- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.201
Peki canım bunlarda hoştu oysaki. Teşekkür ederimdün gittik değiştirdik artık bunlar olmayacak tatlımhayırlı olsun yeni çeyizlikler almışsın
olmadı ya daha güzelini buldukPeki canım bunlarda hoştu oysaki. Teşekkür ederim
pantolon basit kaçar elbise giy bence hayırlı olsun tatlım
hayırlı olsun canım tarih belli mi
sayılı gün çabuk geçer
Canım kız tarafı ne kadar kapalı olursa olsun abinin nişanı olacak sonuçta pantolon basit olur etek üst veya elbise giymelisin
Canım sade birşey olursa olabilir ama biraz daha gösterişli olursa gelin sönük kalabilir hani uzun elbise için ayarı tutturmak lazımHaklısınız kızlar bide tek abim,elbise istiyorum ben de ama bacaklarım pek düzgün değil dizde falan elbise yakışmıyor pek uzun ama sade bir şey nasıl olur?
çok güzel olur benceHaklısınız kızlar bide tek abim,elbise istiyorum ben de ama bacaklarım pek düzgün değil dizde falan elbise yakışmıyor pek uzun ama sade bir şey nasıl olur?
Canım sade birşey olursa olabilir ama biraz daha gösterişli olursa gelin sönük kalabilir hani uzun elbise için ayarı tutturmak lazım
Canım bizde sözde aile arasındaydık. Nişanda herkese haber verdik. Şöyle diyeyim akrabalardan üzülen laf eden kimseniz yokmuydu aile arasında yaptınız diyen çıkıyor çıkmıyor değil. Baya mesafe gideceksiniz oraya akrabalardan birinin gelmeside zor olur ama annen bilir akrabalar açısından ayıp olacaksa gelebilecek sizle bir büyüğü götürmek daha mantıklı.Doğru diyorsun canim çok sade gündelik olur biraz fazlasi gelini sönük birakir :/ En iyisi ben yanimda elbise,pantolon götüreyim ortama göre giyerim.
Bide bir şey danismak istiyorum canim mesafeler uzak olduğu için abim sadece çekirdek aile gidelim diyor.Çağırmaya kalksak baya bir kişi eder bide ilk kez gittiğimiz insanlarin evine hurra gitmek yanlış olur diye düşünüyoruz zaten uzak mesafe.Bide benim yengelerim,kuzenlerim çok eleştirirler rezil oluruz diye korkuyoruz.Benim aklimi kurcalayansa şu : Sence akrabalara ayip olur mu? Yanimiza 1 2 kişi daha almalimiyiz yani anne tarafindan 1 kisi baba tarafindan 1 kişi gibi
Ütü masası- GAZELLA TS GZM 900 E SQUAD Elegance Ev Tipi Ütü Masası (Kol Aparatlı)
Çamaşır Askılığı- Fidex Home Alüminyum Çamaşır Kurutmalık
Saç kurutma makinesi- Philips HP8232/00 Thermo Protect Saç Kurutma Makinesi 2200W
Süpürge- Fakir Veyron Turbo 2400 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
Ütü- PHILIPS GC3820/20 2400 W Steam Glide Tabanlı Buharlı Ütü
Blender Seti- Braun MQ735 Blender Seti
Hepsini baya araştırarak aldık kızlar en azından sizlere de fikir olsun
Doğru diyorsun canim çok sade gündelik olur biraz fazlasi gelini sönük birakir :/ En iyisi ben yanimda elbise,pantolon götüreyim ortama göre giyerim.
Bide bir şey danismak istiyorum canim mesafeler uzak olduğu için abim sadece çekirdek aile gidelim diyor.Çağırmaya kalksak baya bir kişi eder bide ilk kez gittiğimiz insanlarin evine hurra gitmek yanlış olur diye düşünüyoruz zaten uzak mesafe.Bide benim yengelerim,kuzenlerim çok eleştirirler rezil oluruz diye korkuyoruz.Benim aklimi kurcalayansa şu : Sence akrabalara ayip olur mu? Yanimiza 1 2 kişi daha almalimiyiz yani anne tarafindan 1 kisi baba tarafindan 1 kişi gibi
Canım bizde sözde aile arasındaydık. Nişanda herkese haber verdik. Şöyle diyeyim akrabalardan üzülen laf eden kimseniz yokmuydu aile arasında yaptınız diyen çıkıyor çıkmıyor değil. Baya mesafe gideceksiniz oraya akrabalardan birinin gelmeside zor olur ama annen bilir akrabalar açısından ayıp olacaksa gelebilecek sizle bir büyüğü götürmek daha mantıklı.
Bizde aile arasında yaptik çünku birini cagirsan digerini cagirmayinca aaa ben ailden degil miyim deyip kusme kirilma ihtimali oluyor dayi amca hala teyze degilde dede falan varsa goturebilirisiniz bence. Ama uzak yol gidemez diyorsaniz sadece cekirdek aileniz gidin. Simdiden hayirli olsun
Ozaman içiniz rahat olsun canım ailecek gidin kesinlikleBiz istemeye gidecegiz o arada da soz olacak nisan yok yani.Baya bir mesafe gercekten annem de pek istemiyor ortalik karistiran tipler akrabalarimiz iste gercekten kiz tarafini elestirirler ulu orta.En buyuk biziz zaten canim :/
Evet iste cok kalabalik oluyor e bir amcami gotursek digeri ben amcan degil miyim der.Dedem cok uzakta ve cok yasli gelemezEn buyuk babam zaten ailede.Kuzenlerim ve yengelerim biraz degisikler yani gittigimiz yerdeki insanlarda cok farkli.Sanirim cekirdek aile gidecegiz.
Teyzemin kizi falan soruyor ne zaman gidecegiz diye ama iste onu gotursek digerleriyle beraber 20 kisi eder.Burdan oraya da kiz istemeye gidilmez 30 kisiyle diyoruz.Ayni sehir olsa cagrilirda uzak biraz sorun olur :/
Evleniyoruzzz
Tanisma: 21 eylül 2011
Isteme: 8 agustos 2015
nişan: 29 ağustos 2015
Kına: 2 Ağustos 2016
nikah: 3 Agustos 2016
Düğün 7 agutsos 2016
Ben 21 Nişanlım 23. :)
Allah herkesin mutluluğunu daim etsin :)
düğün Ağustos nikah Mayıs kuzum kısmetse :)) Allah kolaylık versin inşallah alırsınız hayırlısıyla tarihinizi :)ay ne güzel darısı başımıza biz daha çıkamadık bi tarih almayane zaman düğününüz hayırlı olsun şimdiden
Hoşgeldin canım ekliyorumEvleniyoruzzz
Tanisma: 21 eylül 2011
Isteme: 8 agustos 2015
nişan: 29 ağustos 2015
Kına: 2 Ağustos 2016
nikah: 3 Agustos 2016
Düğün 7 agutsos 2016
Ben 21 Nişanlım 23. :)
Allah herkesin mutluluğunu daim etsin :)
Tabisi ekle canım hosbuldum :)Hoşgeldin canım ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?