- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
aslan burcu canım ama burçları aynı değilse bile genleri kesin aynı
tarih az çok belliydi ya kafamızda düğün yerlerine bakıyorum diyorum ki dolmuş bak o tarih, elimizi çabuk tutalım gidelim salonu tutalım geri kalan sonra da olsa olur. bi fotoğrafçı bi salon belli olması lazım. fotoğrafçıyı ayarladım sadece tarih vermek kaldı adama, belki 10 taneden fazla yeri aradım düğün için tarih müsait olan 2 yer var sadece. ya bana de ki evet 17 eylül olur, ya da yok şuan tarih belli değil biz sonra yer tutalım istediğim bu. git annenle konuş ve şu tarih netleşsin dedim. en son yapma hiçbişey ben mi istedim sanki senden bu hazırlıkları yapmanı dedi öküzbütün tuttuğum notları yırttım dedim bundan sonra bu yolda tek başınasın yap o düğünü de görelim
mevzuyu deşince altından maddiyat çıkıyor öyle olunca da üzülüyorum ama gel bana insan gibi de ki böyle böyle şuan elime ne zaman toplu para geçecek bilmiyorum tarih işine o zaman karar veririrz de, insan gibi konuş. ben sanki sana bana ne bana para yarat gökten yağdır mı diyecem
ama ona da dedim ben senden hiçbişey istemedim bugüne kadar ama şuan diyorum dedim, o tek taş parmağıma takılmadan önümde sen diz çökmeden daha da evliliğin e sini konuşmam. ki inadımı da bilir yani gerçekten konuşmaya niyetim yok..
Benkide balık ,evet ama genleri kesinlike aynı. Biliyomusn bizmde kesinleştirememizn ucunda altında maddiyat var. Nişanlım tek başına yapıyor korkuyr o yüzden herşey ayarlanır da biz altndan kalkamazsak kötü olcak diye. Ama tammda bak işte herkes gün alıyr tarih alıyor her şeyde sıra kalmıyor. bunları da biraz düşünseler
Burada bize iş düşüyor üstlerine gitmicez canım sen yine yap araştrmanı sessizce. Senn sustugunu görnce o zmn o hatasını anlayıp harekete geçicektir. Bizim tartışmalrda ben he deniyorm vır vır konuşnca değil arayıp sormaynca sessiz kaldığmda üzerime düşüyor
Canım erkekler işte para mevzu oldugu zaman kendilerini gerçekten kötü hissediyorlar bizim gibi değiller bizim maddi açıdan sıkntmz olsa bahsedrz dimi ama onlar yediremiyolar kendilerine. Sonçta biz onlara güvenmişiz ne bilim yetersiz olmaktan korkyolar sanrm.aynı sorunlar varmış işte, babası hiç destek olmuyor zaten evde varlığı yokluğu bile belli değil. annesinin de bi emekli maaşı var, yine kadın tek başına bişeyler yapmaya çabalıyor ama ne yapabilirki. sevgilimin de işe yeni girdi sayılır maaşı çok yüksek değil bide yükselmek için ekstra kurslara falan gidiyor birikim yapamıyor. bi yerden toplu para gelecek mayıs gibi inşallah ona güveniyor ama o gelmezse diye de korkuyor bir yandan. onlar için de zor anlayabiliyorum ama ona bi türlü anlatamıyorum, bi sıkıntısı olunca gelip benimle konuşsa bunları bana ilk ben bu iş için hazırlıkları hızlandırdığımda anlatsa derim ki o zaman gel biz bu düğünü kasım aralık gibi yapalım, sezon bitmiş olur, fiyatlar azalır. hatta düğün yapmayız sadece nikah yaparız, bunlar sorun olmamalı bizim aramızda. ama işte anlamıyor ki
2 gündür boşuna sinir krizleri geçiriyorum işte o yüzden ancak dün gece anlattı bana tüm aklındaki sorunları. boşuna da beni kırdığıyla kaldı, hevesim de kaçtı akışına bıraktım herşeyi artıkki sustum zaten bu konuda gerçekten kararlıyım, o hazır olsun kendini hazır hissetsin öyle çıksın karşıma. o zamana kadar hiçbişeye bakmama daha.
Bir de benm k. Pederim askerdn nişanlım gelmeden vefat etti herşey nişanlımda yaniaynı sorunlar varmış işte, babası hiç destek olmuyor zaten evde varlığı yokluğu bile belli değil. annesinin de bi emekli maaşı var, yine kadın tek başına bişeyler yapmaya çabalıyor ama ne yapabilirki. sevgilimin de işe yeni girdi sayılır maaşı çok yüksek değil bide yükselmek için ekstra kurslara falan gidiyor birikim yapamıyor. bi yerden toplu para gelecek mayıs gibi inşallah ona güveniyor ama o gelmezse diye de korkuyor bir yandan. onlar için de zor anlayabiliyorum ama ona bi türlü anlatamıyorum, bi sıkıntısı olunca gelip benimle konuşsa bunları bana ilk ben bu iş için hazırlıkları hızlandırdığımda anlatsa derim ki o zaman gel biz bu düğünü kasım aralık gibi yapalım, sezon bitmiş olur, fiyatlar azalır. hatta düğün yapmayız sadece nikah yaparız, bunlar sorun olmamalı bizim aramızda. ama işte anlamıyor ki
2 gündür boşuna sinir krizleri geçiriyorum işte o yüzden ancak dün gece anlattı bana tüm aklındaki sorunları. boşuna da beni kırdığıyla kaldı, hevesim de kaçtı akışına bıraktım herşeyi artıkki sustum zaten bu konuda gerçekten kararlıyım, o hazır olsun kendini hazır hissetsin öyle çıksın karşıma. o zamana kadar hiçbişeye bakmama daha.
