2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

kapadokya karlık evi düşünüyorum canım bende

Kapadokya istiyordum ben de ilk baştan baya da araştırdım hatta ama nişanlım deniz kenarı isteyince, antalya da oteller herşey dahil olunca hava kötü de olsa otelde vakit geçer en azından deyip Antalya'ya karar kıldık. Kapadokya'ya başka bi zaman gideceğiz inşallah
tabi dediğim gibi izin sıkıntısı olabilir, eğer öyle bişey olursa Kapadokya yeniden gündemimize de gelebilir, o durum henüz netleşmedi
ya bu kasımda evlenecek gelin adayları duygularını paylaşabilir mi? benimde yüksek ihtimalle kasımda olacak ama resmen kışa giriyoruz çok korkuyorum yağmur çamur olur diye

canım zaten düğün kapalı alanda olacak mecburen, yağmur çamur da olsa senin düğününü etkilemez. dış çekim düşünüyorsan eğer o gün riskli tabi, daha erken ya da baharda yapmak daha mantıklı bu durumda.
dün de yazmıştım buraya, yaz düğünlerini havanın fazla sıcak olmasından dolayı hiç istemedim, eylül ya da mayıs diyordum hep. eylül olamayınca mayısa kadar da beklemek ve bekletmek istemedim, biran önce düzenimiz kurulsun dedim. hem ağustosta evlenecek olanların da yağmur yağmayacağı garanti değil ki. bugün burda deli gibi yağmur var, dış çekim imkanı yok yapılamaz, açık mekanda düğün yapılamaz. sanırsın hava kış. Allah düğünü olanlara yardım etsin, yağmur çamur riski her mevsim var yani.

Günaydın kızlar, bugün heyecanlıyım çünkü kayinvalidemlere gidiyoruz düğün, ev, eşya konuşmaya.. Kim neyi alacak, ne nasıl yapılacak her şeyi konuşacağız. Onlar pek ellerini sürmek istemiyorlar ama bakalım neler konuşulacak.

bol şans tatlım gönlünden geçtiği gibi olur herşey inşalah

Aynen canım listene ekle

merhaba kızlarr ben de işyerinden izine ayrıldım artıkk şafak 7 :))

Oh maşallah canım

kizlar su sarki ilk dans icin nasil sizce yorumlarinizi bekliyorum

Süper canım bizim düğün müzikleri hazır ama kına gecemde ikinci dansa karar verememiştim bu olabilir şuan düşünüyorum bende

Ayy kuzum hayırlı uğurlu olsun yuvanızda ilk günkü aşkla yaşayın inşallah
darısı başımızaa son 18

Kızlar son 1 ay kala ben üzülüyodum falan ama şu bir ayın altına düştükçe heycanım arttı bir an önce geçsin yuvama sevdiğime kavuşayım istiyorum
Ki ben bir hafta bile ailemden uzak kalamazdım şimdi içimde ağır basan biriciğime kavuşma duygusu
en çok o var

Sizde durumlar nasıl

1 ay kala ben de öyleydim ama son 1 haftam.. Ben bu evden nasıl çıkacağım nasıl dayanacağım diye dusunuyorum kara kara.. Bir yanım da ucuyor mutluluktan.. Ama duygular kapısıyor iste :)) hüznüm biraz daha fazla basıyor dogrusu..

ya evet aslında düğün zaten kapalı mekanda ama fotoğraf bile çekinmek sorun. sabah kuaföre gideceksin sorun çıktın ordan düğüne gitmek sorun heryer yağmur çamur. ama bi yandan da şans tabi bugün ne kadar yağmur yağdı ağustosun ortasındayız. bi akrabam kışın evlendi kar yağacak diye beklerken herkes çok güzel ılık bi hava vardı

Haklısın canım son günler o duygular ağır basabilir bakalım ben nasıl olcam annemle babam üzülmesin diye üzülmüyormuş gibi yapıyorum annem ağlamsın diye onun yanında hiç ağlamıyorum ama gelin çıkarma ve salondan sonra onları giderken görünce napcam bilmiyorum

