• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

olsun olur yavaş yavaş :)

benim çeyiz bitti sayılır, ütü-süpürge ve elektrikli mutfak aletlerini bahar gibi almayı düşünüyorum.
kına gecesi için salonu tuttuk, organizasyon ile anlaştım, kuaförüm belli, fotoğrafçı da hazır :)

beyaz eşya-mobilya olayına girmedik daha :)
Keşke bizde ayarlasak fotoğrafçıyı kuaförü ama karar veremedim daha ikisindede.

08.11.2009 TANIŞMA
11.06.2015 İSTEME -SÖZ
01.08.2015 NİŞAN
03.08.2016 KINA
04.08.2016 DÜĞÜN
ANKARA 24 :)

hoşgeldin :) düğünler arka arkaya :) benimki de 4-5 ağustos :)

Canım çok iyi sende durumlar sevindim adına :KK9: kına organizasyonunu ne kadara tuttun, bir de içinde kaftanın veya bindallın dahil Mi? Ben şuan araştırıyorum da :KK39:

benim istanbuldan gelecekleri için balıkesire yol parası da var içinde, 1900 lira
kına tahtı, cibinliği, kaftanı, nedime kaftanları, nedime taçları-bileklikleri, tefler, shakira kemerleri, halay mendilleri, 4 tane dansçı kız ve dans gösterileri, damat kıyafeti falan var içinde :)

Merhaba arkadaşlar nihayet gelebildim :KK54:

Keşke bizde ayarlasak fotoğrafçıyı kuaförü ama karar veremedim daha ikisindede.

hoşgeldinnn :)

benim her ikisi de nişandakiler olduğu için, hemen ayarladım :) kuaförle daha konuşmadım tabi ama, nereye gideceğim belli en azından :) fotoğraf için de nişan çekimlerimi yapan kişiiyle devam edeceğim :)

kızlar benim düğün için baktığım yerlerde mi sorun var yoksa bizim buralar mı çok pahalı :KK57::KK57:
yemeksiz düğünlerde bile daha 10binden aşağı fiyat aldığım yer yok :KK57: alt tarafı pasta yiyecez ya 10bin lira nedir :KK57::KK57:

kızlar benim düğün için baktığım yerlerde mi sorun var yoksa bizim buralar mı çok pahalı :KK57::KK57:
yemeksiz düğünlerde bile daha 10binden aşağı fiyat aldığım yer yok :KK57: alt tarafı pasta yiyecez ya 10bin lira nedir :KK57::KK57:
valla canım bizim ankarada olacak yemeksiz kokteyl olacak ve 12 bin ama kır düğünü olacak Ankara Konağı .
pahalı ya farklı şık bir yer arıyosan rahat 10 binden çıkmak gerekiyo :/

valla canım bizim ankarada olacak yemeksiz kokteyl olacak ve 12 bin ama kır düğünü olacak Ankara Konağı .
pahalı ya farklı şık bir yer arıyosan rahat 10 binden çıkmak gerekiyo :/

benim sevdiğim yerler farklı ve şık yerlermiş demek ki :KK12: 10bin de çok ya, lüzumsuz geliyor o kadar bana para. çok klasik olacak ama araba alacam nerdeyse o paraya düğün için ne bileyim o_O püff ne sıkıcı işler bunlar :63:

benim sevdiğim yerler farklı ve şık yerlermiş demek ki :KK12: 10bin de çok ya, lüzumsuz geliyor o kadar bana para. çok klasik olacak ama araba alacam nerdeyse o paraya düğün için ne bileyim o_O püff ne sıkıcı işler bunlar :63:
valla artık uçmuşlar canım. Düğün dedin mi hemen herkes geçirmasyon :D

biz ankarada 4.500 e tuttuk cnm 10 ay öncesinden tutmuştuk kokteyl menü şöyle baktıkca çok uyguna tutmuşuz diyoruz :KK15:

valla artık uçmuşlar canım. Düğün dedin mi hemen herkes geçirmasyon :KK70:

hele bide düğün sezonunda yaparsan yandın da yandın yani hey allahım yaa :KK62:

biz ankarada 4.500 e tuttuk cnm 10 ay öncesinden tutmuştuk kokteyl menü şöyle baktıkca çok uyguna tutmuşuz diyoruz :KK15:

