• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Canım dönemi bitirdik daha doğrusu ben bitirdim doktora yapıyorum onun dersleri bitti falan rahatladım şükür. Sen napıyorsun nasılsın?
Ay ne güzel canm. Bende aöf okuyrm bu hafta sonu finaller var onlara çalışyrum canım:KK51:
kızlar benim düğün için baktığım yerlerde mi sorun var yoksa bizim buralar mı çok pahalı :KK57::KK57:
yemeksiz düğünlerde bile daha 10binden aşağı fiyat aldığım yer yok :KK57: alt tarafı pasta yiyecez ya 10bin lira nedir :KK57::KK57:
Valla canım İzmir de de çok pahalı bizde ağusts eylül düşünyrz ya fiyatlar uçuyor. Ben zatn nişanlımı ikna edebilirsem kınada bol bol oynayıp ertesi gün sade nikah istiyorum okdr parayı 3 saate vermek istemyrum ya araba alırız daha iyi yada borçlarımzı kapatırız :KK60:

Ay ne güzel canm. Bende aöf okuyrm bu hafta sonu finaller var onlara çalışyrum canım:KK51:

Valla canım İzmir de de çok pahalı bizde ağusts eylül düşünyrz ya fiyatlar uçuyor. Ben zatn nişanlımı ikna edebilirsem kınada bol bol oynayıp ertesi gün sade nikah istiyorum okdr parayı 3 saate vermek istemyrum ya araba alırız daha iyi yada borçlarımzı kapatırız :KK60:

benim sevgilim ikna oluyor da işte ailesini bilemiyorum :KK12:
siz de tutmadınız mı daha yer? cidden yazık günah ama yaa, açık hava düğününün en ucuzu 10bin lira, gerçekten çok geliyor insana.

kızlar benim düğün için baktığım yerlerde mi sorun var yoksa bizim buralar mı çok pahalı :KK57::KK57:
yemeksiz düğünlerde bile daha 10binden aşağı fiyat aldığım yer yok :KK57: alt tarafı pasta yiyecez ya 10bin lira nedir :KK57::KK57:

öyle pahalı valla kuzucum, benim fiyatları da biliyosun zaten :)

500 kişi yemekli, sıkı pazarlıkla 11 bine ancak indirebildik :)

biz ankarada 4.500 e tuttuk cnm 10 ay öncesinden tutmuştuk kokteyl menü şöyle baktıkca çok uyguna tutmuşuz diyoruz :KK15:

çok çok uygun olmuş sizinki :) bizim orda sadece pastalı düğünler için bile hafta içi fiyatı 5 binden açıyorlar :KK57:

kızlarrrr evet son bir günüm kaldı bana hemen yardım edin lütfen ankarada olanlar yarın gelin saçık için topuzun etrafına dolanacak ince bir taç yaptırmam lazım nerelerden yaptırabilirim?ve de hala iç giyim alışverişimi yapamadım onu da yarın halletmem lazım bildiğiniz uygun yerler var mı alıntı yaparak yazın lütfen sadece şu anda okuyabilirim yarın okuyamam malesef:(

benim sevgilim ikna oluyor da işte ailesini bilemiyorum :KK12:
siz de tutmadınız mı daha yer? cidden yazık günah ama yaa, açık hava düğününün en ucuzu 10bin lira, gerçekten çok geliyor insana.
Benm kayınvalidem tmm siz nasıl isterseniz diyor kendi annemler de karışmıyorlar. Nişanlımda benim içimde kalmasın diye tmm diyemiyor şuan ama bence mantıklı olan o :KK51:

Benm kayınvalidem tmm siz nasıl isterseniz diyor kendi annemler de karışmıyorlar. Nişanlımda benim içimde kalmasın diye tmm diyemiyor şuan ama bence mantıklı olan o :KK51:

bana da mantıklısı hep öyle geliyor ama kınayı sadece kadınlara yapmak istiyorum öyle olunca da erkeklere ayıp olacak gibi geliyor o_O
gerçi bizim düğünün kasıma falan ertelenme muhabbeti var o zaman fiyatlar daha uygun olur bu kadar zorlamaz diye de düşünüyorum bakalım :KK51:

bana da mantıklısı hep öyle geliyor ama kınayı sadece kadınlara yapmak istiyorum öyle olunca da erkeklere ayıp olacak gibi geliyor o_O
gerçi bizim düğünün kasıma falan ertelenme muhabbeti var o zaman fiyatlar daha uygun olur bu kadar zorlamaz diye de düşünüyorum bakalım :KK51:
kınanın erkeğe ayıbı olmaz ki şekerim :KK14:

Back