- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.921
Aynen canım zaten eviçine geçip oturulmadan biraz zor tamamlanır ya bizde bu hafta başlicaz yerleşmeye yavaştan heyecanlar güzel de stres başladı yani :)
Bizimki sıfır bina canım şansa zor oldu ama bulduk ya kiralık zaten bişey yaptırmicaz eşya beklicez sadece şimdilik valla benim 39 gün var geçmiyoorbizim de bu hafta ustalar girecek tadilat başlayacak. fayansları mutfak kapaklarını falan seçtik sabırsızlıkla bekliyorum
son 1 ay kaldı, günler ne çabuk geçiyor
Bizimki sıfır bina canım şansa zor oldu ama bulduk ya kiralık zaten bişey yaptırmicaz eşya beklicez sadece şimdilik valla benim 39 gün var geçmiyoor
Ben çok kına sevemedim canım o yüzden istemedim ya evde 15 20 kişi olcaz kına yakılıp bitecek ama yapacaksan acele et canım ya uygun olsun bencegeçer geçer (1 hafta var düğünlerimiz arasında amma bilmişlik yapıyorum ya)
kına mekanım belli değil hala, istediğim gibi bi yer yok napacam acaba ben
Ben çok kına sevemedim canım o yüzden istemedim ya evde 15 20 kişi olcaz kına yakılıp bitecek ama yapacaksan acele et canım ya uygun olsun bence
Ah şu büyükler canım ahben de çok istemedim ama büyükler isteyince kıramadım. evde az ki,şi olacaktı bizim de ama sayı arttı öyle olunca sıkışmayalım dedik de hala istediğim gibi mekan bulamıyorum. bu hafta netleştirebilirim inşallah
Kuaförün belli mi canım senin? Meryem kuaförü ayarladım ben Adapazarında..ben de çok istemedim ama büyükler isteyince kıramadım. evde az ki,şi olacaktı bizim de ama sayı arttı öyle olunca sıkışmayalım dedik de hala istediğim gibi mekan bulamıyorum. bu hafta netleştirebilirim inşallah
Ah şu büyükler canım ah:)
Kuaförün belli mi canım senin? Meryem kuaförü ayarladım ben Adapazarında..
konu sahibiCadiKelebek ciğim evlendi bile, hep o derdi şimdi sıra biz de.
çooooookkkkk mutlu olsunlar inşallahhh
Canımm çok sağol mesajlara baktım başka yazan var mı göremedim ama beni tek hatırlayan sen olmuşsun galibaSağol kuzumm evlendik çok şüküür Darısı sana inşallah son 1 Ay
Kızlarrr tebrik ederimmmmm evlilikleriniz nasıl gidiyor benim son günler 13 kasıma az kaldı heycan cok bide bazen ilk gece gerginliği oluyo bu aptalca düsünce neden kafama geliyor anlamıuorum ama ister istemez oluyor sizin nasıl gidiyor birazcık anlatın evliliğe hazırlanayım :)))))Gün saydın saydın bak şimdi 1 aydan fazlası geçmiş bileherşey de istediğin gibi olmuş, gözün aydın canım hep çoookkk mutlu olun bundan sonra bizi ihmal etme bari
Benim de 1 aydan geri sayıma düştük canım, valla zaman çok hızlı akıyor
sizin de kına düğünden bir gün önce oldu dimi canım? ertesi gün hem fotoğraf çekimi hem düğün zorlandınız mı
benim nişanlım biraz nazlı bi insan kesin bir sürü söylenip düğün günü sinir eder benikına ve düğün günü nelere dikkat edelim anlat bakalım
Kızlarrr tebrik ederimmmmm evlilikleriniz nasıl gidiyor benim son günler 13 kasıma az kaldı heycan cok bide bazen ilk gece gerginliği oluyo bu aptalca düsünce neden kafama geliyor anlamıuorum ama ister istemez oluyor sizin nasıl gidiyor birazcık anlatın evliliğe hazırlanayım :)))))
Aaa dimi doğru pardon ya :))) tabiki boğabilirsin bende zaten kendimkinde boğuldum ya eksik hic bitmezmiiii bitmiyorr resmennKuzum beni alıntılamışsın ama ben daha evlenmedim, düğün 5 Kasım'da
İstersen seni düğün hazırlığı detaylarımla boğabilirim
Aaa dimi doğru pardon ya :))) tabiki boğabilirsin bende zaten kendimkinde boğuldum ya eksik hic bitmezmiiii bitmiyorr resmennama az kaldı baya stres basıyor :))
Evet aynen bizdede su mobilyalar bi gelse varya ortalık rahatlicak anlıcam ney ne ama gel görki gelmedi benide stres sardı valla fena haldeValla ne eksikler bitiyor, ne işler bitiyor
Haftasonu avizeler hariç alınacak büyük şeylerin hepsini hallettik ama daha tadilat olacak evde ve 24 günüm kaldı sadeceAyın 20'sine kadar evin her işinin bitmesi lazım ki mobilyaları yerleştirelim ondan sonra Deliriyorum
Evet aynen bizdede su mobilyalar bi gelse varya ortalık rahatlicak anlıcam ney ne ama gel görki gelmedi benide stres sardı valla fena haldezaman yaklastıkca insan bir tuhaf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?