- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
Sağol canım özene bezene sectik o günüo gün icin ne fedakarlıklar yapıldı
![]()
evde mi olacak dışarda mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım özene bezene sectik o günüo gün icin ne fedakarlıklar yapıldı
![]()
Dısarda olacak canım mekanı ayarladı aileler, biz de gidip bakacaz daha bakamadıkevde mi olacak dışarda mı
Dısarda olacak canım mekanı ayarladı aileler, biz de gidip bakacaz daha bakamadık![]()
Hazır evet 1 ay öncesinden almıstık, söz kıyafetim krem rengiydeydi bunu pudra renginde aldım ama ayakkabı almadım dahaohh hadi bakalım :) elbise falan hazır mı
Hazır evet 1 ay öncesinden almıstık, söz kıyafetim krem rengiydeydi bunu pudra renginde aldım ama ayakkabı almadım daha
Heyecan bastı kızlar valla ara ara geliyor unutmaya calısıyorum![]()
Ben ankaradayım canım, yurtta basına bir sey gelmesin diye eve götürmüstümpaylaşsana bizimle resmini :)
Ben ankaradayım canım, yurtta basına bir sey gelmesin diye eve götürmüstüm
Üzerimdeki fotosunu atarım daha iyi olur o zaman![]()
Senin nikahın olmus heralde ama dügün olmadı sanırım demitamam :)
Senin nikahın olmus heralde ama dügün olmadı sanırım demi
Allah mutlu mesut bir yastıkta kocamayı nasip etsin insallahevet aynen öyle, düğünüm 5 ağustosta, nikahım 30 kasımdaydı![]()
Bizimkide agustosta ama tarihini daha ayarlayamadık, ayarlayınca onu da haber veririmsizin düğün ne zamanHasatvakti
Allah mutlu mesut bir yastıkta kocamayı nasip etsin insallah
Paylastıgın linke geliyorum hemencecik![]()
Bizimkide agustosta ama tarihini daha ayarlayamadık, ayarlayınca onu da haber veririm![]()
Amin cok sağolteşekkürler, darısı sizlere :)
elinizi çabuk tutun ama, yerler doluyor![]()
Amin cok sağol
O zaman derhal baslıyoruz calısmalara![]()
Canım akrabaların yerleri var o konuda sıkıntı olmaz ağustos ayında birkac gün ayarlandı bizim icindüğün nerede olacak? biz 2 hafta oldu tutalı, haftasonları hep dolmuştu mesela ağustos ayı için
Canım akrabaların yerleri var o konuda sıkıntı olmaz ağustos ayında birkac gün ayarlandı bizim icin
Dügün Samsun'da olacak insallah rabbim nasip ederse![]()
MissGamzeli ben ceyizden yana dertliyim hicbir seyim tam değil daha, mutfak esyaları bitirir zaten kesin beni kücük kücük ayrıntılı seyler.
Hallolur mu ki![]()
Ya düdüklü tenceresi, tavası, fırını, kap kacagı derken baya yorulacazyavaştan başla bence nişan sonrasında, ben yıllardır alıyorum hala bitmedi![]()