- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
aslan burcu canım ama burçları aynı değilse bile genleri kesin aynı
tarih az çok belliydi ya kafamızda düğün yerlerine bakıyorum diyorum ki dolmuş bak o tarih, elimizi çabuk tutalım gidelim salonu tutalım geri kalan sonra da olsa olur. bi fotoğrafçı bi salon belli olması lazım. fotoğrafçıyı ayarladım sadece tarih vermek kaldı adama, belki 10 taneden fazla yeri aradım düğün için tarih müsait olan 2 yer var sadece. ya bana de ki evet 17 eylül olur, ya da yok şuan tarih belli değil biz sonra yer tutalım istediğim bu. git annenle konuş ve şu tarih netleşsin dedim. en son yapma hiçbişey ben mi istedim sanki senden bu hazırlıkları yapmanı dedi öküz bütün tuttuğum notları yırttım dedim bundan sonra bu yolda tek başınasın yap o düğünü de görelim
mevzuyu deşince altından maddiyat çıkıyor öyle olunca da üzülüyorum ama gel bana insan gibi de ki böyle böyle şuan elime ne zaman toplu para geçecek bilmiyorum tarih işine o zaman karar veririrz de, insan gibi konuş. ben sanki sana bana ne bana para yarat gökten yağdır mı diyecem
ama ona da dedim ben senden hiçbişey istemedim bugüne kadar ama şuan diyorum dedim, o tek taş parmağıma takılmadan önümde sen diz çökmeden daha da evliliğin e sini konuşmam. ki inadımı da bilir yani gerçekten konuşmaya niyetim yok..
Benkide balık ,evet ama genleri kesinlike aynı. Biliyomusn bizmde kesinleştirememizn ucunda altında maddiyat var. Nişanlım tek başına yapıyor korkuyr o yüzden herşey ayarlanır da biz altndan kalkamazsak kötü olcak diye. Ama tammda bak işte herkes gün alıyr tarih alıyor her şeyde sıra kalmıyor. bunları da biraz düşünseler
Burada bize iş düşüyor üstlerine gitmicez canım sen yine yap araştrmanı sessizce. Senn sustugunu görnce o zmn o hatasını anlayıp harekete geçicektir. Bizim tartışmalrda ben he deniyorm vır vır konuşnca değil arayıp sormaynca sessiz kaldığmda üzerime düşüyor