• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Günaydınnn hatta tünaydınlaaarr:KK51:
Bana nedense bildirim gelmiyor, bi bakiim diyorum bir sürü sayfa geçmiş.
Sizde de aynı sorun var mı?

Merhaba 2016 gelinleri bende aranıza katılmak isterim:KK3:

Nişan: 06.09.2015
Kına:02.09.2016
Düğün:03.09.2016 :KK24:

Bende kına organizasyonu tutmak istiyorum fakat Ankarada uygun fiyatlı olarak pek bulamadım? Sizlerin görüştüğü ya da anlaştığı var mı acaba?

Bende kına organizasyonu tutmak istiyorum fakat Ankarada uygun fiyatlı olarak pek bulamadım? Sizlerin görüştüğü ya da anlaştığı var mı acaba?

hoşgeldin aramıza :cool:

aynen :) hazırlıklar ne alemde :)

Hiç birşeyime hazır diyemem :( önümüzde ki hafta içi tencere, tabak, mutfak robotu işlerimi halledeceğim onun dışında ufak tefek şeylerim hazır. Şuan benim aklımı yoran sadece kına gecem, fotoğrafçı, kuaför hemen o işlerimi halletmek istiyorum :KK54:
MissGamzeli peki sen ne aşamadasın bana ışık tutabilirsin :-)

Hoşgeldiniz ekliyorum :KK54:
Beni de ekler misiniz ? 29 mayıs 2016

Aaa doğum günümde evleniyorsuuun :KK9::KK36:

Hiç birşeyime hazır diyemem :KK43: önümüzde ki hafta içi tencere, tabak, mutfak robotu işlerimi halledeceğim onun dışında ufak tefek şeylerim hazır. Şuan benim aklımı yoran sadece kına gecem, fotoğrafçı, kuaför hemen o işlerimi halletmek istiyorum :KK54:
MissGamzeli peki sen ne aşamadasın bana ışık tutabilirsin :-)

olsun olur yavaş yavaş :)

benim çeyiz bitti sayılır, ütü-süpürge ve elektrikli mutfak aletlerini bahar gibi almayı düşünüyorum.
kına gecesi için salonu tuttuk, organizasyon ile anlaştım, kuaförüm belli, fotoğrafçı da hazır :)

beyaz eşya-mobilya olayına girmedik daha :)

olsun olur yavaş yavaş :)

benim çeyiz bitti sayılır, ütü-süpürge ve elektrikli mutfak aletlerini bahar gibi almayı düşünüyorum.
kına gecesi için salonu tuttuk, organizasyon ile anlaştım, kuaförüm belli, fotoğrafçı da hazır :)

beyaz eşya-mobilya olayına girmedik daha :)

Canım çok iyi sende durumlar sevindim adına :KK9: kına organizasyonunu ne kadara tuttun, bir de içinde kaftanın veya bindallın dahil Mi? Ben şuan araştırıyorum da :KK39:

Back