- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
yok canım herkes öyle yapıyor nolcak ki
amaaaann hele bi o zaman gelsin de bakarız hevesim kaçtı bu ara zaten bi süre düğün kına nişan sözlerini düşünmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım herkes öyle yapıyor nolcak ki
yok hiç kaçırma sen hevesini oluyor böyle şeyler bizim geçen hafta düğün iptal oluyordu düşün ben ne haldeydimamaaaann hele bi o zaman gelsin de bakarız hevesim kaçtı bu ara zaten bi süre düğün kına nişan sözlerini düşünmek istemiyorum
yok hiç kaçırma sen hevesini oluyor böyle şeyler bizim geçen hafta düğün iptal oluyordu düşün ben ne haldeydim
hayırdır kuzum noldu yadün ben de iptal ettim de kabul etmedi beyefendi o yüzden erteledim ama evlilik konusu uzun bi süre açmayacam bana ne, yaptıklarımın kıymetini bilmedi o uğraşsın bundan sonra
hayırdır kuzum noldu ya
hayırlısı olsun kuzum bu ara stres zamanı zaten normal böyle dalgalanmalar sen kestirip atma hemen nasipse zaten olur dediğin gibi nasip değilse kendini paralasan da olmazbeyefendi sürekli düğün konuşuluyor diye stres oluyormuş, bi de maddi açıdan da sıkıntıları var biraz, öyle olunca iyice heyheyleri geliyor durup durup bana patlıyor. en sonunda da ben patladım tabi onunla mı uğraşacağım. dedim daha da ne bir çöp alırım ne araştırma yaparım bana ne eşşek gibi sen yapacaksın herşeyi ben niye paralayım kendimi. erteledim ben canım isteyince evlenecem dedim, şimdi de sabah beri yok evlenecez biz o tarihte diyor ama inancım kalmadı şuan. kendimi de hiç zorlayamam bana ne kaderde varsa evleniriz yoksa evlenmeyiz olur biter
hayırlısı olsun kuzum bu ara stres zamanı zaten normal böyle dalgalanmalar sen kestirip atma hemen nasipse zaten olur dediğin gibi nasip değilse kendini paralasan da olmaz
çok mantıklı davranmışsın yaşını bilmiyorum ama çok olgun bir davranış maşallah sana halloldu ama halledene kadar akla karayı seçtik zor bu işler hiç öyle peri masalı falan değilben evlilik konusunda hep bu mantıkla hareket ediyorum aslında, bi kere nişanlandım ayrıldım daha önce o yüzden özellikle daha oluruna bırakmaya çalışıyorum. ama her mevzusu açıldıpında benden çok o diyordu o tarihte evleneceğiz diye dün akşamki o konuşma çok kırdı sadece. o yüzden bi süre düşünmemek en iyisi. hem herşeyi erkekler yerine biz yapınca kıymet bilmiyorlar, belki böyle biraz kıymet bilirler.
siz ne yaptınız ailelerle ilgili sorunları? halloldu dimi?
Bak bu konuda haklısın canım hep biz birşeyleri halletmeye çalıştıkça kıymetli olmuyoruz üzülüyorum bu durumaben evlilik konusunda hep bu mantıkla hareket ediyorum aslında, bi kere nişanlandım ayrıldım daha önce o yüzden özellikle daha oluruna bırakmaya çalışıyorum. ama her mevzusu açıldıpında benden çok o diyordu o tarihte evleneceğiz diye dün akşamki o konuşma çok kırdı sadece. o yüzden bi süre düşünmemek en iyisi. hem herşeyi erkekler yerine biz yapınca kıymet bilmiyorlar, belki böyle biraz kıymet bilirler.
siz ne yaptınız ailelerle ilgili sorunları? halloldu dimi?
çok mantıklı davranmışsın yaşını bilmiyorum ama çok olgun bir davranış maşallah sana halloldu ama halledene kadar akla karayı seçtik zor bu işler hiç öyle peri masalı falan değil
Bak bu konuda haklısın canım hep biz birşeyleri halletmeye çalıştıkça kıymetli olmuyoruz üzülüyorum bu duruma
inşallah tatlım çok umut büyük hayal kırıklığı getiriyor o yüzden olanı yaşamak lazımgerçek hayatta peri masalı yok malesef bunu öğrendim artık. her aşaması ayrı zorlu bu dönemin, umarım evlendikten sonra yaşayacağımız mutluluk bu günleri unutturmaya yeter..
yok kesinlikle yaranamıyoruz tam tersine daha beter öteleyebiliyorlar bizi. onlarca davetiye bakıup adama aradan seçip 3 tanesini görüp sence hangisi deyince bile üstüne çok gidiyor oluyoruz ya, kendisi uğraşsın bakalım bundan sonra..
inşallah tatlım çok umut büyük hayal kırıklığı getiriyor o yüzden olanı yaşamak lazım
hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah tatlımbundan sonra bu ilişkiyle ilgili yapabileceğim ancak bu zaten.
