- Konu Sahibi CadiKelebek
nasılsınız kızlar
iyiyim canım yeni uyandım kahvaltımı yaptımm çocukların gelişim raporlarını yazıyorum ( sen nasılsıınn? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız kızlar
valla benim yerime uyusan hiç uyanmazdınsenin yerine de uyumuş olmuşum zaten
allah kolaylık versin bende çalışıyorum öyle napayımiyiyim canım yeni uyandım kahvaltımı yaptımm çocukların gelişim raporlarını yazıyorum ( sen nasılsıınn? :)
amin canıım sana da kolay gelsiinn :)allah kolaylık versin bende çalışıyorum öyle napayım
teşekkürler tatlımamin canıım sana da kolay gelsiinn :)
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahbenimde kız akrdeşim evleniyor mayıs ayında
ben çalışıyorum benim yerime de uyuyun
oh ya benim yerime de yatsana nolur
Hazırlıklar Başladı mı? Bana daha erken geliyo ama bi yandan da geć kalırım diye korkuyorum tarihlerimiz aynı nerdeyse fikirlerine ihtiyac duyuyorum :)heyecan var tabi ki
şehir balıkesir
yani sayılır herhalde birazyattığım yerden bilgisayarı kucağıma aldım öyle iş yapıyorum o sayılır mı
yani sayılır herhalde biraz
haha aldım kabul ettim allah razı olsuno zaman tamamdır bu yatışımı sana hediye ediyorum
Hazırlıklar Başladı mı? Bana daha erken geliyo ama bi yandan da geć kalırım diye korkuyorum tarihlerimiz aynı nerdeyse fikirlerine ihtiyac duyuyorum :)
Tmm canım maşallah süper tarihCadiKelebek benim nisan tarihimi yazabilirsin artık, belli oldu 14.02.2016
Oh oh daha ne olsunkına-düğün salonları tutuldu
kına organizasyonunu ayarladım
fotoğrafçıyı ayarladık
kuaförüm belli (daha konuşmadım ama)
çeyizim tamam olmaya çok yakın
şimdilik böyle bendeki durum
sen?
Ben kendi kina organizasyonunu kendim yapmıştımYazın düğünü olacak kızlar mekanları falan ayarladınız mı ? Ben şimdi onlarla uğraşıyorum of çok zor. Zahmetli diye nişan yapmadım üşendim. Bu gidişle düğünde yapmıcam ay çok üşengecim
Kınayı organizasyon şirketleriyle mi yapacaksınız
Yazın düğünü olacak kızlar mekanları falan ayarladınız mı ? Ben şimdi onlarla uğraşıyorum of çok zor. Zahmetli diye nişan yapmadım üşendim. Bu gidişle düğünde yapmıcam ay çok üşengecim
Kınayı organizasyon şirketleriyle mi yapacaksınız