• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar selaaam ben geldim :)

Evleneli 18 gün oldu bile.
Her şey çok güzeldi.
Kına gecemde en fazla 10 saniye ağladım çok ağlamamaya söz vermiştim.
Evden çıkma anı çook zor. Ben annemin babamın elini öperken sıktım kendimi ama o kapı açılıp ben dışarıya çıkınca duygularım darmanduman oldu. Hüngür hüngür ağladım salona gidene kadar geçti şükür.
Gece düğün bittiğinde ayrılık vakti geldi, birer birer vedalaştık orda da annemin ağladığını görünce içim çekildi bi an, ama orda da tuttum kendimi ağlamadım. Gece eve gittiğimde ağladım biraz.
Çok zor bir süreç. Eşimi çok çok seviyorum iyi ki evlenmişim hiç pişman değilim
Ama annemlere gittiğimde geri dönerken ağlıyorum, çok tuhaf geliyor o evden misafir gibi çıkmak.
umarım en kısa zamanda alışırım .
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

O yorgunlukla salona gitmeden uyuyakalırım :))) ya da askısız elbise gibi yamuk dururum toparlayamam kendimi :))))
En iyisi çabuk çabuk götürsünler beni :) hay aksi sulugözlülük:)
Bence o an telaşeden anlamazsin, asıl kendi evine gidince dank eder diye düşünüyorum :) Ama kına yakılırken yüksek yüksek tepelere çalarsa ben fena ağlarım, o yüzden haydi kızlar kalkın göbek atmaya şarkısını caldırcam :P

Her şey çok güzeldi.
Evden çıkma anı çook zor. Ben annemin babamın elini öperken sıktım kendimi ama o kapı açılıp ben dışarıya çıkınca duygularım darmanduman oldu. Hüngür hüngür ağladım salona gidene kadar geçti şükür.
Gece düğün bittiğinde ayrılık vakti geldi, birer birer vedalaştık orda da annemin ağladığını görünce içim çekildi bi an, ama orda da tuttum kendimi ağlamadım. Gece eve gittiğimde ağladım biraz.
Ama annemlere gittiğimde geri dönerken ağlıyorum, çok tuhaf geliyor o evden misafir gibi çıkmak.

ay benim okurken gözlerim doldu ya. ablamın bi arkadaşı evlendikten sonra arabalara binip bi yere eğlenceye gideceklerdi. kız ablama dönüp ebru ne yapıyorum ben demiş anca dank etmiş:KK48: bıraksalar kızı kaçacak yani. bende sanırım öyle olucam :D

Bence o an telaşeden anlamazsin, asıl kendi evine gidince dank eder diye düşünüyorum :) Ama kına yakılırken yüksek yüksek tepelere çalarsa ben fena ağlarım, o yüzden haydi kızlar kalkın göbek atmaya şarkısını caldırcam :p
aynı takdiği uygulayacağız biz de, kınada ağlamamak için. Asıl problem evden çıkartılırken herkes hüzün kuşuna dönüşeceği için ben de başlarım inci dökmeye:))hele babamı gördüğüm an hıçkırmaZsam iyi yani :/ sonrası problem değil, 2 hafta tatil ayarladık, 15yıldır da evden uzak yaşıyorum, e sevgiliyle yaşamak güzel şey, derken bakmışım bir yıl geçivermiş. Bir yıl geçer de o evden ayrılma sahnesi bitmeyecekmiş gibi geliyor. Ağar topar çıkartıverlerse beni zırlamadan :)

ayy ben gelinliğimle yine baba evine döneceğim düğün akşamı, nikahımız olmadığı için bırakmazlar diye düşünüyorum :KK53::KK53::KK53: o yüzden gelin almada ağlama falan olmaz umarım :KK51:

Kızlar ben kapalı olduğum için malum gelinliğim de tesettürlü olacak. Kına gecesinde gelinlik giymek istemiyorum, bayanlara özel olacağı için zaten açık olacağım. Ama bizim nikah başka şehirde olacağı için kına düğün kadar kalabalık olacak. Millet gelinlikle de görsün diyorlar. O yüzden o gece giyeceğim gece elbisesi haricinde bu elbiseyi de aldım trendyoldan 200 liraya, duvagi da var. Ben çok begendim, siz ne diyorsunuz? Bir süre bununla durup gece elbisemi giyeceğim.

T004017YVH001_1_org_zoom.jpg T004017YVH001_5_org_zoom.jpg

Kızlar ben kapalı olduğum için malum gelinliğim de tesettürlü olacak. Kına gecesinde gelinlik giymek istemiyorum, bayanlara özel olacağı için zaten açık olacağım. Ama bizim nikah başka şehirde olacağı için kına düğün kadar kalabalık olacak. Millet gelinlikle de görsün diyorlar. O yüzden o gece giyeceğim gece elbisesi haricinde bu elbiseyi de aldım trendyoldan 200 liraya, duvagi da var. Ben çok begendim, siz ne diyorsunuz? Bir süre bununla durup gece elbisemi giyeceğim.