eski nişanlımda dünya ters dönse yine de onunla evleneceğim sanırdım, ayrılınca öyle olmadığını anladım o yüzden artık zaten oluruna bırakmayı tercih ediyordum herşeyi, kısa bir süre yeniden fazla umut ve fazla heves olayını yaşadım ama afedersin totomun üstüne oturdum yine. o yüzden ne kadar az düşünürsem o kadar iyi gelecek bana.
hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah tatlım
amin inşallah tatlıminşallah kuzum inşallah. hepimiz için Rabbim hep en iyisini en güzelini çıkarsın karşımıza
SENİN ANLAŞMANDAKİLERİN BİREBİR AYNISI CANIM WİSHES ALTINPARK DÜĞÜN SALONU :)sizin anlaşmanıza neler dahil nereydi kuzum?
10 gün erken olucak yani süper hayrlısı olsun canımDüğün tarihimiz netleşti... 16 Nisan istiyorduk ancak salonların fiyatları ve doluluk sebebiyle mart a çektik...
25 Mart 2016 kına
26 Mart 2016 düğün... 63 gün kaldı hazırlıklar foraaa....
Canım aynı senn gibi düşünüyrum bizimde kına bayanlara istiyoruz mantıklı olan bu ama kayınlarım, kardeşim ve erkek kuzenlermz falan da oynasın istyruz o yüzden 10 gibi hani kına yakılıyor ya zaten çok yakının olmayanlar 10.30 dağılmya başlıyor o sırada kayınlarım falan gircek bitene kadar da onlarla eğlenicez. Ertesi gün de nikah işte bence yeter daha ne olsunbana da mantıklısı hep öyle geliyor ama kınayı sadece kadınlara yapmak istiyorum öyle olunca da erkeklere ayıp olacak gibi geliyor
gerçi bizim düğünün kasıma falan ertelenme muhabbeti var o zaman fiyatlar daha uygun olur bu kadar zorlamaz diye de düşünüyorum bakalım
beyefendi sürekli düğün konuşuluyor diye stres oluyormuş, bi de maddi açıdan da sıkıntıları var biraz, öyle olunca iyice heyheyleri geliyor durup durup bana patlıyor. en sonunda da ben patladım tabi onunla mı uğraşacağım. dedim daha da ne bir çöp alırım ne araştırma yaparım bana ne eşşek gibi sen yapacaksın herşeyi ben niye paralayım kendimi. erteledim ben canım isteyince evlenecem dedim, şimdi de sabah beri yok evlenecez biz o tarihte diyor ama inancım kalmadı şuan. kendimi de hiç zorlayamam bana ne kaderde varsa evleniriz yoksa evlenmeyiz olur biter
Canım aynı senn gibi düşünüyrum bizimde kına bayanlara istiyoruz mantıklı olan bu ama kayınlarım, kardeşim ve erkek kuzenlermz falan da oynasın istyruz o yüzden 10 gibi hani kına yakılıyor ya zaten çok yakının olmayanlar 10.30 dağılmya başlıyor o sırada kayınlarım falan gircek bitene kadar da onlarla eğlenicez. Ertesi gün de nikah işte bence yeter daha ne olsun
Amaan boşver canım hep biz mi düşüncez bak bizimde belli değil düğün falan bende senn gibi karar aldım sormyrum artık araştrdğm şeylerden de bahsetmycem ona
son zaman ne yapcaklar bakalım herşey pahalı pahalı ve sıra bulabliecekler mi
düğünle ilgili düşüncelerin mantıklıymış bak iyi fikir aklımda olsun
demekki hepimiz bu dönemden geçiyormuşuz, erkekler işte kafalar hep aynı çalışıyor
valla hiçbişeye karışmayacam o zaten bensiz o süreci imkanı yok halledemez daha ben anlatırken darlanan adam bide düğün hazırlığı yapacak he he oldu okuyacam o zaman canına ama şuan tümden elimi eteğimi çektim herşeyden.
insan gibi geçinseler bizimle de hevesimizi kırmasalar olmuyor sanki, illa içine tükürüyorlar herşeyin
İşte insana tek başına evlencekmiş hissi veriyorlar nişanlının burcu ne canım?
Seninle konuşuyrz ya birbirlerine çok benzettim huylarını ya..
Bak mesela örneğin ben bi fotoğrafçı buldum kız dedi ki mayısa kadar tarihinizi bildirin kampanyası süper 700 tl yapıcak ayrıca kuaförde ve çekimden sonra gelin almada da yanımda olcak bu fiyata söylüyrm nişanlıma bana diyor ki " aa bizim tarih yok o olmaz " bende "bizim tarihimiz mayısa kadar belli olmucaksa ben neden koştryrumki niye araştryorum o zmn " dedim bütün hevesimi kırıyor. bulsun son dk yüksek fiyatları görsün