- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.961
Dimi sonra kendime cok gülüyorum zaten diyorum ne salagm ya :))) bu kucucuk şeyden ne korkuyosam diyorum :)Bence kulaktan dolma söylentiler yüzünden korkuyoruz yıllardır.. Korkmak bence de normal ama korkulacak bir şey yok bence :)
Aynen değilsin ben özellikle kasım istemistim neden bilmem ama kasım ayını seviyorum kasımda aşk başkadır diye sanırım ehehhe
Dimi sonra kendime cok gülüyorum zaten diyorum ne salagm ya :))) bu kucucuk şeyden ne korkuyosam diyorum :)
Bizim Allahtan nikah 15.30da, sonrasında yemek olacak. Sonra doğru eveKasım aşklarımız bambaşka olur inşallah
Ben de hiç korkmuyorum valla, tek korkum düğün gecesi yorgunluktan yığılıp kalmam, ertesi güne ertelemenin yollarını arıyorum şuan
Bizim Allahtan nikah 15.30da, sonrasında yemek olacak. Sonra doğru eve
Kız siz ayakta durursanız yine iyiooo sizin iyiymiş o zaman
Bizim hem akşam düğün var, hem de gece düğünden sonra arkadaşlarla eğlenmeye gideceğizO gece hayır yok bizden, ertesi güne inşallah
Kız siz ayakta durursanız yine iyiAllahtan düğün falan yok bizde, kına da zaten bir hafta önceden, çok yorgun olmayız diye düşünüyorum
Vaaay ilk gece değil ilk sabah diyorsun yaniBide ikimizde uykuyu seven insanlarız, o gece hayır olmaz bizdenErtesi sabaha dinlenmiş olarak uyanırız ne de olsa
Vaaay ilk gece değil ilk sabah diyorsun yani
Hahahhaha doğru diyosun dimi ahahha insan uyur bizim düğün aksam düğünü zaten 12 de cıktıktan sonra bayılırız öbür gün balayı var ahahha :)) kız biz böyle güzel 3 lü olduk whatsapp gruvu acıp devam edelim bence :)))))Kasım aşklarımız bambaşka olur inşallah
Ben de hiç korkmuyorum valla, tek korkum düğün gecesi yorgunluktan yığılıp kalmam, ertesi güne ertelemenin yollarını arıyorum şuan
Kız siz ayakta durursanız yine iyiAllahtan düğün falan yok bizde, kına da zaten bir hafta önceden, çok yorgun olmayız diye düşünüyorum
Hahahhaha doğru diyosun dimi ahahha insan uyur bizim düğün aksam düğünü zaten 12 de cıktıktan sonra bayılırız öbür gün balayı var ahahha :)) kız biz böyle güzel 3 lü olduk whatsapp gruvu acıp devam edelim bence :)))))
Hahah doğru diyosun bence en iyisi uyumak :))) ama tabi ayakta duramayız ki gece 12 de düğün bittikten sonra bayılırız :)) ama sende ben kadar yorgunluk olmaz cok yorgun olmazsanız hobaaaaaa
Hahahha aynen valla cok güzel olur bence :)) bizde bakalım balayı naptnız bu aradaBiz bide gece de arkadaşlarla eğlenelim diyoruz işte sen düşün artık kaçta eve geliriz, yorgunluk durumu nasıl olur
Evlendikten sonra da kocaları çekiştiririz artık grupta
HahahahhahaBizim taş çatlasa akşam 8de her şey bitmiş olur. Sonrası Allah kerim
Balayı ilk kez bugün gündeme geldi. Kayınvalidem siz balayı ayarladınız mı deyince dedim onu hiç akıl etmedik daha.. Termal otel falan bakacağız sanırım. Siz ne yaptınız?Hahahha aynen valla cok güzel olur bence :)) bizde bakalım balayı naptnız bu arada
Aynen öyşe bizde güral sapanca welness spayı düsünüyoruz orası cok güzel bide mis gibi otel tam dinlenmelik sen nerde yasıyosun bu arada nereleri düsünüyosunBalayı ilk kez bugün gündeme geldi. Kayınvalidem siz balayı ayarladınız mı deyince dedim onu hiç akıl etmedik daha.. Termal otel falan bakacağız sanırım. Siz ne yaptınız?
Daha hiç bakmadık, ben zaten normalde Sapancaya çok çok yakın yaşıyordum, ailem orada, İstanbulda çalışıyorum artık ve buraya evleneceğim. Sapanca olmaz heralde :)Aynen öyşe bizde güral sapanca welness spayı düsünüyoruz orası cok güzel bide mis gibi otel tam dinlenmelik sen nerde yasıyosun bu arada nereleri düsünüyosun
He anladım :) bende istanbuldayım buraya sapanca yakın ya bizde iyi olur diye düşündük orasıda güzel bi yer zaten amaç dinlenmek :)Daha hiç bakmadık, ben zaten normalde Sapancaya çok çok yakın yaşıyordum, ailem orada, İstanbulda çalışıyorum artık ve buraya evleneceğim. Sapanca olmaz heralde :)
İstanbul'a yakın bir yer bakacağız biz de heralde.. Yol çekemem bir deHe anladım :) bende istanbuldayım buraya sapanca yakın ya bizde iyi olur diye düşündük orasıda güzel bi yer zaten amaç dinlenmek :)
Hahahha aynen valla cok güzel olur bence :)) bizde bakalım balayı naptnız bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?