• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

o zamanlar çıkan 3D maxi ben de ancak öğrendim işte :KK45: yarı meslektaş sayılırmışız :KK48:

sevgili istanbulda, ben sakaryadayım, afyon çok ters kaldı bize ya :KK12: ankaraya bile ikna edemiyorum adamı, deniz severmiş o illa yakın olması lazımmış, iç anadoluda yaşanırmıymış :63:
senin kv denizde doğum yapmış herhalde ne bu deniz sevgisi :KK70:

senin kv denizde doğum yapmış herhalde ne bu deniz sevgisi :KK70:

istanbulda doğurmuş işte, bide tam temmuzun ortasında doğmuş işte yaz çocuğu :KK70: ekimde evlenebiliriz balayına kapadokyaya gidelim dedim de yok denize girecem ben 2 senedir senin yüzünden giremiyorum diye bodrum diye tutturdu koca adam :KK45::KK45:

istanbulda doğurmuş işte, bide tam temmuzun ortasında doğmuş işte yaz çocuğu :KK70: ekimde evlenebiliriz balayına kapadokyaya gidelim dedim de yok denize girecem ben 2 senedir senin yüzünden giremiyorum diye bodrum diye tutturdu koca adam :KK45::KK45:
deniz iyidir işte ne güzel :KK53: evlenince nerede yaşayacaksınız peki ?

bende arkama bakmadan geldim istanbuldan küçük şehrin canını seveyim:110:

aynen o sebeple istemiyorum bende istanbulu. çok kalabalık ve karışık geliyor bana. gezmeye gitmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum :KK43:
bi iş bulsam iştte burda sevgilim direk kabul ediyor gelmeyi de iş bulamadıktan sonra da adama kurulu düzenini bırak gel diyemem ki :110:

aynen o sebeple istemiyorum bende istanbulu. çok kalabalık ve karışık geliyor bana. gezmeye gitmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum :KK43:
bi iş bulsam iştte burda sevgilim direk kabul ediyor gelmeyi de iş bulamadıktan sonra da adama kurulu düzenini bırak gel diyemem ki :110:
yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim ne diyeyim ki :KK14:

yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim ne diyeyim ki :KK14:

inşallah canım inşallah :KK51: ne zaman ikimiz konuşsak ben hep konuyu işsizliğe getiriyorum dimi, ne sıkıcıyım haa :KK67:
evlilik hazırlıklarından konuşalım biraz da nasıl gidiyor anlat bakalım :KK8:

inşallah canım inşallah :KK51: ne zaman ikimiz konuşsak ben hep konuyu işsizliğe getiriyorum dimi, ne sıkıcıyım haa :KK67:
evlilik hazırlıklarından konuşalım biraz da nasıl gidiyor anlat bakalım :KK8:
aa olur mu öyle şey :KK19: tabiki de anlatıcaksın :KK60: iyi valla nasıl olsun aileler arasında tatsızlıklar oldu biraz onu çözmeye çalışıyoruz şu anda :KK14:

aa olur mu öyle şey :KK19: tabiki de anlatıcaksın :KK60: iyi valla nasıl olsun aileler arasında tatsızlıklar oldu biraz onu çözmeye çalışıyoruz şu anda :KK14:

hayır olsun canım, çözülmeyecek bişey değildir inşallah o_O
işin içine aileler girinceki kısmından çok korkuyorum işte ben yaa :110:

beni de eklermisiniz
xenforo-smilies-kk37.gif

İsteme tarihi:16.05.2015
*Nişan:19.09.2015
*Kına: 7.05.2016
*Düğün:15.05.2016
Hoşgeldinn tabiki alırız aramıza ne demek :KK25:
Hemen ekliyorum
:KK24:

Back