- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.601
Off canım ilk zamanlarımı hatırladım bende
Bizimde söz ve nişan olmadan önce aynı böyleydi.
Gerçi bizimki yanaşıyordu nişan işine ama sürekli evlilikten,sözden,nişandan falan bahsettiğim için sıkılıyordu hep evlilik üzerine konuşuyorsun başka bir şey konuşamıyoruz derdi. Nişanlanınca daha da ciddileşiyor iş, konuşmak zorunda kalıyorlar..
Ama daha evlilik sürecine girmeden yılmak yorulmak nedir? Ne yaşadı da yoruluyor.
Bir ilişkinin en zor dönemi nişanlılık dönemi bence. Çok sancılı bir süreç
O yüzden bir an önce kabullenmesi gerekiyor. Ki kasımda düğün olacak diyorsun artık alışması gerekiyor buna. Stres olacak bir şey yok sonuçta sevdiği insanın ailesiyle tanışmak bile bence çok güzel bir duydu, daha çok bağlanıyorsun
maddi zorluklardan sebep herşeyin olumsuzunu görüyor kocakafalı. ben zamanında ona erteleyelim de dedim ona da yanaşmadı, problemler de çözüldü aslında ailesi gerekli desteği olacak falan ama yok işte, insan huysuz olmayagörsün.
gerçi hiç de geçimsiz biri değildir ama bu konuda iyice şaştı kendinden. gerçi bu konu ile ilgili konuştuklarımın çoğu biz de yaşadık benzerlerini diyor ya açıkçası biraz içim rahatlıyor buna, bizde sorun yokmuş demek ki diyorum
ilk bana tanışma mevzunda 27 martta gelelim dedi, ben o gün sınavım var sonraki hafta olsun dedim hala ne zaman olacağı belli değil bak. yoruldum yıldım diyen adama da soramıyorum ne zaman geleceksiniz diye. bi yandan annemleri oyala, bi yandan sevgilimi idare et, ben yılıp da yorulursam ne olacak acaba