• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

herkese keyifli haftalar :KK68:
artık çalışmaya başladığıma göre yavaştan eksikleri hazırlamam lazım. her ay başı maaşımla birer ikişer parça ufakları halledeyim diyorum. büyükleri zaten babamın kredi kartından alıp ona ben sana geri ödeyeceğim deyip, ödememeyi planlıyorum :KK45: nisan 1'de alacağım maaşla planım günlük yemek takımını ve çatal bıçakları halletmek, bakalım zaman ne gösterecek :KK51:

artık çalışmaya başladığıma göre yavaştan eksikleri hazırlamam lazım. her ay başı maaşımla birer ikişer parça ufakları halledeyim diyorum. büyükleri zaten babamın kredi kartından alıp ona ben sana geri ödeyeceğim deyip, ödememeyi planlıyorum :KK45: nisan 1'de alacağım maaşla planım günlük yemek takımını ve çatal bıçakları halletmek, bakalım zaman ne gösterecek :KK51:

Her şey bi şekilde oluyor canım sıkma canını
Ama inan kendin çalışıpta kazandığın parayla evine bir şeyler almak çok daha mutlu ediyor insanı:KK36:
Bende her aya plan yapıyorum şunu alıcam bunu alıcam diye ama onun dışında neler neler çıkıyor
Allah yardımcımız olsun inşallah :KK14:

Ama inan kendin çalışıpta kazandığın parayla evine bir şeyler almak çok daha mutlu ediyor insanı:KK36:
Bende her aya plan yapıyorum şunu alıcam bunu alıcam diye ama onun dışında neler neler çıkıyor

yaa zaten o ekstra çıkacaklar beni benden alacak büyük ihtimalle :cry:
nisan ayında bizim isteme falan da olacak onun için kıyafet masrafı çıkacak. mayıs da nişan var onun için yüzüktü, tepsiydi bilmem ne masrafı olacak. onları mecburen babama yıkacam valla, ben ev eksiklerini alayım da bunları da babam alıversin napayım :cry:

Bende öyle yapmıştım canım babamın kartından aldım baya şey ama her ay ödedim kendisine Hoppa Sana tavsiyem çok şey alma yani hep bir yenisi güzeli çıkıyor ortaya ama sen almış oluyorsun. Temel modası geçmeyecek şeylerden başla.

Bende öyle yapmıştım canım babamın kartından aldım baya şey ama her ay ödedim kendisine Hoppa Sana tavsiyem çok şey alma yani hep bir yenisi güzeli çıkıyor ortaya ama sen almış oluyorsun. Temel modası geçmeyecek şeylerden başla.

benim ev tekstili konusunda hiç eksiğim kalmadı canım mesela. bitek bornozlardan bir tane var, belki bir takım daha alırım ya da büyük banyo havlusu alırım ona henüz karar vermedim ama onun dışında hepsi fazlasıyla var. mutfak eşyaları konusunda ıvır zıvır kısmı baya eksik. onların da çok temel ihtiyaçlarını alırım ama diğerleri bekler sanırım, hediye de gelen oluyor ya ev yığılmasın sonra. mutlaka almama gerekenler günlük yemek takımı, çatal bıçak takımı ve su takımları.
onun dışında da tost makinesi, saç kurutma makinesi ve ütü eksik benim alacaklarım.
bulaşık makinesi, fırın, ocak onlar ev tutulana kadar bekleyecek zaten. mobilyalar, perde, halı falan da bekleyecek. o zamaa kadar da bu eksikleri ancak tamamlarım.
ben de mümkün olduğu kadar ödemek istiyorum zaten babama çünkü bugüne kadar alınan herşeyi onlar aldı zaten ben hiç geri ödeme yapmadım. bundan sonrası için yapabildiğimi yaparım, yapamadığım yerde de babam sonuçta gönül koyacak hali yok ya :KK51:

Evet ya bende maaşı alamadan maaş bitiyor :KK14:

Ayyy 3 haziran benimkide. 6 ay önceden gerilmeye başladım 2 ay kaldı. Ama hazırlık aşaması rahat geçiyo, herkeseeee kolay gelsiiiin!!! :)

Back