- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
- Konu Sahibi CadiKelebek
Ağustos da canım :)burda da fiyatlar o civarda işte kır düğünü yerlerinde. düğün ne zamandı sizin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos da canım :)burda da fiyatlar o civarda işte kır düğünü yerlerinde. düğün ne zamandı sizin ?
Ağustos da canım :)
Ay ne güzel canm. Bende aöf okuyrm bu hafta sonu finaller var onlara çalışyrum canımCanım dönemi bitirdik daha doğrusu ben bitirdim doktora yapıyorum onun dersleri bitti falan rahatladım şükür. Sen napıyorsun nasılsın?
Valla canım İzmir de de çok pahalı bizde ağusts eylül düşünyrz ya fiyatlar uçuyor. Ben zatn nişanlımı ikna edebilirsem kınada bol bol oynayıp ertesi gün sade nikah istiyorum okdr parayı 3 saate vermek istemyrum ya araba alırız daha iyi yada borçlarımzı kapatırızkızlar benim düğün için baktığım yerlerde mi sorun var yoksa bizim buralar mı çok pahalı
yemeksiz düğünlerde bile daha 10binden aşağı fiyat aldığım yer yok alt tarafı pasta yiyecez ya 10bin lira nedir
Ay ne güzel canm. Bende aöf okuyrm bu hafta sonu finaller var onlara çalışyrum canım
Valla canım İzmir de de çok pahalı bizde ağusts eylül düşünyrz ya fiyatlar uçuyor. Ben zatn nişanlımı ikna edebilirsem kınada bol bol oynayıp ertesi gün sade nikah istiyorum okdr parayı 3 saate vermek istemyrum ya araba alırız daha iyi yada borçlarımzı kapatırız
güzel bi rastlantı Zaman geçer mi acabaHoşgeldiniz ekliyorum
Aaa doğum günümde evleniyorsuuun
kızlar benim düğün için baktığım yerlerde mi sorun var yoksa bizim buralar mı çok pahalı
yemeksiz düğünlerde bile daha 10binden aşağı fiyat aldığım yer yok alt tarafı pasta yiyecez ya 10bin lira nedir
biz ankarada 4.500 e tuttuk cnm 10 ay öncesinden tutmuştuk kokteyl menü şöyle baktıkca çok uyguna tutmuşuz diyoruz
pazargünü canımDüğün yarın mi canim
Benm kayınvalidem tmm siz nasıl isterseniz diyor kendi annemler de karışmıyorlar. Nişanlımda benim içimde kalmasın diye tmm diyemiyor şuan ama bence mantıklı olan obenim sevgilim ikna oluyor da işte ailesini bilemiyorum
siz de tutmadınız mı daha yer? cidden yazık günah ama yaa, açık hava düğününün en ucuzu 10bin lira, gerçekten çok geliyor insana.
Geçer geçer ne günler gelip geçmedi ki bunlarda geçmesingüzel bi rastlantı Zaman geçer mi acaba
Hayırlı olsun canımm az kaldı yaniDüğün tarihimiz netleşti... 16 Nisan istiyorduk ancak salonların fiyatları ve doluluk sebebiyle mart a çektik...
25 Mart 2016 kına
26 Mart 2016 düğün... 63 gün kaldı hazırlıklar foraaa....
nasılsın şekerim
Heyecan Varmı? Ben çoook heyecanlıyımm.. Şehir neresi ?benim de 4-5 ağustos :) benim düğün günümde senin kınan var :)
günaydın
heyecan olmaz mı yaHeyecan Varmı? Ben çoook heyecanlıyımm.. Şehir neresi ?
Benm kayınvalidem tmm siz nasıl isterseniz diyor kendi annemler de karışmıyorlar. Nişanlımda benim içimde kalmasın diye tmm diyemiyor şuan ama bence mantıklı olan o
Heyecan Varmı? Ben çoook heyecanlıyımm.. Şehir neresi ?
kınanın erkeğe ayıbı olmaz ki şekerimbana da mantıklısı hep öyle geliyor ama kınayı sadece kadınlara yapmak istiyorum öyle olunca da erkeklere ayıp olacak gibi geliyor
gerçi bizim düğünün kasıma falan ertelenme muhabbeti var o zaman fiyatlar daha uygun olur bu kadar zorlamaz diye de düşünüyorum bakalım
kınanın erkeğe ayıbı olmaz ki şekerim
yok canım herkes öyle yapıyor nolcak kiama şimdi erkekler kınaya gelmese, ben de düğün yapmayıp sadece nikah yapsam onlar eğlenemese ayıp olmaz mı böyle sorunca da pek saçma oldu ama