- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Sağol canım özene bezene sectik o günüo gün icin ne fedakarlıklar yapıldı
Dısarda olacak canım mekanı ayarladı aileler, biz de gidip bakacaz daha bakamadıkevde mi olacak dışarda mı
Dısarda olacak canım mekanı ayarladı aileler, biz de gidip bakacaz daha bakamadık
Hazır evet 1 ay öncesinden almıstık, söz kıyafetim krem rengiydeydi bunu pudra renginde aldım ama ayakkabı almadım dahaohh hadi bakalım :) elbise falan hazır mı
Hazır evet 1 ay öncesinden almıstık, söz kıyafetim krem rengiydeydi bunu pudra renginde aldım ama ayakkabı almadım daha
Heyecan bastı kızlar valla ara ara geliyor unutmaya calısıyorum
Ben ankaradayım canım, yurtta basına bir sey gelmesin diye eve götürmüstümpaylaşsana bizimle resmini :)
Ben ankaradayım canım, yurtta basına bir sey gelmesin diye eve götürmüstüm
Üzerimdeki fotosunu atarım daha iyi olur o zaman
Senin nikahın olmus heralde ama dügün olmadı sanırım demitamam :)
Senin nikahın olmus heralde ama dügün olmadı sanırım demi
Allah mutlu mesut bir yastıkta kocamayı nasip etsin insallahevet aynen öyle, düğünüm 5 ağustosta, nikahım 30 kasımdaydı
Bizimkide agustosta ama tarihini daha ayarlayamadık, ayarlayınca onu da haber veririmsizin düğün ne zamanHasatvakti
Allah mutlu mesut bir yastıkta kocamayı nasip etsin insallah
Paylastıgın linke geliyorum hemencecik
Bizimkide agustosta ama tarihini daha ayarlayamadık, ayarlayınca onu da haber veririm
Amin cok sağolteşekkürler, darısı sizlere :)
elinizi çabuk tutun ama, yerler doluyor
Amin cok sağol
O zaman derhal baslıyoruz calısmalara
Canım akrabaların yerleri var o konuda sıkıntı olmaz ağustos ayında birkac gün ayarlandı bizim icindüğün nerede olacak? biz 2 hafta oldu tutalı, haftasonları hep dolmuştu mesela ağustos ayı için
Canım akrabaların yerleri var o konuda sıkıntı olmaz ağustos ayında birkac gün ayarlandı bizim icin
Dügün Samsun'da olacak insallah rabbim nasip ederse
MissGamzeli ben ceyizden yana dertliyim hicbir seyim tam değil daha, mutfak esyaları bitirir zaten kesin beni kücük kücük ayrıntılı seyler.
Hallolur mu ki
Ya düdüklü tenceresi, tavası, fırını, kap kacagı derken baya yorulacazyavaştan başla bence nişan sonrasında, ben yıllardır alıyorum hala bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?