- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.801
Canım sakin olDugune 2 gun kaldi ama cok tuhaf hissediyorum cok gerginim surekli sinirliyim cok hemde herseye kudurup parliyorumsanki bisey unuttuk bisey yapmadk gelinligimi aldm sanki biseyi eksik gibi surekli huzursuzum ((
Aynen bende öyle yaa
25 gün oldu evleneli
Bi hala kavuştuğumuza inanamıyoruz
50bin e kadar gelinlik var. Ortalama 3 İla 5 arasında gayet güzel şeyler bulursun.Kızlaaar, gelinlik arayışlarınızda aldığınız ücretleri yazar mısınız? Ortalama fiyatlar ne bir öğreneyim, gelinlik bakmaya başlayacağım.
3 çok değil mi yani gelinlik için?50bin e kadar gelinlik var. Ortalama 3 İla 5 arasında gayet güzel şeyler bulursun.
Değil:)3 çok değil mi yani gelinlik için?
Kızlaaar, gelinlik arayışlarınızda aldığınız ücretleri yazar mısınız? Ortalama fiyatlar ne bir öğreneyim, gelinlik bakmaya başlayacağım.
ya ne güzel 25 gün oldu muuu, şurada 3*4 günüm kaldı ama bana hala çok uzakmış gibi geliyorrbide tabii hep bir şeyler eksik kalacak hissi, maalesef o herkeste var sanırım
Kızlar 5 gün kaldı çooook heycanlıyım
Evde şehir dışından gelen misafirlerle doldu yoğunluktan giremiyorum
Şafaklar atmakta yavaşladı k.bakmayın
Şimdiden Sıradaki gelinlerimize (kendimde dahil olmak üzere)
Huzur Aşk Sevgi Mutluluklar diliyorumm
Her şey gönlümüzce olsun inşallah
muallime34
Hancock
CadiKelebek
@gsm_lee
bridestressful
lovelycoperontherope
Bende hiç inanamıyorum 5 gün sonra evimde sevdiğimin yanında olacağımaHayirli olsun cabucak gecsin zaman:)
Ben hala 8 gun kaldigina inanamiyorum sanki saka gibi geliyor hala....
Butun gelinlerimize sorunsuz ruya gibi gecen kina dugun diliyorum....
Herkese mutluklar....
O listeye beni de ekle cadıkelebek :)) kaldı 6Bende hiç inanamıyorum 5 gün sonra evimde sevdiğimin yanında olacağıma
Rabbim hiç birimizi pişman etmesin inşallah
canım hayırlı olsun... umarım kayseri de ki de muhteşem geçer:)Ankaradaki dugunum oldu ve cok sukur muhtesem gecti... Bugun kayseride dugunum ve makyajim igrenc yaptilar sildiriyorum blmiyorum hayrlisi olsun bekliyorum
Kayseride olan da cok sukur guzeldi ama kuafor gunumu rezil etti igrenc bir makyaj yaptilar sildirdim onuda rezil ettiler falan berbatti suratim dustu modum az dusuktu ama toparladm hemen tesekkur edermmmcanım hayırlı olsun... umarım kayseri de ki de muhteşem geçer:)
ay canım ya neyse kuaförler hep aynı sağolsunlarKayseride olan da cok sukur guzeldi ama kuafor gunumu rezil etti igrenc bir makyaj yaptilar sildirdim onuda rezil ettiler falan berbatti suratim dustu modum az dusuktu ama toparladm hemen tesekkur edermmm
Kızlar yardıma ihtiyacım var internette çok karışık anlatmışlar. Sağlık raporu için aile hekimine gittiğimizde akciğer filmi de götürüyor muyuz? Ve başka birşey lazım mı ? Yarın halletmem lazım yardım lütfen
Sağol canımm işte internette akciğer filmini verem savaştan alıp aile hekimineeğer nikah başvurusu için diyorsan canım aile sağlık merkezlerinden birine gidiyorsun orda senden kan alıyorlar, akciğer filmini çekiyorlar o kadar zatn işin sağlık raporu kısmı.
biz önce nüfus müdürlüğüne gittik evlenme izin belgesini aldık ordan, sonra evlendirme dairesine gittik, geri kalan için onlar yönlendirdi zaten. senin bitek 6 tane resim götürmen gerekiyor yanında bir de nüfus cüzdanını o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?