Hoşgeldin canımyaa inanmıyorum ben neden daha önce görmedim bu başlığı. Selam kızlaaar beni de alın aranıza. Müsait olduğumda bütün bu 81 sayfayı okur tanırım sizi :)
Ben İstanbuldayım Antalya gelini olucam ( bnm gibi biri daha var gördüüümm :))
Geçen sene Şubatta tanışma söz oldu .Nişan yapmadım yapmıcam
26-08-2016 Kına Gecesi
27-08-2016 İstanbulda nikah
3/4-08-2016 Antalyada düğün
yaa inanmıyorum ben neden daha önce görmedim bu başlığı. Selam kızlaaar beni de alın aranıza. Müsait olduğumda bütün bu 81 sayfayı okur tanırım sizi :)
Ben İstanbuldayım Antalya gelini olucam ( bnm gibi biri daha var gördüüümm :))
Geçen sene Şubatta tanışma söz oldu .Nişan yapmadım yapmıcam
26-08-2016 Kına Gecesi
27-08-2016 İstanbulda nikah
3/4-09-2016 Antalyada düğün
Canım erkekler işte para mevzu oldugu zaman kendilerini gerçekten kötü hissediyorlar bizim gibi değiller bizim maddi açıdan sıkntmz olsa bahsedrz dimi ama onlar yediremiyolar kendilerine. Sonçta biz onlara güvenmişiz ne bilim yetersiz olmaktan korkyolar sanrm.
Nişanlm askerdykn izne gelmişti bi ara babasndan para isteyemiyrmuş parası yok diye de bnmle buluşmuyrmuş tabi ben nerden bilcem. Trip atyrm özlemdin falan diye gitmesine 2 gün kala zorla öğrenmiştim. Nasıl kızmştm ben senden ne istyrm yanyana olmamz yeter diye ama işte maddi açı onlar için çook önemli
Bir de benm k. Pederim askerdn nişanlım gelmeden vefat etti herşey nişanlımda yani
Aynen dediğin gibi canım ama bu huylarından vazgeçmeyecek gibiler. Biz onların bu haline alışmalıyızbenim kayınpeder yaşıyor ama ailesine beş kuruş yardımı yok malesef. dün çok da üzüldüm sevgilimin durumuna o anlatınca, en azından manevi olarak arkamda olsaydı daha cesur olurdum ama şimdi korkuyorum ya beceremezsem ya sana ve ailene karşı mahçup olursam diye dedi
evet işte para mevzunu malesef anlatamıyorlar ama bilmediğimiz için de daha çok kırılıyoruz. halbuki bana dese bak o gelecek toplu para gelmezse ben düğünü yapamam diye korkuyorum ondan şuan bi adım atamıyorum, bi o paranın geleceği kesinleşsin öyle adım atalım araştırmalara başlayalım, sonra hayal kırıklığına uğramayalım dese ne güzel olacak ama olmuyor işteilla bi kanırtıyorlar insanı krizlere sokuyorlar sonra hem kendilerini hem bizi kat be kat üzüyorlar
Aynen dediğin gibi canım ama bu huylarından vazgeçmeyecek gibiler. Biz onların bu haline alışmalıyız
Bak bu çok doğru ne umursamaz eşler var evlerine bakmayan vs.evet canım malesef alışmamız lazım. gerçi gurursuz olmalarındansa aşırı gururlu olmalarını tercih ederim ama elde değil işte yıpranıyor insan
Bak bu çok doğru ne umursamaz eşler var evlerine bakmayan vs.
Çokta ince düşünüp kendilerini üzmesinlerde o da kötü ama evlennce maddi açıdan sıkıntıdalar mı değiller mi daha iyi görebilceğimiz için yüklerini hafifletebiliriz.
Şu aşamada onlara da çok yüklenmemiz lazım
Kızlar bende aranıza katıldımm. Nişanlıyım daha tarih almadık ama büyük ihtimal ağustos a düğün...
Çok heyecanlı yahu. Daha nişanlılığa alışamadan düğün.
Herşey gönlümüzce olsun inşallah
hoşgeldinnn :)
Iyi geceler gelinlerrr
Bu ara cok heyecanlıyım nedense.düğüne daha 194 gün var.ama ben her gece rüyamda düğümüzu goruyorumya gelinligimi almadan düğüne gidiyoruz,ya kuaföre gidememis oluyorum vs vs. En son dün gece yine düğün vardi kisa bir gelinlik giymistim, ilk dansimizi yapamadik çünkü düğünün konseptinde ilk dans yokmus falan öyle sacma ama cok güzel rüyalar görüyorum
Merak ettim siz de benim gibi misiniz
Ay uyuyup bu gece de ayni rüyayı görmek istiyorum. Bir an önce 4 agustos gelsinnnnn
Sağol canım özene bezene sectik o gününe hoş bi tarih
ayy ben de görüyorum bazendüğün günü gelmiş daha benim gelinliğim bile yokmuş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?