2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Bugün gezdik baktık bir yer aklıma yattı 900 olur kasımda dedi, her şeyi de dahil çok güzel çok beğendim, facebookta görmüştüm fotoğraflarını..

Beğenmene sevindim

neresi canım orası, özelden yazabilir misin bana sakıncası yoksa?
ben evde yapmak istiyorum ama bizim ev toplamda büyük olmasına rağmen odalar küçük, herkes parça parça oturacak. köyde ananemlerde yapmayı düşünüyoruz, orası da dağılacak ertesi gün düğün var, ananeme de misafirler gelecek falan. uygun fiyatlı bir yer bulursam dışarda mı yapsam acaba diyorum. zaten maksimum 50 kişi olacak, sadece kadınlar arasında ama karar veremedm bi türlü.

Ah canım ya okurken gözlerim doldu valla nasıl alışılcak ona bilmiyorum hep nişanlım bizden giderken arkasından bakardım şimdi annemler giderken bakacağım off

Evet canım bende onu hatırladım
Nişanlıyken hep arkasından bakardım orda da üzülürdüm ama ağlamazdım
Şimdi annemin babamın camdan el sallayışı zoruma gidiyor
Allahım alışma gücü versin çok zor çünkü ((

Son 6 gun yazarken bile midem agriyor :S

çok az kaldı artık ama düşünmemeye çalışıyorum, günleri saymıyorum, eksikleri tamamlıyoruz hala dün de nişanlımla kavga ettik, evlenmiyorum seninle dedim, yüzüğü koydum

oluyor gerginlikler, genel olarak iyiyim, sen de stres olma canım, her gün yüzlerce düğün oluyor, bizimki de olacak bitecek, öyle düşün rahatla

hayırdır canım, neden verdin yüzüğü eline
gerçi 1 ay önce yaklaşık ben de yaptıydım aynısını, öyle olunca bi kendilerine geliyorlar iyi oluyor

hayırdır canım, neden verdin yüzüğü eline
gerçi 1 ay önce yaklaşık ben de yaptıydım aynısını, öyle olunca bi kendilerine geliyorlar iyi oluyor

nikah şekeri yüzünden canım, sanırım ailesine laf dokundurdum sandı, artist artist konuştu, öncesindede babaevine gidip elbiselerimi almıştık zaten duygusalım, kendimi huzurlu mutlu baba evinden ayrılıyorum da canavarla evleniyorum gibi hissettim zaten rahatsızım, stresliyim, ruh halimi düşünmüyor, bide ne dese begenirsin " o insanlara laf edersen işte böyle üzülürsün" hayır laf ettiğim de kimse yok, bi zahmet nikah şekerini fazla yaptırsınlar dedim sadece. derlerdide inanmazdım, böyle küçücük şeylerden kavga çıkıyor. bende sinirlendim "görürsün olmayacak bu iş dedim" yüzüğü koydum önüne neyse sonra düzelttik, şimdilik iyiyiz. düğüne kadar bakalım neler olacak

düğüne kadar da aynıları olup duracak işte
onlar da hassas ve gergin oluyorlar işte. bize göre aslında neyle uğraşıyorlar ki sanki gergin oluyorlar diyoruz ama bi de onların açısından bak, sanırsın tüm evi sırtlarında taşıyorlar
çabuk çözülen problemleri severim ben, iyidir. iş uzarsa sıkıntı, neyse ki sizinki de çabuk çözülmüş bakalım bizim tadilat, ev yerleştirme süreçleri nasıl ilerleyecek. cidden korkuyorum bazen

aslında bizim bir sorunumuz da yok, düğün stresi sanırım, iş stresi de devam ediyor. bide benim nazarım değiyor heralde
, ne zaman amann nede iyiyiz desem kavga çıkıyor neyse kavga sebebiyle dün baya iş hallettik, suratımız asık asık, kavga etmesek ertelerdi tüm işleri, dün gergin olunca bir şey diyemedi

sen de hiç korkma canım, zevkli de geçebilir belli olmaz, aslında en güzel zamanlarımızı zehir ediyoruz ama ne yapalım oluyor işte

annemler giderlerken babam kayınvalideme bize bişey olursa kızım size emanet, artık sizin kızınızdır demiş. ondan beridir kayınvalide pek bi ilgili benimle. sanırım nişanlıma da aynı şeyi demiş ki ben hiçbişey demeden kendi kendine bişeyleri çözmeye çalışıyor bu ara. düşün oturmuş da davetiye işini ne yapsak demiş, ben demeden kendisi sordu nikah şekeri mevzunu konuştuk, evdeyken ilk dans müziği hangisi olsa diye şarkıları dinleyerek dans provası yaptık falan bunlar insanlık için küçük olabilir ama bizim için çok büyük adımlar

