- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi CadiKelebek
Sayılı gün tez geçer diyorlar bize geçmiyor gibi geliyor ama hemen geçiyor canımSanki bu 8 ay hiç geçmezmiş gibi geliyo bana
26 senem geçti , bi 8 ay da geçer heralde dimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılı gün tez geçer diyorlar bize geçmiyor gibi geliyor ama hemen geçiyor canımSanki bu 8 ay hiç geçmezmiş gibi geliyo bana
26 senem geçti , bi 8 ay da geçer heralde dimi :)
Güzel günlerden kullan inşallah güzel soft rengi var diğerinde koyu çıkmış baya ama çiçekli çok hoşKızlar Mutfağım yapılıyor komple beyaz ara fayans seçtim yeni bir model çıkmış çok hoşuma gitti ben sadelseviyorum da sizinde fikrinizi öğrenmek istedim nasıl sizce
Eki Görüntüle 1717163 Eki Görüntüle 1717171
Aslında aynı fayans ama iki resimde renk farkı var normlde açık gri
Kızlar şimdi ben bindallıyı aldım şöyle ki kaftan gibi içindeki askılı elbiseyi de ayriyeten giyeyim daha sonra kaftanı giyerim diye düşündüm. Bunun dışında birde abiye mi alsam ilk başta giymek için ne diyorsunuz.
Benide annemle kayınvalidem heveslendirdi ama bir yanımda boşa masraf diyor napacağımı bilemedimben normalde sadece bindallı giyerim diye düşünüyodum ama abiye giyenleri de görünce heveslendiğimi farkettim :) önce abiye sonrasındaysa bindallı güzel olur gibi :)
Merhaba canım ekliyrum ama biraz daha ayrıntı verirmisn panoya göre. Hoşgeldin
ikinci sıradada ben varım canım ya zaman geçiyo stres oluyorum hepsi yetişcek mi diyeEn erken ben evleniyorum iyice stres oldum
Benide annemle kayınvalidem heveslendirdi ama bir yanımda boşa masraf diyor napacağımı bilemedim
Sağol canımGüzel günlerden kullan inşallah güzel soft rengi var diğerinde koyu çıkmış baya ama çiçekli çok hoş
Kızlar şimdi ben bindallıyı aldım şöyle ki kaftan gibi içindeki askılı elbiseyi de ayriyeten giyeyim daha sonra kaftanı giyerim diye düşündüm. Bunun dışında birde abiye mi alsam ilk başta giymek için ne diyorsunuz.
Ben de kapalıyım canım alıcagm iki ürüne de eşarp uyması lazım uymassa yani bi sürü işbana da fuzuliymiş gibi geliyo işte kıyafeti giy çıkar sonra başörtüsü filan bisürü iş diyom.
sonra da napiim hoşuma da gidiyo içimde kalmasın diyom. ama bakalım nolcak
Ekleriz tabi canım hoşgeldiin bilgilerini alayım hemenKizlaarr merhaba... ben de geldim araniza beni de ekler misiniz:)
Ben de kapalıyım canım alıcagm iki ürüne de eşarp uyması lazım uymassa yani bi sürü iş
Ayy aman Allah korusun yaaBide kına vakti kıyafet deiştirme zahmetli olur aceleye geldigi icin kesin eşarp düzgün olmaz filan
Hosbuldum canim:)Ekleriz tabi canım hoşgeldiin bilgilerini alayım hemen
Ayy pardon:)Hosbuldum canim:)
Isteme-söz 16.09.2015
Nisan 05.09.2015
Kina gecem 17.09.2015
Düğün 18.09.2015
Olsun canım olur öyleAyy pardon:)
Kina gecesi 17.09 2016 dugun 18.09.2016 heyecanladım yazarken
ben normalde sadece bindallı giyerim diye düşünüyodum ama abiye giyenleri de görünce heveslendiğimi farkettim :) önce abiye sonrasındaysa bindallı güzel olur gibi :)
Sağol canım
Canım bende tek elbisede halletmeyi düşünenlerdenim. 1 saat falan anca giyilcek onun için ayrı para vermek istemiyorum
Ama kabarık bidallılar var abiye gibi duruyor kına yakılırken kaftanını giyiyorsun. Altındaki o dediğine tarlatan taktırabilir misin bi sor canım .
Ben de kapalıyım canım alıcagm iki ürüne de eşarp uyması lazım uymassa yani bi sürü iş