2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Aynen değilsin ben özellikle kasım istemistim neden bilmem ama kasım ayını seviyorum kasımda aşk başkadır diye sanırım ehehhe

Kasım aşklarımız bambaşka olur inşallah

Dimi sonra kendime cok gülüyorum zaten diyorum ne salagm ya :))) bu kucucuk şeyden ne korkuyosam diyorum :)

Ben de hiç korkmuyorum valla, tek korkum düğün gecesi yorgunluktan yığılıp kalmam, ertesi güne ertelemenin yollarını arıyorum şuan

ooo sizin iyiymiş o zaman
Bizim hem akşam düğün var, hem de gece düğünden sonra arkadaşlarla eğlenmeye gideceğiz O gece hayır yok bizden, ertesi güne inşallah
Kız siz ayakta durursanız yine iyi Allahtan düğün falan yok bizde, kına da zaten bir hafta önceden, çok yorgun olmayız diye düşünüyorum

Kız siz ayakta durursanız yine iyi Allahtan düğün falan yok bizde, kına da zaten bir hafta önceden, çok yorgun olmayız diye düşünüyorum

Bide ikimizde uykuyu seven insanlarız, o gece hayır olmaz bizden Ertesi sabaha dinlenmiş olarak uyanırız ne de olsa

Kasım aşklarımız bambaşka olur inşallah

Ben de hiç korkmuyorum valla, tek korkum düğün gecesi yorgunluktan yığılıp kalmam, ertesi güne ertelemenin yollarını arıyorum şuan
Hahahhaha doğru diyosun dimi ahahha insan uyur bizim düğün aksam düğünü zaten 12 de cıktıktan sonra bayılırız öbür gün balayı var ahahha :)) kız biz böyle güzel 3 lü olduk whatsapp gruvu acıp devam edelim bence :)))))

Hahah doğru diyosun bence en iyisi uyumak :))) ama tabi ayakta duramayız ki gece 12 de düğün bittikten sonra bayılırız :)) ama sende ben kadar yorgunluk olmaz cok yorgun olmazsanız hobaaaaaa

Biz bide gece de arkadaşlarla eğlenelim diyoruz işte sen düşün artık kaçta eve geliriz, yorgunluk durumu nasıl olur
Evlendikten sonra da kocaları çekiştiririz artık grupta

Hahah doğru diyosun bence en iyisi uyumak :))) ama tabi ayakta duramayız ki gece 12 de düğün bittikten sonra bayılırız :)) ama sende ben kadar yorgunluk olmaz cok yorgun olmazsanız hobaaaaaa

Bizim taş çatlasa akşam 8de her şey bitmiş olur. Sonrası Allah kerim

Balayı ilk kez bugün gündeme geldi. Kayınvalidem siz balayı ayarladınız mı deyince dedim onu hiç akıl etmedik daha.. Termal otel falan bakacağız sanırım. Siz ne yaptınız?
Aynen öyşe bizde güral sapanca welness spayı düsünüyoruz orası cok güzel bide mis gibi otel tam dinlenmelik sen nerde yasıyosun bu arada nereleri düsünüyosun

Aynen öyşe bizde güral sapanca welness spayı düsünüyoruz orası cok güzel bide mis gibi otel tam dinlenmelik sen nerde yasıyosun bu arada nereleri düsünüyosun
Daha hiç bakmadık, ben zaten normalde Sapancaya çok çok yakın yaşıyordum, ailem orada, İstanbulda çalışıyorum artık ve buraya evleneceğim. Sapanca olmaz heralde :)

Daha hiç bakmadık, ben zaten normalde Sapancaya çok çok yakın yaşıyordum, ailem orada, İstanbulda çalışıyorum artık ve buraya evleneceğim. Sapanca olmaz heralde :)
He anladım :) bende istanbuldayım buraya sapanca yakın ya bizde iyi olur diye düşündük orasıda güzel bi yer zaten amaç dinlenmek :)

Hahahha aynen valla cok güzel olur bence :)) bizde bakalım balayı naptnız bu arada

Biz Antalya - Side'de Herşey Dahil otel ayarladık balayı için. 5 gece 6 gün.
Denize giremeyiz ama en azından otelde kapalı havuz var. Odayı da Spa küvetli seçtik özellikle, yağmur yağıp da otelden çıkamasak bile vakit geçer herhalde bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…