Eki Görüntüle 1871636 Eki Görüntüle 1871638

ben çok beğendim canım, inşallah fotoğrafta durduğu gibidir.
neden gelinliğini giymiyorsun peki madem gelinlikle görmek istiyorlar?

ben çok beğendim canım, inşallah fotoğrafta durduğu gibidir.
neden gelinliğini giymiyorsun peki madem gelinlikle görmek istiyorlar?
Canım gelinlik tesettürlü olacak, kınada giymek istemiyorum o yüzden, hem rahat da edemem, o gece oturmayı düşünmüyorum sahneden inmeyecegim :P

Canım gelinlik tesettürlü olacak, kınada giymek istemiyorum o yüzden, hem rahat da edemem, o gece oturmayı düşünmüyorum sahneden inmeyecegim :p

hee doğru dedin onu, ben hiç bu açıdan düşünememişim :oops:
o zaman elbise seçimin gayet güzel canım, hem rahattır da bu elbise güzelce oynarsın hem de gelinlik giymiş olursun :KK49:

çok güzel bende bunlara bakmıştım hatta düşünmüştüm bunu gelinlik diye giyerim alıp. ucuz diye :D :D Çok güzel bence kesinlikle olur tereddüt etme hem insanlar da mutlu olur hem gelinliğinde kirlenmez :KK200:

çok güzel bende bunlara bakmıştım hatta düşünmüştüm bunu gelinlik diye giyerim alıp. ucuz diye :KK70: :KK70: Çok güzel bence kesinlikle olur tereddüt etme hem insanlar da mutlu olur hem gelinliğinde kirlenmez :KK200:

Kız ben açık olsam kesin oradaki gelinliklerden alır giyerdim normalde de.. Hatta annem bile aynı şeyi söyledi. Ben böyle basic gelinlikleri daha çok beğeniyorum, hem de rahat..

canım nikah erkek evinin düğünün günü olacak maalesef, 2 düğün yapıyoruz :KK51:

Oo sizin iş zormus. Kına da olacak mi peki ayrıca yine?

hee doğru dedin onu, ben hiç bu açıdan düşünememişim :oops:
o zaman elbise seçimin gayet güzel canım, hem rahattır da bu elbise güzelce oynarsın hem de gelinlik giymiş olursun :KK49:
Canım biz şimdi salonu tuttuk kına için, organizasyon arayacağım, Adapazarı'nda biliyor musun sen hiç?

Canım biz şimdi salonu tuttuk kına için, organizasyon arayacağım, Adapazarı'nda biliyor musun sen hiç?

hiç bi fikrim yok canım, ben organizasyon firması tutmayacağım için araştırmadım. ama organizasyon firması ile yapacak olsaydım adapazarından değil istanbuldan bi firma bakardım kesin. burasının o konularda biraz yetersiz olduğunu düşünüyorum :KK51:

Kız ben açık olsam kesin oradaki gelinliklerden alır giyerdim normalde de.. Hatta annem bile aynı şeyi söyledi. Ben böyle basic gelinlikleri daha çok beğeniyorum, hem de rahat..

Oo sizin iş zormus. Kına da olacak mi peki ayrıca yine?

ahaha yok canım, kına işine girmedik bide onunla uğraşamazdım, zaten bittim tükendim :confused::confused:

valla bence bildiğin gelinlik bu hatta çoğundan güzel :KK70:

Son düzenleme:
hiç bi fikrim yok canım, ben organizasyon firması tutmayacağım için araştırmadım. ama organizasyon firması ile yapacak olsaydım adapazarından değil istanbuldan bi firma bakardım kesin. burasının o konularda biraz yetersiz olduğunu düşünüyorum :KK51:
Bugün gezdik baktık bir yer aklıma yattı 900 olur kasımda dedi, her şeyi de dahil çok güzel çok beğendim, facebookta görmüştüm fotoğraflarını..
valla bence bildiğin gelinlik bu hatta çoğundan güzel :KK70:
Beğenmene sevindim :KK49:

Her şey çok güzeldi.

Ah canım ya okurken gözlerim doldu valla nasıl alışılcak ona bilmiyorum hep nişanlım bizden giderken arkasından bakardım şimdi annemler giderken bakacağım off :KK17:

Canım çok güzel bu inşallah resimdeki gibi olur üzerine :21:

Ah canım ya okurken gözlerim doldu valla nasıl alışılcak ona bilmiyorum hep nişanlım bizden giderken arkasından bakardım şimdi annemler giderken bakacağım off :KK17:

Canım çok güzel bu inşallah resimdeki gibi olur üzerine :21:
Ben nişanlıgimi da internetten almıştım 36 beden hiç şaşmaz oturuyor benim vücuduma.. En kötü ihtimal iade ederim artık :)

Back