- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.941
Selam kızlar, haftaiçi okul haftasonu evlilik hazırlıkları derken bakamıyorum pek buraya.. Çok şükür evimizi yerleştirdik, her şey o kadar güzel oldu ki.. Minik birkaç dokunuş kaldı, evimde çay servisi bile yaptımYazlık ve çok kışlık kıyafetlerimi de götürüp yerleştirdim aradan çıksın diye.. 32 gün kaldı ya dile kolay Fotoğrafçıyı hala ayarlamadim, gelinlik de yarım daha..
Size bir soru.. Kuaför bir hafta önce provaya çağırdı, hiç aklıma gelmedi benim ama prova paralı olur diyorlar. Para istiyorlar mı cidden?
Benim işim hep ters gider doğdum doğalı ama evlilik hazırlıkları o kadar hızlı oldu ki ailem bile şaşkın, senin işin nasıl böyle düzgün gider diyorlarooo sen baya hızlı çıktın canım, bi de bizimkiler bana aceleci diyor gelsinler de seni görsünler
prova için para alınıyor mu ya, çok saçmaymış
Benim işim hep ters gider doğdum doğalı ama evlilik hazırlıkları o kadar hızlı oldu ki ailem bile şaşkın, senin işin nasıl böyle düzgün gider diyorlarKayınvalidem dedi bana da provada da para istiyorlarmış diye.. Kuaför her şey dahil fiyat vermişti, arayacağım olmadı.
Aynen benimde hazır canım cok sıkurr ayy sayolı gün cok hızlı gecmiyor mu ben inanamıyorrum 1 -ay kaldıgına resmen 1 ay sonra burda aaa evlendik su oldu bu oldu olarak konusucaz :))) bende bugun halılarımı aldım çok mesudum gerçekten :)Senin de tam 1 ay kaldı
Yetişecek inşallah da o yetişene kadar biz orta yerimizden çatlayacağız işte
Neyse ki dün akşam avizeleri de seçtim, tadilat da başladı. Artık tadilatın bitmesini ve mobilyaların gelmesini bekleyeceğizBu haftasonu da son gelinlik provam var, kına elbisem de hazır. En azından o kısım sorunsuz gidiyor
Canım sanasa selammmm ooo hepşmize az kaldı he kalp atışlarımız hızlanıuor resmen evet provada cogu kuaför alıyor kimide almıyor sen yine netlestir benceSelam kızlar, haftaiçi okul haftasonu evlilik hazırlıkları derken bakamıyorum pek buraya.. Çok şükür evimizi yerleştirdik, her şey o kadar güzel oldu ki.. Minik birkaç dokunuş kaldı, evimde çay servisi bile yaptımYazlık ve çok kışlık kıyafetlerimi de götürüp yerleştirdim aradan çıksın diye.. 32 gün kaldı ya dile kolay Fotoğrafçıyı hala ayarlamadim, gelinlik de yarım daha..
Size bir soru.. Kuaför bir hafta önce provaya çağırdı, hiç aklıma gelmedi benim ama prova paralı olur diyorlar. Para istiyorlar mı cidden?
Prova nikahtan bir hafta önce.. O zamana yakın ararsın tam tarih belirleriz demişti. Prova çok gerekli mi sence ya? Bir de sen fotoğrafçı ayarladın mı?Aslında konsantre olununca bikaç günde bitiyor alınacaklar. Sırf şu haftasonu dünya kadar iş hallettik mesela. Önümüzdeki haftasonu da temizlik bitecek, bi sonrakinde de yerleşecez umarım. Kiracılar geç çıkıp da işi bozmasaydı ben de erkenden yerleşmek ve kafamı rahatlatmak istiyordum ama olmadı
Benim kuaför tanıdık olduğu için zaten ücretsiz yapıyor provayı o yüzden çok net bi bilgim yok ama herşey dahil dediyse ve sayarken provaya da gelirsin diye saydıysa ücret alacağını sanmam. Ne zamandı provan?
Canım sanasa selammmm ooo hepşmize az kaldı he kalp atışlarımız hızlanıuor resmen evet provada cogu kuaför alıyor kimide almıyor sen yine netlestir bence
Sorma walla heycan doruk yaa nasıl olcak nasıl yapcaz diye düsün dur :) bide 1 ay tam bana var ve geriliyorumProva nikahtan bir hafta önce.. O zamana yakın ararsın tam tarih belirleriz demişti. Prova çok gerekli mi sence ya? Bir de sen fotoğrafçı ayarladın mı?