Hiç sorma canım onlar benden gözlerini kaçırıyor ben onlardann nasıl dayanılır bilemiyorumm Allah sabır versin hepimize

Hiç sorma canım onlar benden gözlerini kaçırıyor ben onlardann nasıl dayanılır bilemiyorumm Allah sabır versin hepimize
Amin canım inşallah .. En çok istediğim ; hepimiz uğruna ailemizden evimizden ayrıldığımız yeni evimizde eşimizle sağlıkla huzurla oturmak .. Allah pişman ettirmesin hiç birimizi

Kızlar aileden uzağa mi gidiyorsunuz?

Amin canım inşallah .. En çok istediğim ; hepimiz uğruna ailemizden evimizden ayrıldığımız yeni evimizde eşimizle sağlıkla huzurla oturmak .. Allah pişman ettirmesin hiç birimizi
amin canım benim amiin..

Kızlar aileden uzağa mi gidiyorsunuz?
yok canım benim annemlere yakın bir yere gidiyorum aynı semtte olacağız yine ama.. başka bir duygu işte.. sonuç olarak gidiyorsun.. bakıyorsun uyanıyorsun ama diyorsun ki başka bir yerde uyanacağım 1 hafta sonra.. en ufak örnek.. böyle yaz akşamlarında ailece oturup balkonda sohbet ettiğimiz günleri özleyeceğim.. gibi gibii :) evlendikten sonra

Ben bu duyguları 3 yıl önce ailemden çok uzak bir yere atandığımda yaşamıştım, bir daha eskisi gibi olmayacağı fikri çok dokunuyordu. 3 yıldır zaten ayrı olduğum için evlilik ayrılık gibi gelmiyor bana :)

Benim bu tarz bir tecrübem olmadığım için baya zor geliyor doğrusu :)

Selam kızlar pembepatilikedi evlendi 4 ağustos itibariyle tam 11 günlük evliyim darisi size olsun stres heyecan yapmayın şıp diye geçti valla anlamadım bile :)
Ahh ahh ne güzel haberler bunlarrr darısı bizlere olsunnn :) Allah utandırmasın canım

geçtiğimiz hafta annemleri hacıya uğurlarken o kadar çok ağladım ki gözüm korktu evlenecek olmaktan bir anda. hatta nişanlım bile beni o halde görünce "ben nasıl ayıracam seni ailenden?" dedi, o bile vazgeçecekti nerdeyse. ama bikaç gündür gece gündüz beraberiz, öyle olunca da zaman geçsin biran önce evleneyim moduna girdim. böyle karmaşık duygularla evlenip gidecez işte

hava işi şans işi canım, istediğin kadar düşün sonunda olacağına varacak herşey. kendince önlemlerini alabilirsin ancak.
mesela kuaför seçerken arabaya hemen önünden binebileceğin bi kuaför seçersin, fotoğraf çekimi için fotoğrafçılar opsiyon tanıyor zaten, düğün günü olmazsa ileride başka bi zaman yaparız diye, onu konuşur anlaşırsın. bikaç tane büyük şemsiyelerden bulursun sağdan soldan, evden alındığın zaman arabaya binene kadar ıslanma diye. hepsi çözülür yani, ssonuçta hava durumu bizim insiyatifimizde olmuyor ama önlem almak bizim elimizde

Gelinler gelinler yaklaşın bir şey danışacağım:
Ben çok duygusalım, başkalarının düğünlerinde bile heyecnlanınca ağlamaklı oluyorum. Düğün günü evden çıkarken ağlamaya başlarsam duramam, akşam gidip göbek atacağız o ayrı mesele ama o evden çıkma anını daha az sulu geçirmek için ne önerirsiniz? Ben nerdeyse sülalenin tek kız çocuğu, bir başladık mı sülalecek göz yaşı dökeriz artık napcam ben ya eşek kadar insan bunu düşünür oldum. 15yıldır ailemden uzak yaşıyorum üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…