- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.521
Olur olur orasıda dolar canım yakındakasım ayında tek ben varım şuan, yok mu arttıran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur orasıda dolar canım yakındakasım ayında tek ben varım şuan, yok mu arttıran
herkese keyifli haftalar
artık çalışmaya başladığıma göre yavaştan eksikleri hazırlamam lazım. her ay başı maaşımla birer ikişer parça ufakları halledeyim diyorum. büyükleri zaten babamın kredi kartından alıp ona ben sana geri ödeyeceğim deyip, ödememeyi planlıyorum nisan 1'de alacağım maaşla planım günlük yemek takımını ve çatal bıçakları halletmek, bakalım zaman ne gösterecek
Her şey bi şekilde oluyor canım sıkma canını
Ama inan kendin çalışıpta kazandığın parayla evine bir şeyler almak çok daha mutlu ediyor insanı
Bende her aya plan yapıyorum şunu alıcam bunu alıcam diye ama onun dışında neler neler çıkıyor
Allah yardımcımız olsun inşallah
Bende öyle yapmıştım canım babamın kartından aldım baya şey ama her ay ödedim kendisine Sana tavsiyem çok şey alma yani hep bir yenisi güzeli çıkıyor ortaya ama sen almış oluyorsun. Temel modası geçmeyecek şeylerden başla.herkese keyifli haftalar
artık çalışmaya başladığıma göre yavaştan eksikleri hazırlamam lazım. her ay başı maaşımla birer ikişer parça ufakları halledeyim diyorum. büyükleri zaten babamın kredi kartından alıp ona ben sana geri ödeyeceğim deyip, ödememeyi planlıyorum nisan 1'de alacağım maaşla planım günlük yemek takımını ve çatal bıçakları halletmek, bakalım zaman ne gösterecek
Bende öyle yapmıştım canım babamın kartından aldım baya şey ama her ay ödedim kendisine Sana tavsiyem çok şey alma yani hep bir yenisi güzeli çıkıyor ortaya ama sen almış oluyorsun. Temel modası geçmeyecek şeylerden başla.
Evet ya bende maaşı alamadan maaş bitiyorHer şey bi şekilde oluyor canım sıkma canını
Ama inan kendin çalışıpta kazandığın parayla evine bir şeyler almak çok daha mutlu ediyor insanı
Bende her aya plan yapıyorum şunu alıcam bunu alıcam diye ama onun dışında neler neler çıkıyor
Allah yardımcımız olsun inşallah
Hadi hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsini inşallah sağlıkla Aşk' laAz kaldı az heyecanlıyım baya bu cumartesi tüm çeyizim gitti çok değişik bir duyguymuş ya 2 yıldır baya şey almışım onuda görmüş oldum
Evet ya bende maaşı alamadan maaş bitiyor
Amin canım inşallah darısı sanaHadi hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsini inşallah sağlıkla Aşk' la
Ayy evet bende aynı, sıkıldım mutfak eşyası vs bakmaktan almaktan :)Evlenince hiç bişey almak istemiyorum valla, şimdiden alabildiğimi alayım o yüzden
Bu hızla alırsak zaten baya bi almamıza gerek kalmıcakEvlenince hiç bişey almak istemiyorum valla, şimdiden alabildiğimi alayım o yüzden
KesinlikleeeBu hızla alırsak zaten baya bi almamıza gerek kalmıcak