- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.181
mobilyaları almadık işte evi de dün tuttuk daha 1-2 haftaya mobilyalarımı alıcam inşallah ıvır zıvır şeyler var bir deAynen canım baya az kaldı ya. Süpürge, yatak, fırın seti eksik şu an aklıma gelen. Daha evi temizlemeye başlamadık o işler var sen neler yapıyorsun nelerin kaldı.
Heyecan olmaz mı bebeğiiim yaaa ne güzel telaşlaaarrr :)) benim çeyiz olarak pek eksiğim kalmadı çok şükür ıvır zıvırlar kaldı :)Baya heyecanlıyım ya küçük şeyleri halletmeye başladık ütü masası, çamaşır askılığı saç kurutma makinesi falan aldım.
Selaaamm :)selam millet
selam şekerim nasılsın bakalımSelaaamm :)
Hadi inşallah gönlüne ve bütçene göre bulursunuz inşallahmobilyaları almadık işte evi de dün tuttuk daha 1-2 haftaya mobilyalarımı alıcam inşallah ıvır zıvır şeyler var bir de
bulduk da alıcaz inşallah fırsat olmadı bi türlü tatlım teşekkür ederimHadi inşallah gönlüne ve bütçene göre bulursunuz inşallah
Var mı mobilyaların resmi canım nasıllarbulduk da alıcaz inşallah fırsat olmadı bi türlü tatlım teşekkür ederim
Var mı mobilyaların resmi canım nasıllar
iyiyim canım çok şükür bugün evrakları toparladık yarın yada Cuma günü teslim edip tarihimizi alacağıızz sen nasılsın :)selam şekerim nasılsın bakalım
ay ne güzel darısı başımıza biz daha çıkamadık bi tarih almayaiyiyim canım çok şükür bugün evrakları toparladık yarın yada Cuma günü teslim edip tarihimizi alacağıızz sen nasılsın :)
pantolon basit kaçar elbise giy bence hayırlı olsun tatlımKızlar merhabaaBenim abim bu yıl evleniyor Allah nasip ederse.Söz kesilecek 1 2 ay sonra.Uzakta yaşıyor kız tarafi 8 9 saat yaklaşık :/
Biz bize olacağız kimse gelmeyecek aileden sanırım uzak olduğu için ve zaten ev içinde olacak.Sizce ben ne giymeliyim kiz tarafi kapali baya annem ona göre giyin dedi.Pantolon üst mü giysem yoksa elbise mi bilemedim.Ona göre kilo falan vereceğimde
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar
hayırlı olsun canım tarih belli miNişanımız oldu şimdi düğün tarihi belli olcak tutacağımız salona göre ay çok heycanlı
sayılı gün çabuk geçerKizlarr merhaba:))
Uzun süredir uzak kaldım buralardan esyalar, nikah tarihleri alınmış hayırlı olsun telefondan olunca alinti yapmam zor oluyorçabucak geçsin günler...
Canım ayakları çok değişik hoş duruyor güle güle kullanın inşallah. böyle bir düğün paketi bulduk tatlım
Geçer canım inşallahKizlarr merhaba:))
Uzun süredir uzak kaldım buralardan esyalar, nikah tarihleri alınmış hayırlı olsun telefondan olunca alinti yapmam zor oluyorçabucak geçsin günler...
Canım kız tarafı ne kadar kapalı olursa olsun abinin nişanı olacak sonuçta pantolon basit olur etek üst veya elbise giymelisinKızlar merhabaaBenim abim bu yıl evleniyor Allah nasip ederse.Söz kesilecek 1 2 ay sonra.Uzakta yaşıyor kız tarafi 8 9 saat yaklaşık :/
Biz bize olacağız kimse gelmeyecek aileden sanırım uzak olduğu için ve zaten ev içinde olacak.Sizce ben ne giymeliyim kiz tarafi kapali baya annem ona göre giyin dedi.Pantolon üst mü giysem yoksa elbise mi bilemedim.Ona göre kilo falan vereceğimde
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar
dün gittik değiştirdik artık bunlar olmayacak tatlımCanım ayakları çok değişik hoş duruyor güle güle kullanın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?