- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.481
Hoşgeldin canım..ilk tanışma 10 Eylül 2011
Nişan 31 Temmuz 2015
Düğün 15 16 Temmuz 2016
Tanışma günlerimiz aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım..ilk tanışma 10 Eylül 2011
Nişan 31 Temmuz 2015
Düğün 15 16 Temmuz 2016
Günaydın canımgünaydın şekerler
nasılsın tatlımGünaydın canım
İyiyim canım sen nasılsın. Nasıl gidiyor hazırlıklar evi yerleştirdinizminasılsın tatlım
Yerleştirmedik mobilyaları falan yerleştirdik de çeyizimi götürmedim sen naptın nasıl gidiyorİyiyim canım sen nasılsın. Nasıl gidiyor hazırlıklar evi yerleştirdinizmi
Bizimde daha gelmeyen mobilyalar var. Çeyizimi haftaya götürecez inşallah öyleYerleştirmedik mobilyaları falan yerleştirdik de çeyizimi götürmedim sen naptın nasıl gidiyor
aynen bende haftaya ya da sonraki haftaya götürmeyi düşünüyorumBizimde daha gelmeyen mobilyalar var. Çeyizimi haftaya götürecez inşallah öyle
Kızlar bende mayıs geliniyim, çeyizdi ev eşyasıydı derken kendimizi ihmal edip unutuyoruzz en azından ben öyleyim.. yeni gelin oluyoruz kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız, terliklerimiz, kozmetik malzemelerimiz, cilt bakımımız, saç bakımımız ne alemdeee :)
Ayy süper ya bizimde çeyizleri götrceğimiz zaman gelicek mi acabaBizimde daha gelmeyen mobilyalar var. Çeyizimi haftaya götürecez inşallah öyle
Ayy süper ya bizimde çeyizleri götrceğimiz zaman gelicek mi acaba
Canım nişanlım düzen olarak baya şey almıştı bana kozmetik olsun kıyafet olsun. Bende annemle yeni ceketler elbiseler falan aldım daha hiç giymedim. Baya bir pijama gecelik iç çamaşırı almışım yeni fark ediyorum unuttuklarım vardıKızlar bende mayıs geliniyim, çeyizdi ev eşyasıydı derken kendimizi ihmal edip unutuyoruzz en azından ben öyleyim.. yeni gelin oluyoruz kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız, terliklerimiz, kozmetik malzemelerimiz, cilt bakımımız, saç bakımımız ne alemdeee :)
İnşallah o günleride göreceksin canım ben stresten yorgunluktan hasta oldum ama yinede eve gidip eşyalarıma bakıyorum yavaş yavaş geliyor.Ayy süper ya bizimde çeyizleri götrceğimiz zaman gelicek mi acaba
Kızlar bende mayıs geliniyim, çeyizdi ev eşyasıydı derken kendimizi ihmal edip unutuyoruzz en azından ben öyleyim.. yeni gelin oluyoruz kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız, terliklerimiz, kozmetik malzemelerimiz, cilt bakımımız, saç bakımımız ne alemdeee :)