Ay çok az kaldı yaa. Heyecan başladı bende :)
İnşallah yağmur yağmaz. 13ü mü senin de?Sorma walla heycan doruk yaa nasıl olcak nasıl yapcaz diye düsün dur :) bide 1 ay tam bana var ve geriliyorum
Aynen benimde hazır canım cok sıkurr ayy sayolı gün cok hızlı gecmiyor mu ben inanamıyorrum 1 -ay kaldıgına resmen 1 ay sonra burda aaa evlendik su oldu bu oldu olarak konusucaz :))) bende bugun halılarımı aldım çok mesudum gerçekten :)
Prova nikahtan bir hafta önce.. O zamana yakın ararsın tam tarih belirleriz demişti. Prova çok gerekli mi sence ya? Bir de sen fotoğrafçı ayarladın mı?
Evet 13 seninde mi? Yagmicak bnce iyi düsünelim :)İnşallah yağmur yağmaz. 13ü mü senin de?
Yaaa dimiii sorma ne garip sey bende sabahları o saatlere yakın kalkıyorum evim yakın annemlere ama olsun diyorumki bugun obur ay bugun evliyim ne garip bir imza insan hayatında neleri değiştiriyo bir anda insallah cooook güzel olur önür boyu hepimizin herşeyİnsan bişeyleri aldıkça mutlu oluyor dimi, herşey yoluna giriyor yavaştan
Tam 3 hafta kaldı benim de, dün gece annemle konuşuyorduk. Sabahları 6.30'da uyanıyorum ben hava baya karanlık oluyor hala o saatte, ona söyleniyordum ben de, annem de kışın hepten evden çıkarken bile karanlık olacak dedi, sonra ikimize de derin bi sesssizlik oldu, kışın o evde olmayacağım ki
Bu duyguya alışmaya çalışıyorum şuan
Prova, kafanın rahatlaması açısından iyi aslında. Düğün günü stres olmazsın saçım makyajım nasıl olacak, duvak nasıl duracak diye. Ama ben ücretli olsa yaptırmazdım açıkçası, düğün günü 1 saat erken giderdim ben beğenene kadar yapıp yapıp bozsunlar diye.
Fotoğrafçıyı ayarladım ben canım, çanakkaleden gelecek. Tüm gün de yanımda duracak, video çekimi falan da var.
Yaaa dimiii sorma ne garip sey bende sabahları o saatlere yakın kalkıyorum evim yakın annemlere ama olsun diyorumki bugun obur ay bugun evliyim ne garip bir imza insan hayatında neleri değiştiriyo bir anda insallah cooook güzel olur önür boyu hepimizin herşey
Evet benim de 13 :)Evet 13 seninde mi? Yagmicak bnce iyi düsünelim :)
Aynı gün ayrı yerlerde düğünümüz var ahhh allahm ne heycan ben resmen bazen midem de sıkısmalar hissediyoruum :) cok garip bir duyguymus bi yandan evde olmicam bi yandan mutluyum falan garip :) arada tırsıyorum bu gerdek muhabbetinden gerci kalmadıı artık böyle saçma seyler :))Evet benim de 13 :)
Amin valla artık düğünden sonra evli bayaanlarr diye grup açarız ne yemekler yapcaz diye konusuruzYepyeni bir hayatımız olacak gerçekten. Allah pişman etmesin inşallah hiçbirimizi
Amin valla artık düğünden sonra evli bayaanlarr diye grup açarız ne yemekler yapcaz diye konusuruz
Aynen değilsin ben özellikle kasım istemistim neden bilmem ama kasım ayını seviyorum kasımda aşk başkadır diye sanırım ehehheAAA dimi o zaman bir sürü başka dertlerimiz olacak
Ben sizler gelene kadar Kasım'da tek evlenecek ben sanıyordum, neyse ki tek değilmişim
Yok ben tırsmıyorum ya, aslında baştan korkuyordum ama yaklaştıkça korkum azalıyor. Tam tersi olur genelde, ben neden böyleyim bilmemAynı gün ayrı yerlerde düğünümüz var ahhh allahm ne heycan ben resmen bazen midem de sıkısmalar hissediyoruum :) cok garip bir duyguymus bi yandan evde olmicam bi yandan mutluyum falan garip :) arada tırsıyorum bu gerdek muhabbetinden gerci kalmadıı artık böyle saçma seyler :))
Hahaha dimi ne güzel bence böyle oldugun için şanslısınnbende tırsma var bazen de kendime diyorum ki ne salaksın allah askına neyine korkuyosun ditorum ama sanırım normalYok ben tırsmıyorum ya, aslında baştan korkuyordum ama yaklaştıkça korkum azalıyor. Tam tersi olur genelde, ben neden böyleyim bilmem
Bence kulaktan dolma söylentiler yüzünden korkuyoruz yıllardır.. Korkmak bence de normal ama korkulacak bir şey yok bence :)Hahaha dimi ne güzel bence böyle oldugun için şanslısınnbende tırsma var bazen de kendime diyorum ki ne salaksın allah askına neyine korkuyosun ditorum ama sanırım normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?