2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize.. Kınasını salonda yapanlara/yapacaklara bir sorum var. Salon için ne kadar ödediniz, organizasyon için ne kadar ödediniz? Salon+organizasyon 2300 çok mu sizce?

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize.. Kınasını salonda yapanlara/yapacaklara bir sorum var. Salon için ne kadar ödediniz, organizasyon için ne kadar ödediniz? Salon+organizasyon 2300 çok mu sizce?
Salon organizasyon hepsine 5bin ödedim kuruyemiş kina nedime dj mekan fotoğrafçı vale hizmeti sınırsız içecek kokteyl menü hepsi dahil

Salon organizasyon hepsine 5bin ödedim kuruyemiş kina nedime dj mekan fotoğrafçı vale hizmeti sınırsız içecek kokteyl menü hepsi dahil
Fotoğrafçı, vale ve ikram olmayacak bizde.. Kına, kuruyemiş ve içeceği de erkek tarafı getirecek. Onun dışında nedimeler, taht ve o diğer kına ıvır zıvırları, giysileri, dj falan dahil olacak. Salonu ayrı, organizasyonu ayrı ayarlamaya çalışacağım daha uyguna gelsin diye.. 2300 bana çok geldi

Bence gayet uygun canım benim hayırlı olsun :)

Kızlarr gelinliğimi de teslim aldım bugünn son 5 günn :))

Selam kızlar pembepatilikedi evlendi 4 ağustos itibariyle tam 11 günlük evliyim darisi size olsun stres heyecan yapmayın şıp diye geçti valla anlamadım bile :)
Hayırlı olsun tekrar canım Ama ben çabuk geçsin istemiyorum yaaa

Evet canım burda hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çok tuhaf bu duygu karmaşası cidden

Canım valla bende çok sulu gözümdür hatta dediğin gibi evden o kadar ağlayarak çıkıp 1- 2 saat sonra nasıl gidip oynucam diyorum
Şaka bir yana çok ağlamakta iyi değil kendini zor da olsa tutmaya çalış canım ailen zaten üzülüyor sen çok ağlarsan daha çok üzüleceklerdir

kızlar daha kına yeri bulamadım ben ya çok pahalı heryer istanbul avr. yakası önerilerinz olursa çok sevinirim

Sakinlestirici ic aglamazsin o zaman

evden çıkma zamanından ben de çok korkuyorum, şimdi bile hayal edince gelin almayı bi titreme geliyor valla bana
ama yapacak bişey yok önce ağlayıp sonra eğleneceğiz mecburen
bu arada kına ile ilgili soranlara cevap veremiyorum malesef ben evde yapacağım çünkü kınayı. düğünle arasında zaman yok, bide zaten ikisi de aynı şehirde olacak. kına sadece yakınlar arasında ufak bi tören olsun dedik

ay kızlar aklıma kuzenimin eşi geldi,çocuk hüngür hüngür ağlamıştı kınada

Günaydın kızlar, yine yoğun bir gün beni bekliyor. Direksiyon dersinden sonra yine kına salonu ve organizasyonu arayışına başlayacağım. Daha şimdiden sıkıntı bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…