2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Ehhhh tabii geçmezmii canımm :)))) geçer hemde mis gibi insallah hepimizin bakalım biz napcaz bizimki 3 gece sapanca 1500 duyunca biraz cekimser kaldı bakalım

Ehhhh tabii geçmezmii canımm :)))) geçer hemde mis gibi insallah hepimizin bakalım biz napcaz bizimki 3 gece sapanca 1500 duyunca biraz cekimser kaldı bakalım

Havalar soğuduğu için termal oteller bu ara fiyatları yükseltti. Tam olarak nerdesiniz bilmiyorum ama Şile tarafları falan da uygun olabilir bu dönemde.

Havalar soğuduğu için termal oteller bu ara fiyatları yükseltti. Tam olarak nerdesiniz bilmiyorum ama Şile tarafları falan da uygun olabilir bu dönemde.
İstanbuldayız yaşıyoruz canım valla bakalım artık hayırlısı bugunde esyalar gelicek bu saat oldu gelmedi hala beklemedeyiz

İstanbuldayız yaşıyoruz canım valla bakalım artık hayırlısı bugunde esyalar gelicek bu saat oldu gelmedi hala beklemedeyiz

Beklerken ömrü gidiyor insanın yaa. Annem iki ev arasında heder oldu resmen. "Anne beyaz eşyalar gelecek yarın" diyorum, kadın 2 minibüs değiştirip gidiyor, akşam oluyor artık gelmez diye eve dönüyor hoopp adamlar arıyor "abla biz geliyoruz" diye, bi daha iş çıkışı ben gidiyorum koştur koştur..
Bugün hem beyaz eşyalar için servisler gelecekti, hem de perdeler takılacaktı. Yarın da mobilyalar gelecek olunca annem dönmeyeyim bari ben eve bu akşam dedi. Alt katta ananemin evi var, kimse kalmıyor onda kalacaz bu akşam Gerçi büyük ihtimalle ben yarından sonra düğüne kadar orda kalsam ancak yetiştiririm evi

Canım çok teşekkür ederim
Kına düğün arka arkayaydı çekimde düğün günüydü . Evet düğünde çok yorgunduk ama yorgunluğu çokta anlamıyorsun mutlulktan ve aileden ayrılma hüznünden ..
Evine gidince bi duş al bütüüün yorgunluk bitiyor zaten
Tavsiyem içinden ne geliyorsa onu yap şu ne dicek diye düşünme herkes unutur ama senin içinde kalmasın .. Benim kalmadı şükür.. Tabi eşimde sağolsun kırmadı beni hiç

Benim de seninkinin birebir aynısı olacak o zaman. Kına 4ünde, düğün 5inde
Huzur ve ağız tadı olsun da yorgunluk geçici olur zaten de benim nişanlım biraz mızmız, düğün günü yorgunluktan çok söylenmese bari
Allaha şükür nişanlım da, kendi ailem de kayın ailem de hep sen ne istersen o olsun diyorlar. İmkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz, umarım Rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz.
Bugün mobilyalarım geldi mesela, çoğu istediğim gibi olmuş, ufak tefek aksilikler oldu annem hemen çözüm buldu. Koltuk renkleri konusunda ufak bi kriz yaşamıştık onda da nişanlım üzüldüğümü görünce kaplatırız yeniden yeter ki sen üzülme dedi Neyse ki sorunlar çözülüyor, biz kendimiz büyütüyoruz sanırım biraz da

Valla zor işler bizimde mobilyalar geldi simdi bi tek perdeler kaldı onlarda gelirse bitti gitti insallah bende annemlere cok yakınım bugun direk babamı aradık bi esya gelicektğ hemen koştu valla iyikide yakınmıs yoksa napardık işten güçten

şu an balayımın son günündeyim.. hayatım da böyle güzel otel görmedim. Otursam güzelliklerini yazsam kitap olur :)) Otelin içinde haritayla geziyoruz.. yok yok! Hele bizi karşımaları sanki cumhurbaşkanı ve eşi gelmiş gibi. Şiddetle ama şiddetle tavsiye ederim.. Ben de internetti ki yorumlara göre gelmiştim! Az bile anlatıyorlar..Seneye Rixos Premium belek! Seneye de burdayız Allah nasip ederse..

Biz ters işledik yaa, önce perdeler geldi sonra mobilyalar
Ev baya baya oturdu artık, ufak eksikler kaldı bizim. Bi de tabi onca eşyanın yerleşmesi var
Çalışınca evle hiç ilgilenemiyor ki insan, ancak akşamları ne var ne yok bakmaya gidiyorum, bide haftasonları eşya yerleştirmeye işte. Şu günler bi kazasız belasız bitse de artık düğünümü görmeyi ve balayında dinlenmeyi istiyorum

Aa
aaa ne güzelll cok iyi :) biz oralara gidicektik ama ben sıcak olmaz diye düsündüm ve istemedim ondan dolayı öyşe oldu :) evlilik nasıl güzel bisi sanırımtavsiyelerinş alalım :))

Evet bak o bendede var cidden balayıma gidip dinlenmek istiyorum bi yandadan da arada bir hüzün geliyor valla banaa sonra geciyor :)))

