alıyoruz alıyoruz ama hiç azalmıyor ben de anlamadım :/
Bizde beyaz eşyalar, misafir odası koltuk ve mobilya takımı, tv ünitesi, yatak odası takımı ve mutfak eşyalarımız, banyo takımlarımız tamamlandı.
Ama işte birsürü eksik var mesela avizelerimiz, oturma odası koltukları, mutfak masamız, televizyon.. bunlar henüz el atamadıklarımızdan bazıları. Sizde durum ne?
Aynen eksik hiç bitmiyor canım.Bizde 15 gün önce beyaz eşyalarımızı aldık.Siyah cam seri aldık.Mobilyada avangart mobilya istiyorum.Bir aksilik çıkmazsa mayıs,haziran gibi almayı düşünüyoruz.Haziranda evimizi tutucaz.halı perde avize ona göre bakıcam ev tutulunca.Gelinlik işini ne yaptınız canım.Fikir olur diye soruyorum canım

Aynen eksik hiç bitmiyor canım.Bizde 15 gün önce beyaz eşyalarımızı aldık.Siyah cam seri aldık.Mobilyada avangart mobilya istiyorum.Bir aksilik çıkmazsa mayıs,haziran gibi almayı düşünüyoruz.Haziranda evimizi tutucaz.halı perde avize ona göre bakıcam ev tutulunca.Gelinlik işini ne yaptınız canım.Fikir olur diye soruyorum canım
Tabi kii fikir alışverişi çok güzel oluyo :) Ben gelinliğimi hazır aldım ama üzerime göre dikimde şuanda. Çok küçük değişiklikler yaptım üzerinde. Son provam 30 nisanda. Merakla son halini bekliyorum. Düğün de 20 mayıs zaten inşallah :) Nisan ayı içerisinde bikaç yere makyaj - saç denemesine gidicem işte. Bir de gelin buketimi hazırlatıcam :KK23:Sen gelinliği naptın canım?

selam kızlar ,ben de 2016 ağustos geliniyim kısmetse :) hepimizin heyecanları benzer

Canım benim ben daha gelinlik bakmadım.Hazır gelinlik nerede satılıyor.Ben toplu biriyim zaten.Geçen sene nişan elbisemi fatihde bir moda evinde diktirdik.Çok memnun kalmıştık.Muhtemelen gelinlikte orda düşünüyoruz ama çok pahalı.Bide Kadıköy'deki gelinlikçilere bakıcaz.Ama şu an öncelik nikah elbisem.Nikah elbiseleri nerde satılır hiç bilmiyorum.Nikahımız 28 Mayıs.Bu arada gelin buketi fatihde sadece buket yapan dükkanlar var.Bende nişanda resim çekilirken tutuyum istemişdim.Annem almıştı.Gelinler için çok güzel çok şık buketler hazırlamışlardı.

evet sen benden 1 ay 3 gün önce evlenmiş olacaksın :) fena sayılmaz. hep araştırma ,ayarlama işleri işte. daha 5 ay var ama her şeyi şimdi yapmak istiyorum :D sende nasıl gidiyor ?

evet sen benden 1 ay 3 gün önce evlenmiş olacaksın :) fena sayılmaz. hep araştırma ,ayarlama işleri işte. daha 5 ay var ama her şeyi şimdi yapmak istiyorum :D sende nasıl gidiyor ?
Bende çok sabırsızım herşey olsun bitsin istiyorum.Şimdi sırada nikah var.Nikahımız biz İstanbulda oturduğumuz için İstanbulda olucak.50 kişi falan olucak.Şimdi onun için davetiye nikah şekeri.Nikah elbisesi var.Bu elbiseler nerde satılıyor bir öğrensem çok iyi olucak.Nişamlımla nikahımıza gün sayıyoruz her gece şu kadar gün kaldı diye

Bende çok sabırsızım herşey olsun bitsin istiyorum.Şimdi sırada nikah var.Nikahımız biz İstanbulda oturduğumuz için İstanbulda olucak.50 kişi falan olucak.Şimdi onun için davetiye nikah şekeri.Nikah elbisesi var.Bu elbiseler nerde satılıyor bir öğrensem çok iyi olucak.Nişamlımla nikahımıza gün sayıyoruz her gece şu kadar gün kaldı diye
nikah elbisesini normal bi kıyafet mağazasından ya da abiye mağazasından da bulabilirsin. çünkü ya etek ceket tarzı oluyor onlar ya da elbise oluyor abiye tarzına benzer. beyaz ya da krem-ekru renk tercih edersin . kimisi saçına falan minik beyaz çiçek de takabiliyor şıklığını tamamlıyor. nikahtan sonra yemeğe falan gidecekseniz çiçek çıkar.
benim nikah düğünde olacak. kınam da aynı gece olacak. hepsi bir yani.

nikah elbisesini normal bi kıyafet mağazasından ya da abiye mağazasından da bulabilirsin. çünkü ya etek ceket tarzı oluyor onlar ya da elbise oluyor abiye tarzına benzer. beyaz ya da krem-ekru renk tercih edersin . kimisi saçına falan minik beyaz çiçek de takabiliyor şıklığını tamamlıyor. nikahtan sonra yemeğe falan gidecekseniz çiçek çıkar.
benim nikah düğünde olacak. kınam da aynı gece olacak. hepsi bir yani.
Evet canım minik bir şapka takıcam zaten.Nikahtan sonra biz muhtemelen eve geliriz ailelerde olur.Ne güzel senin hepsi bir arada.Biz bide 2 ay birbirimizi evli bekliycez.Benim kına gecemde düğünden 1 hafta önce İstanbul'da olucak.Ailesinin isteği ile bize onun memleketinde köy düğünü yapacaklar.Ben hiç istemedim öyle bir düğün canım.

günaydınnnn kızlarrrrr mutlu sabahlar , hazırlıklar nasıl gidiyo temmuz gelinleri :KK66:
günaydın canım ben temmuz geliniyim henüz ev tadilatı bitmedi ama bitmek üzere bütün eşyalarım tamam tadilat sonrası temizlenip yerleştirilecek ve eksikler var mı tespit edilecek sendeki durumlar nasıl

günaydınnnn kızlarrrrr mutlu sabahlar , hazırlıklar nasıl gidiyo temmuz gelinleri ;)
günaydınnnn kızlarrrrr mutlu sabahlar , hazırlıklar nasıl gidiyo temmuz gelinleri ;)
Günaydın.Nasıl olsun.Gidip hangi eksiği alsam diye düşünüyorum.Bugün Nişantaşı'nda bir doktor işimiz var.Bu raporlardan temiz hayırlı sonuçlar alırsak benden mutlu temmuz gelini olamaz.Herşey halledilir yeterki sağlık olsun.

günaydın canım ben temmuz geliniyim henüz ev tadilatı bitmedi ama bitmek üzere bütün eşyalarım tamam tadilat sonrası temizlenip yerleştirilecek ve eksikler var mı tespit edilecek sendeki durumlar nasıl
çeyizlerimi koliledim süslemek kaldı onuda fırsat buldukça yapıyorum :) başka pek bişey yok gibi aslında ya
seninde az kalmışş :)

Back