Alışcaz inşallah canım bilemiyorum kii

Son 6 gun yazarken bile midem agriyor :S

Yaa bizimde son 13 gerçekten düşününce mide karın ağrısı çekmeye başladım şimdiden

ahaha süper canım, detayları bile düşünmeye başlamış, bence durumun farkına vardı iyice öylede olabilir, aynen bence çok büyük adımlar, özellikle bizimkiler için. Dünde bizim avizenin ampulu olmadı, ne yapsak dedi, "oturalım, yorulduk iş çıkışı" dedim, hiçbir şey yapmak istemediğini bildiğim için, aa demesin mi " yok bence gidelim ampulu alalım, salon bitsin" yaşamayan bilemez o anki şaşkınlık ve mutlulugumu

ayy neyi ne kadar erken çözebilirseniz o kadar iyi tatlım, şimdi ki aklım olsa bunları tee kışın hallederdim. sonra benim gibi 1 hafta kala hala eksik tamamlamaya çalışma.

ben de senin gibi düşünüyorum canım, son zamanlara bırakmadan halletmek lazım biçok şeyi. son zamanlarda en ufak bi aksilik bütün düzenin bozulmasına neden olabilir yoksa, zaten sinir stres hat safhada olacak bide ufak şeylerin peşinde koşup da büyük şeyleri aksatmayalım.
şuan durgunluk dönemimizdeyiz biraz, he durgunluk dediğimde ben mutfak eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum, gelinlik ayakkabısı bakıyoruz,kitaplık, tv ünitesi için fikir araştırıyoruz falan. dün akşam nişanlıma da dedim son 10 gün daha rahatız eyvallah, ama 10 gün sonra hızlıca dalmak zorundayız işlere. tadilat için tüm alışveriş kısmını halletmemiz lazım ki kiracı evden çıktığı gibi başlatalım. mobilyaların siparişlerini kesinleştirip vermemiz lazım, ben en geç 10 ekim gibi gesin istiyorum mobilyaları. tadıyla yerleşsin herşey, aceleye gelmesin. perdeyi halıyı avizeleri gönlümce seçeyim yani. bide mecburen son güne kadar çalışacağım, iznimi düğünden sonra değerlendirebilmek için. öyle olunca da sadece akşamları evle ilgilenebilecem, yavaş yavaş oturması lazım herşeyin.

evet canım ev çok vakit alıyor, bide sadece akşamları ve haftasonlarımız olduğu için bir gidip adam akıllı 2 gün ayıramıyorsun. son zamanlara kalınca da sinir stres oluyor. aslında her şey yetişiyor ama kafa rahatken yapmak var, bide yorgun yorgun, stresli yapmak var. bak araya kurban bayramı falan girecek, zaman nasıl geçecek anlamayacaksın, o yüzden hiç sona bırakmayın.

perdeyi ben kolay seçtim içime de sindi 1 günde hallettik ama mesela avizeler ömrümü yedi, salonu seçiyorum sonra eve geliyorum beğenmiyorum, tam 3-4 kez değiştirdik yani ve dün yeni bitti avize işimiz düşün, ampuller bile başımızı agrıttı, biri uyar biri uymaz

çiçek buketi, kuaför, fotografçı ben hepsini bu ay hallettim vaktin varken bunları da çıkar aradan, son zamanlara doğru keyif vermiyor, sıkıntıya dönüşüyor, zaman varken öyle miydi, bir süzgeç için bile ne araştırmalar yapmıştım, hemde mutlu mutlu bir şekilde oluyor bitiyor, kendimizi yıpratmayalım da ama işte insanın da elinde olmuyorrr

kuaförüm hazır zaten, komşum çiçek buketini de gelinliği aldığım yerden alacağım ellerinde baya çok seçenek var, hem de benim istediğim gibiler. yarın provam var provada bi karar vereceğim ki ayakkabımın rengi ona göre belli olacak. fotoğrafçı da zaten düğün salonunun hizmetleri arasında ondan da yırttım yani
davetiye konusunda araştırma yapmamız lazım aslında, tam net davetli sayısı bi belli olsa. o da kayınvalidemin ihmalkarlığı net bişey bi türlü söyleyemiyor. internetten alacağım galiba onu, nişan davetiyelerimi yaptırdığım yerden, ama işte sayı bilmeden de olmuyor doğal olarak.
mobilyaları kafamızda netleştirdik de perde ve avize için ölçü almak lazım, evi bi görmek lazım. ama kiracı var şuan içinde göremiyoruz. inşallah bayrama kadar çıkarlar da bayramda bir yandan temizliği de hallederiz diğer yandan da gerekli ölçüleri alır adamakıllı başlarız işlere. o zamana kadar da diğer işleri halletmek lazım, oyy oyyy

Kızlar ya biz ev bulamıyoruz, İstanbulda kiralar uçuk, onu geçtim bari o paraya değse.. Hep eski evler, dolapları falan şu eski ahşap dolaplar.. Ben gidip o kadar güzel modern şeyler aldım bu evlerde abes duracak. Beğenmiyorum diye nişanlımla da tartışma yaşıyoruz. Odaları minicik zaten, yatak odası nasıl sığacak bilmem. Emlakçılar ev yok diyorlar. Çok sıkılıyor içim çok..

Canım nerden bakıyorsunuz ev, ben de istanbuldan bakıorum bu aralar :) ben kartal maltepe çevresinden bakıyorum.

Gelinik damatlık ayakkabılar kuaför dış çekim salonlar her şey hazır çok şükür çabuk geçsin şu günleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…