Kizlar gunaydiiin..
Dugun bitti su an transfer icin beklemedeyiz balayina gidiyorum
Iki gub cok keyifliydi.
Ben alti saat yol yapmama ragmen gun sonunda cok yorgunluk hissetmedim ama aclik beni yipratti
Kina gunu yemege vakit ayirmistim dugunde heyecandan hissetmedim. Ne olursa olsun yemek yiyin ihtiyacinizi giderin ben ihlamur istedim aldilar buldular getirdiler trafikte kaldik midem altust olmustu onunla dinlendim
Tavsiyem bir kere olacak ayrintilari onemseyin, kuafor cicek..
bu zamana kdr bildiginiz odundum oynamaktan nefret ederdim ama pistten inmedim nasil oldu bilmiyorum
herkes sasti kaldi oynamama
testi kirma oyununda zorla kaldirdilar kardesim eyvah ne yapacak bakamicam demis ben oynadikca soka girmis
Emin olun hic bisey anlamayacaksiniz.
ben kendimi cok sıktım ve cok az agladim
biraz evden cikarken birazda arabada bahceden cikarken
kina ani aglamadim aglasaydim cok uzulecektim kimsede ustume varmadi
ama dun sabah artik dayanamadim duygu yogunlugunu atmanin yolu yok
hala inanamiyorum..
Bizim yanimizda cok insan vardi cok onemli onceden konusun yardimci cok onemli
ben gelinligimi odada cikardim wcye gittim tekrar giydirdiler o an gelin ve damatsiniz ama vucudunuz iyi olursa iyi olursunuz hala insaniz ihtiyaclariniz icin pratik cozumler uretilmesi onemli

Evet bak o bendede var cidden balayıma gidip dinlenmek istiyorum bi yandadan da arada bir hüzün geliyor valla banaa sonra geciyor :)))

Özellikle evdeki eşyalarımı toplamak çok zor geliyor bana. Düğüne 10 gün kaldı hala başlayamadım, sanki evi terk ediyormuşum gibi geliyor yapamıyorum

Cuma akşamı senin kınanın yapılacağı yerden geçiyordum da aklıma geldin, hatta bi supriz yapacaktım da işlerim vardı
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım, Balayına git gel de ayrıntıları alırız senden

Ay keske gelseydin..
Su an oteldeyiz yeni geldik

En guzel kismi bu seremonerin tamaminin bitmis olmasi ve artik basbasa olmamiz
Merak ettiginiz bsy varsa sorabilirsiniz
Ayakkabilara dikkat edin ben o kdr uzun sure ayakta kalmama ragmen cok rahat ettim oynamaktan acidi ama ayakkabi rahatsiz etmedi
Cok keyifli anlar ufak aksiliklere takilmayin kimseyi duymayin o anlar gecsin sonra hesap sorarsiniz ne olursa olsun gulumseyin birbirinizi yatistirin..

Ohh seni sakinleşmiş gördüm sonunda
Bu arada bilmeyen varsa söyleyeyim Esila'yla ben aynı gelinlikçide diktirdik gelinliklerimizi ve tesadüfen 2 kere de denk geldi provalarımız

ayakkabı konusunda işi garantiye almak için converse de ayarladım ben zaten. Fotoğraf çekimi falan da derken bütün gün topukluyla imkansız duramam.
İyi tatiller kuzum size, çoookkk güzel geçsin inşallah balayınız

Can
canımmmne güEl şeyler yqzmsısın oyle ben bayadır giremiyodum şimdi girdim tavsiyelerini görmek cok güzel valla :) az kaldıkca heycan basıyo valla beni bi yanım inanamıyo bi yanım alışmaya calısıyor garip duygularmış gerçekten

Aa

aaa ne güzelll cok iyi :) biz oralara gidicektik ama ben sıcak olmaz diye düsündüm ve istemedim ondan dolayı öyşe oldu :) evlilik nasıl güzel bisi sanırımtavsiyelerinş alalım :))
bizde rixos beldibine gittik sessiz sakin diye gerçekten çok memnun kaldık muhteşemdi çok ilgililer balkona aksam yarasa geliyor diye arkadaşımla konuşmamı duyan garson hemen müşteri ilişkileri sorumlusunu masama getirdi hanfendi yarasayla ilgili bir sıkıntınız varmış nasıl çözebiliriz dedi ben şok oldum balkonda sigara içerken geldi görd
m korktum arkadaşıma anlatıyordum şaşkınım dedim
balkonunuza ağ koyalım gelemesinler dedi yalnız izniniz olmadan odaya giremeyiz isterseniz bi imza alalım girelim dedi
eşim şaka mı bu ya bu nasıl bi ilgi dedi
aşçıları akşam yemeklerinde masa masa geziyor beğenmediğiniz bsy var mı ne istersiniz vs diye
gerçekten bizde çok memnun kaldık seneye beleğe gitmeyi düşünüyoruz bir gün de rixos worde gittik orası gerçekten ayrı bi dünya dönesimiz gelmedi orada

Yanlız baya az kaldı heycan dorukmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…