- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.041
İnşallah canım benim inşallaahhSayılı gün çabuk geçer RebelAngel'cim merak etme.. Bir yerden sonra nasıl geçti bukadar gün, nasıl düğün gününe ulaştım diye şaşıracaksın... Rabbim sabır selamet versin, beklemesi gerçekten zor ama geçip bitecek.. Şimdiden mutluluklar dilerim
İyiyiz canım sen nasılsın :)Selam kızlar hazıran 4 inş şafak nasılsınız :)
selam canım biz aldıkSelam kızlar mobilyalarınızı aldınız mı ?
Hayırlı olsun bizde aldık hangi markada ne kadara aldınız cnm :)selam canım biz aldık
Biz ev yapım aşamasındayız canım mobilyaya gelemedik henüz şuan çelik kapımızı sipariş ettik önümzdeki hafta takılıcak inşallahSelam kızlar mobilyalarınızı aldınız mı ?
merhaba canım hoşbulduuk :)),
Merhaba hoşgeldiin :))
Selam kızlar mobilyalarınızı aldınız mı ?
Canım hayrlı olsn nerden aldınız mobilyaları fotoğrafları var mı? Detayları bekliyoruzGünaydın kızlaarr biz de mobilyaları aldıkk :)
Ben aldım canım weltew den fiyatları şu aralar acayip uygun inanamicaksiniz ama 3 takımı 10.500 e aldık :)Biz almadik ama her markayi gezdik fiyatlar uçmuş gitmiş... Enzadan koltuk kelebekten yemek odasi begenmistim ama yakindan bakinca nedense pek icime sinmedi. Iderin cizgileri hosuma gitti, diger markalara gore fiyati da uygun. Internette yorumlara bakiyorum memnun olan da var olmayanda o yuzden arada kaldim ben. Mobilyasini alan arkadaslar paylasirsa bende cok memnun olacagim:))
Hadi bakalım bi weltew e bakın uygun canmBiz ev yapım aşamasındayız canım mobilyaya gelemedik henüz şuan çelik kapımızı sipariş ettik önümzdeki hafta takılıcak inşallah
Koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum kızlar zaten düğüne 2 ay kala kumaşları seçip degisiklik yapıcaz o yüzden şimdilik mobilyalar bunlar ama ben o pembe çiçekli kısım için emin olamadım değiştirme şansım var değiştirsem mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?