valla kesinlikle uyguna tutmuşsunuz canım. bizim de 8 ay var daha ama zaten yerlerin yarısı dolmuş, kalan yarısı da uçmuş :KK57: en güzeli ocak ayında evlenmek yaa, git istediğin yeri uygun fiyata tut, şanslıysan kar da yağar romantik romantik takıl bi daha ohh miss :63::63:

hele bide düğün sezonunda yaparsan yandın da yandın yani hey allahım yaa :KK62:

valla kesinlikle uyguna tutmuşsunuz canım. bizim de 8 ay var daha ama zaten yerlerin yarısı dolmuş, kalan yarısı da uçmuş :KK57: en güzeli ocak ayında evlenmek yaa, git istediğin yeri uygun fiyata tut, şanslıysan kar da yağar romantik romantik takıl bi daha ohh miss :63::63:
valla canım fiyata göre de kalite ve anlaşmaya dahil olan şeyler var herşeyin bi ederi var :)

valla canım fiyata göre de kalite ve anlaşmaya dahil olan şeyler var herşeyin bi ederi var :)

mutlaka öyle ki ben de zaten en ucuzundan bulayım demiyorum ama ikram pasta ve kuru pastayla sınırlı olunca da 10bin 15bin fazla geliyor bana. nikah mı yapsak sadeece acaba

mutlaka öyle ki ben de zaten en ucuzundan bulayım demiyorum ama ikram pasta ve kuru pastayla sınırlı olunca da 10bin 15bin fazla geliyor bana. nikah mı yapsak sadeece acaba
bak benim anlaşmamda ;
İKRAM; Mini pizzalar,mini sakallı sandiviçler,meyveli tartelatlar,kuki kurabiye,ezme kurabiye,tarçınlı kurabiye,browni kek, meyveli kek, diğer kuru pasta çeşitleri. limitsiz meşrubat ve düğün pastası
ORGANİZASYON PAKETİ; Orkestra,video çekimi fotoğrafların dijital teslimi,otopark,sis volkan gösterisi,barkovizyon,canlı yayın hizmeti,vale hizmeti,dj hizmeti,palyaço,ses ısık sistemi,30 garson ve hostes hizmeti, detaylı organizasyon süslemesi ( tercihimize göre yapılacak) gelin yolu ( canlı çiçek) olacak :) Sana fikir olması adına yazdım canım :)

2016 gelinlerine merhaba şimdiden tebrik ederim. Gelinlikler hakkında sormak istediğiniz sorulara cevap vermeye çalışırım.

bak benim anlaşmamda ;
İKRAM; Mini pizzalar,mini sakallı sandiviçler,meyveli tartelatlar,kuki kurabiye,ezme kurabiye,tarçınlı kurabiye,browni kek, meyveli kek, diğer kuru pasta çeşitleri. limitsiz meşrubat ve düğün pastası
ORGANİZASYON PAKETİ; Orkestra,video çekimi fotoğrafların dijital teslimi,otopark,sis volkan gösterisi,barkovizyon,canlı yayın hizmeti,vale hizmeti,dj hizmeti,palyaço,ses ısık sistemi,30 garson ve hostes hizmeti, detaylı organizasyon süslemesi ( tercihimize göre yapılacak) gelin yolu ( canlı çiçek) olacak :) Sana fikir olması adına yazdım canım :)

kokteyl menü oluyor galiba bu değil mi? yemekli ve pastalı menü olarak söylüyorlar burda telefonda, tabi gidip görüşmek lazım öncelikle onemlı olan o.
senin düğün nerde olacaktı bide sorması ayıptır salonu kaça tuttun canım?

kokteyl menü oluyor galiba bu değil mi? yemekli ve pastalı menü olarak söylüyorlar burda telefonda, tabi gidip görüşmek lazım öncelikle onemlı olan o.
senin düğün nerde olacaktı bide sorması ayıptır salonu kaça tuttun canım?
kokteyl menü geçiyor canım Ankara Yenimahalle Ankara Konağı Kır Bahçesinde olacak 12 bine tuttuk :) 350 kişiyi kapsıyor çocuk hariç

Back