• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Oyun havası, pop müzik ve yabancı müzik istiyorum canım kına yakılırken klasik kınayı getir aneyi çalarız :KK68:

oyun havasından ve yabancı müzikten pek anlamam ama pop müzik konusunda bikaç fikir verebilirim, umarım işine yarar :KK19:
ben kınada da düğünde de Ajda Pekkan'ın Nikah şarkısını çalmak istiyorum. kadını pek sevmem ama bu şarkısı tam düğünlük :-)onun dışında Demet Akalın - Evli mutlu çocuklu da var ama çok mu klasik olur bilemedim o_O
bu şarkılar dışında içinde yine aşk geçen hareketli şarkı olarak bikaç şöyle tavsiye verebilirim.
Kenan doğulu - Aşk ile yap
Gülşen Murat Boz - İltimas
Murat Boz - Soyadımsın
Edis - Benim Ol
Hadise - Evlenmeliyiz
Yalın - Benimki - Cumhuriyet
Buray - İstersen
Murat Dalkılıç - Leyla
Nil Karaibrahimgil - Hakkında Herşeyi Duymak İstiyorum
Nazan Öncel - Hadi o zaman
herhangi bir müzik listesi içeren siteyi açıp bulabildiklerim bu kadar, eğer istersen daha ekleme de yapabilirim :-)

oyun havasından ve yabancı müzikten pek anlamam ama pop müzik konusunda bikaç fikir verebilirim, umarım işine yarar :KK19:
ben kınada da düğünde de Ajda Pekkan'ın Nikah şarkısını çalmak istiyorum. kadını pek sevmem ama bu şarkısı tam düğünlük :-)onun dışında Demet Akalın - Evli mutlu çocuklu da var ama çok mu klasik olur bilemedim o_O
bu şarkılar dışında içinde yine aşk geçen hareketli şarkı olarak bikaç şöyle tavsiye verebilirim.
Kenan doğulu - Aşk ile yap
Gülşen Murat Boz - İltimas
Murat Boz - Soyadımsın
Edis - Benim Ol
Hadise - Evlenmeliyiz
Yalın - Benimki - Cumhuriyet
Buray - İstersen
Murat Dalkılıç - Leyla
Nil Karaibrahimgil - Hakkında Herşeyi Duymak İstiyorum
Nazan Öncel - Hadi o zaman
herhangi bir müzik listesi içeren siteyi açıp bulabildiklerim bu kadar, eğer istersen daha ekleme de yapabilirim :-)
Canım sağolasın bende nette aradım ama tam böyle kına için birşey bulamadım :KK64:

Canım sağolasın bende nette aradım ama tam böyle kına için birşey bulamadım :KK64:
kna için oyun havası falan bulursun da pop müzik zor bence. o biraz senin zevkine kalmış işte. ben kendi adıma aşk ağırlıklı şarkılar istiyorum kınada da düğünde de.
bir de candan erçetin'in kına için çok uygun bir şarkısı vardı ama bir türlü hatırlayamıyorum :KK64: şuan da işyerinde müzik açamıyorum ama öğlen aramda falan bi arayacağım o şarkıyı. bulabilirsem söylerim sana da :KK51:

Selam kızlar. Bir sıkıntım var yeni aklıma geldi düğünümün olacağı tarihlerde aşırı şekilde bahar alerjisine kapılmış durumda olacağım. Ben bu alerjiyi her sene çok şiddetli geçiriyorum. Aranızda böyle bir rahatsızlığı olan ve bunu çözebilmiş olanlar var mı? Çoğu ilaç da kar etmedi bana şimdiye kadar. Belki bu konuda bir mucize keşfetmiş olanlar vardır aramızda..
Burnu ve gözleri akmaktan şişmiş ve kızarmış bir gelin olmak istemiyorum :KK1::KK42:
annemin var üstüne bir de astımı var geceleri yatmadan bir tatlı kaşığı çörek otu çiğne gerçekten iyi geliyor geçmiş olsun şekerim :KK25:

Canım minnakmimar minnakmimar kına müzikleri falan belirledinmi naptın
ben kınada bayan sanatçı tuttum o halledicek tatlım

kna için oyun havası falan bulursun da pop müzik zor bence. o biraz senin zevkine kalmış işte. ben kendi adıma aşk ağırlıklı şarkılar istiyorum kınada da düğünde de.
bir de candan erçetin'in kına için çok uygun bir şarkısı vardı ama bir türlü hatırlayamıyorum :KK64: şuan da işyerinde müzik açamıyorum ama öğlen aramda falan bi arayacağım o şarkıyı. bulabilirsem söylerim sana da :KK51:
napıyosun kız cesmi:KK19: ramo mu senin dediğin şarkı?

ben kınada bayan sanatçı tuttum o halledicek tatlım

napıyosun kız cesmi:KK19: ramo mu senin dediğin şarkı?

bak o şarkıyı da düşündüm şimdi de o muydu acaba yaa :KK64: bunak gibiyim yaa, hiçbişeyi aklımda tutamıyorum :KK12:
iyiyim bu arada kuzum, bi yandan iş bi yandan hazırlıklar halletmeye çalışıyorum. bakalım bu ara tanışmaya gelecekler sanırım, sonrası iş benden çıkacak zaten o günü sabırsızlıkla bekliyorum :KK53:

bak o şarkıyı da düşündüm şimdi de o muydu acaba yaa :KK64: bunak gibiyim yaa, hiçbişeyi aklımda tutamıyorum :KK12:
iyiyim bu arada kuzum, bi yandan iş bi yandan hazırlıklar halletmeye çalışıyorum. bakalım bu ara tanışmaya gelecekler sanırım, sonrası iş benden çıkacak zaten o günü sabırsızlıkla bekliyorum :KK53:
ayy hadi hayırlı olsun tatlım :KK19::KK19::KK19:

Kızlar müzik varmı aklınızda kınada çalacak
Bende bu pazar günü kına müziklerini ayarlıcam inşallah:) en çok merak ettiğim kınada gelin giriş müziği son zamanlarda herkes yeşim salkım kına gecesi çalıyor ama ben onu çok sevmedim daha farklı bir müzik istiyorumm :KK9:

Bende bu pazar günü kına müziklerini ayarlıcam inşallah:) en çok merak ettiğim kınada gelin giriş müziği son zamanlarda herkes yeşim salkım kına gecesi çalıyor ama ben onu çok sevmedim daha farklı bir müzik istiyorumm :KK9:
oy atlıya var bak paylaşmıştım :KK66:

Canım müzikleri ayarlarsan yazarmısın buraya sana zahmet. Giriş için canım Sezen Aksu- Rakkas veya
Gelin kınası- Oy atlıya şarkısı az önce minnakmimar paylaştı onu düşünüyorum dediğin gibi yeşim salkım her kınada çalıyor.

CadiKelebek CadiKelebek kuzum seniyoracağım ama annemlere bu sene hacılık çıktığı için bizim düğün sanırım kasım ayına ertelendi. sen şimdilik 5 kasım olarak güncelle istersen tarihi kuzum. zaten 1 ay içinde tarih netleşir sanırım :KK37:

Ne demek canım tabi ki düzenlerim :21:

Back