2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Canım nerden bakıyorsunuz ev, ben de istanbuldan bakıorum bu aralar :) ben kartal maltepe çevresinden bakıyorum.
Ümraniye canım.. Benim okul başka ilçede oraya kolay gidiş geliş yapacağım bir ev olması lazım. Tek otobüsü geçtim artık, iki otobüs de yaparım diyorum ama ev yok.

Yarın düğünüm var kızlar nikahımız kıyıldı
Hic evlenmeyeceğim derken 22 yaşımda nikah masasına oturdum
Şu an çok heyecanlıyım
Çok yoğun olduğumdan topiği takip edemedim.
İnşallah hepimiz evliliklerimizde mutlu oluruz allah evlerimize huzur, bereket versin eşlerimizle çok mutlu olalım aşkın en güzel en zirve halini yaşayalım
Gün sayan arkadaşlarımın da şimdiden evliliklerini kutluyorum

ooo herşeyi halletmişsin kuzum, maşallah
Çoook şükür kuzum sağol

Tecrübeli bayanlaarr yarın kınam pazar dugunum vaarr boyle bana hatırlatmak istediklerinizz vereceginiz fikirleriniz var miii:)

Canım kapalı mısın açık mısın bilmiyorum ama kına gecen için tavsiyelerim yani benim hazır ettiklerimi söyleyeyim sana

*duvak için paravana iğne vs muhakkak bulundur yanında..

*iki gün içinde kuaföründen numune dudağına sürdüğü rujdan muhakkak iste..

*düğün günü için fotograf çekimi yapıcaksanız ( yada çekimin yapalcagı zaman muhakkak yelpaze bulundur yanında arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım bende )

*Kına ve düğün salonuna gidecekleri ayrı ayrı poşetlere koy kuaföre götreceklerini ayrı poşetle muhakkak unutma ..

Aklıma gelenler bunlar kuzum seninde ekstra aklına gelen varsa bize de yaz aklımızda bulunsun .. Şimdiden mutlulular

Amiiin İnşallah canım benim Sana da şimdiden Kocaman mutluluklar bol eğlenmeler

Cok tesekkur ederim canim beniiimmm:))

Sonsuz aşk huzur sağlık mutluluk sizin olsun topiğimizin sıradaki güzel gelinleri

* Hasatvakti
* tatsizbrokoli
* P pofuduk16
* P prettyygirl35

Gelinler heyecanliiii:)))

Rahat ol tadını çıkar 15 günlük gelin olarak tavsiyem ❤

Canimmm en cok bu önemli dogru dediin:))

Cok tesekkur ederim canim beniiimmm:))

Gelinler heyecanliiii:)))

Canimmm en cok bu önemli dogru dediin:))
Kesinlikle öyle bir daha geri gelmeyecek mutlu huzurlu stressiz bir gelin her zaman en güzeldir ruju silinse de saçı bozulsa da ; bkz. Ben ama ayağımda ki converse prenses gelinliğim ile fildir fildir koşturdum muhteşemdi

Oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah şaka maka ya 2 hafta doldu bile . Sanki o gün gelmicekmiş gibi, sanki evlenemezmişiz gibi :)

yaa bana da öyle geliyor, bir haftadan az kaldı ama sanki hiç o günler gelmeyecek gibi, kendimizi evde hayal edemiyorum bir türlü

Dugune 2 gun kaldi ama cok tuhaf hissediyorum cok gerginim surekli sinirliyim cok hemde herseye kudurup parliyorum sanki bisey unuttuk bisey yapmadk gelinligimi aldm sanki biseyi eksik gibi surekli huzursuzum ((

Dugune 2 gun kaldi ama cok tuhaf hissediyorum cok gerginim surekli sinirliyim cok hemde herseye kudurup parliyorum sanki bisey unuttuk bisey yapmadk gelinligimi aldm sanki biseyi eksik gibi surekli huzursuzum ((

canım sakin ol inan bende öyleyim ama görüyorum herkesin ki bir şekilde olup bitiyor, detaylar kimsenin umrunda değil biz büyütüyorz. keyfini çıkar, inan bu günler geriye gelmez. bende aileme çok çektiriyorum, tabii nişanlıma gerginliğimi yansıtmayım diye tüm stresimi evde atıyorum ama artık bir şekilde olacak kendini bu şekilde motive et. eksikte çıkarsa çıkar. boşverrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…