• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kuzum kınalıklar için bu hafta düğün salonunda provamız var, onlar bazı malzemeleri veriyormuş, önce orayla görüşmeyi bekliyorum. Ama kına elbisem, tacım, bindallım vs gibi kısımlar hazır. sadece, kına hediyeliği, kına mendili, kına şalı, kızlara el mumu gibi kısımlar kaldı. Onlarda zaten 5 dk da alınır bence sorun olmaz ya. :KK59:
İyimiş o zman canım içine sinsin önemli olan o :KK54:

konuştuk canım, teslim tarihinden bir ay önce haber verin öyle getirtelim fabrikadan dediler. bi çekyatla 2 puf zaten çok büyük mobilyalar değil ama başlamak lazım bi yerden dedik başladık bakalım :KK51:
ben de inceleyerek araştırararak almayı severim ama sanırım ceyiz alışverişim aceleye gelecek

ben de inceleyerek araştırararak almayı severim ama sanırım ceyiz alışverişim aceleye gelecek

benim de mobilyalar öyle olacak sanırım :110:
Eee neler aldın?:110:

annem senelerdir almış da almış ben çoğunu yeni gördüm :KK45: yatak örtüsü, nevresim falan onları yakın zamanda aldık bide işte misafir yatak odası için çekyatla puf aldık, onlar da denk geldi de öyle aldık yani.
ütü süpürge, tost makinesi ve beyaz eşyalar eksik bir de mobilyalar işte. ne kadar az değil mi :KK70:
mobilyayı diyorsan aldoradan hepsini 12 bine aldık tatlım

hiç bakmamışım o markaya bakayım bi canım, saol :KK15:

annem senelerdir almış da almış ben çoğunu yeni gördüm :KK45: yatak örtüsü, nevresim falan onları yakın zamanda aldık bide işte misafir yatak odası için çekyatla puf aldık, onlar da denk geldi de öyle aldık yani.
ütü süpürge, tost makinesi ve beyaz eşyalar eksik bir de mobilyalar işte. ne kadar az değil mi :KK70:

Tencere tava falan aldın mı? Catal bıçak? Bana bunlarla gel. Ben tuzluk salata kasesi falan beğeniyorum anca.:KK70: uff istemiyorum ya vazgeçtim, yüzüğü geri mi versem:KK53:

Tencere tava falan aldın mı? Catal bıçak? Bana bunlarla gel. Ben tuzluk salata kasesi falan beğeniyorum anca.:KK70: uff istemiyorum ya vazgeçtim, yüzüğü geri mi versem:KK53:

bazen geri vermeyi ben de düşünmüyor değilim valla ne yalan söyleyim :KK53:
tencere tavaları da annem almış :KK70: yemek takımı falan hepsi var da günlük kullanmaya almam lazım işte. onun için de beğenebilmem lazım ama bakalım nasip kısmet :KK45:

rica ederim şekerim:KK66:

bazen geri vermeyi ben de düşünmüyor değilim valla ne yalan söyleyim :KK53:
tencere tavaları da annem almış :KK70: yemek takımı falan hepsi var da günlük kullanmaya almam lazım işte. onun için de beğenebilmem lazım ama bakalım nasip kısmet :KK45:
Ay ne güzel ya benim sadece yorganim var. Onu da niye aldım bilmiyorum. :KK70:aklım orda sadece galiba.:KK53::KK53:

Çok tutmamış mı kuzum ya.. Ben Çamaşır mak. + Çamaşır kurutma Mak. + Buzdolabı + Bulaşık Mak. na 6600 tl tuttu 6 ya da böldüler üstelik. Elektrik süpürgemi daha önce almıştık pliphs den 300 tl ye.

Çok tuttu canım ama benim süpürgem 1200 tl idi
Buzdolabını da iyi model almak istedik A+++. Oda epey pahalıydı :)

Ay ne güzel ya benim sadece yorganim var. Onu da niye aldım bilmiyorum. :KK70:aklım orda sadece galiba.:KK53::KK53:

hahaha olabilir bak :KK70::KK70:

artık tüm günlerin çeyiz düşünerek geçecek never bunu unutma, o yüzük takıldı mı parmağa tüm amacın o yönde ilerliyor :KK70:

hahaha olabilir bak :KK70::KK70:

artık tüm günlerin çeyiz düşünerek geçecek never bunu unutma, o yüzük takıldı mı parmağa tüm amacın o yönde ilerliyor :KK70:
Bütün sulaleye de yetiştirmiş evlenme teklif ettim diye, daha da donemem.:110:
Tencere ne almış annen?

Bütün sulaleye de yetiştirmiş evlenme teklif ettim diye, daha da donemem.:110:
Tencere ne almış annen?

benimtüm mutfak tabak çanakları karacadan kuzum.çelik ve teflon var da granit de almak lazım mı diye düşünüyorum bazen. sanki tüm gün evde durup yemek yapacam adama :KK45:

benimtüm mutfak tabak çanakları karacadan kuzum.çelik ve teflon var da granit de almak lazım mı diye düşünüyorum bazen. sanki tüm gün evde durup yemek yapacam adama :KK45:
Ben de karaca ya da tefal düşünüyorum. :KK53: granitler catliyormus diye duydum. Tncerelerin dokumse baska gerek yok bence.

Ben de karaca ya da tefal düşünüyorum. :KK53: granitler catliyormus diye duydum. Tncerelerin dokumse baska gerek yok bence.

çelik varmış bide teflon varmış. daha ben görmedim ama annem var diyor :KK45: bütün küçük ev aletlerim de tefal. bende ne ararsan var ya :KK70:

Çok tuttu canım ama benim süpürgem 1200 tl idi
Buzdolabını da iyi model almak istedik A+++. Oda epey pahalıydı :)

Benim de hepsi A++. Ama belki bizim aldığımız yer tanıdıktı ondan da kaynaklı olabilir. Küçük şehirde bu avantajlar oluyor bazen. Önemli olanı zaten senin içine sinmesi... :KK68:

Back