- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.061
Evet canım yani söyle söyleyim yatak başlığını değiştirsem havası kalmıyor hani nevresimlerime uyacak birsey yaptırmak istiyorum ama ne olur emin olamıyorum her nevresimime uyun istiyorum . Zaten yemek takiminin sandalyeleri değişecek koltuk takımının renkleriyle uyumlu olacakCanım çok güzeller yatak başlığının çiçekli kısmını mı diyorsun ?
Valla sanslisin babamdan yana benimde öyle durumum olsa kaliteli içime sinen istediğimi yaptırırdım nazım da geçerdiBizim yatak odamızı babam yapıyor mobilyacı kendisiMalzemeler alındı Yatak odamıza parke döşennce toparlncak
üç kapaklı sürgülü gardrop - makyaj aynam 4 çekmeceli- 2 yatak başı komidin- Makyaj aynası pufu - Yatak ucu puf görünümlü sadıkBen bu şekilde istedim...
Evimiz 2 oda 1 salon oldugu için bir odayı boş bırakıcam boşuna koltuk almak istemyrum oraya ileride çocuk odası olur inşallah..
O yüzden salon ve oturma odam bir olucak yani alıcağımız otrma grubu - yaşam ünitesi ve yemek masası evin ince işleri bitsin beyaz eşyalarla birlikte onlara bakarız artık
Daha halı ve perdeler var ah ah alıncaklar hiç bitmiyor Allah yardımcımız olsun
enzadan aldık canım, yemek masası,6 sandalye ,tv ünitesi ve koltuk takımı 11.500 tuttu.yatak odasını da saloni marka aldık 9bin de o tuttu canımHayırlı olsun bizde aldık hangi markada ne kadara aldınız cnm :)
canım modalife aldık biz internette olumsuz yorumlar var ama çevremde bir iki kişi kullanıyor ve gayet memnun. yatak odası(normalde yatak ve başlık dahil değil ama onlar da dahil) yemek odası bir takım günlük koltuk takımı birde salon takımı aldık 7850 tuttu toplam :))Canım hayrlı olsn nerden aldınız mobilyaları fotoğrafları var mı? Detayları bekliyoruz
Evet canım yani söyle söyleyim yatak başlığını değiştirsem havası kalmıyor hani nevresimlerime uyacak birsey yaptırmak istiyorum ama ne olur emin olamıyorum her nevresimime uyun istiyorum . Zaten yemek takiminin sandalyeleri değişecek koltuk takımının renkleriyle uyumlu olacak
Valla sanslisin babamdan yana benimde öyle durumum olsa kaliteli içime sinen istediğimi yaptırırdım nazım da geçerdi
canım modalife aldık biz internette olumsuz yorumlar var ama çevremde bir iki kişi kullanıyor ve gayet memnun. yatak odası(normalde yatak ve başlık dahil değil ama onlar da dahil) yemek odası bir takım günlük koltuk takımı birde salon takımı aldık 7850 tuttu toplam :))
Canım bizde aldık mobilyalarımızı zaten düğünede az kaldıSelam kızlar mobilyalarınızı aldınız mı ?
Merhaba canım bizden bir hafta önce düğününüz neleri hallettinizslm kızlar benide listeye eklermisiniz.9 nisan kına.10 nisan düğün =)
Canım biz alfemodan aldık yatak odası ve yemek odasını bazayla birlikte yaklaşık 11 bin oldu. Salon koltuk takımını da kilimden aldık oda 4 binHayırlı olsun bizde aldık hangi markada ne kadara aldınız cnm :)
Marka kötülemek gibi olmasın ama çoğu mağazayı gezdik biz enza cidden kaliteli bir marka ama ider için aynı şey söylenmiyor görüntüsü güzel fiyatlarda uygun ama hemen kırıldığını gerektiğinde yapılmadığını falan söyledilerBiz almadik ama her markayi gezdik fiyatlar uçmuş gitmiş... Enzadan koltuk kelebekten yemek odasi begenmistim ama yakindan bakinca nedense pek icime sinmedi. Iderin cizgileri hosuma gitti, diger markalara gore fiyati da uygun. Internette yorumlara bakiyorum memnun olan da var olmayanda o yuzden arada kaldim ben. Mobilyasini alan arkadaslar paylasirsa bende cok memnun olacagim:))
Canım güle güle kullanın güzellermiş. Benim başlık kısmıda mavi çiçekli bende emin olamıyorum her renkte yatak örtüsü uymayacak çünküKoltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum kızlar zaten düğüne 2 ay kala kumaşları seçip degisiklik yapıcaz o yüzden şimdilik mobilyalar bunlar ama ben o pembe çiçekli kısım için emin olamadım değiştirme şansım var değiştirsem mi acaba ?
Gerçekten çok beğendim ağız tadıyla kullanın inşallahenzadan aldık canım, yemek masası,6 sandalye ,tv ünitesi ve koltuk takımı 11.500 tuttu.yatak odasını da saloni marka aldık 9bin de o tuttu canım
hepimize hayırlı uğurlu olsun,Allah huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallahh
Eki Görüntüle 1758929 Eki Görüntüle 1758930 Eki Görüntüle 1758931 Eki Görüntüle 1758932
enzadan aldık canım, yemek masası,6 sandalye ,tv ünitesi ve koltuk takımı 11.500 tuttu.yatak odasını da saloni marka aldık 9bin de o tuttu canım
Gerçekten çok beğendim ağız tadıyla kullanın inşallah
Evet canım uygun gerçekten fiyat. Insallah bebegiim. Evet magazada bekletiyoruz suan taksitlerini oduyoruz. :)Evet canım haklısın takım kendi içerinde uyumlu ama nevresm ve yatak örtüne her zamn uyum sağlamaz tabi hep sade şeyler kullanmak zorndasın onun için bende kararsz kaldm bak
Aynen canım dolabımınz içini nasıl istiyorsak çizdim ölçüyü o ayarladı çekmece elbise pantoln bölümü vs. Ben evimizn tüm mobilyalarını beyaz istedim yatak odam ful beyaz pufların üzeri mor döşencek mutfagımızda alt üst dolaplar beyaz ara fayans ve granitimiz gri siyahlı , banyomuz beyaz siyah sade bir ev yapıyrz bakalımeşyalarla halılarla renklendrmeyi düşünyruz inşallah
maşallah iyi tutmuş yine canım inşallah çok memnun kalırsınızmağazada mı bekletiyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?