- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.701
kapadokya karlık evi düşünüyorum canım bende
ya bu kasımda evlenecek gelin adayları duygularını paylaşabilir mi? benimde yüksek ihtimalle kasımda olacak ama resmen kışa giriyoruz çok korkuyorum yağmur çamur olur diye
Canım akrabam da kasımda evlenmişti, günlük güneşlikti o gün.. İnşallah bizim de öyle olur.ya bu kasımda evlenecek gelin adayları duygularını paylaşabilir mi? benimde yüksek ihtimalle kasımda olacak ama resmen kışa giriyoruz çok korkuyorum yağmur çamur olur diye
Günaydın kızlar, bugün heyecanlıyım çünkü kayinvalidemlere gidiyoruz düğün, ev, eşya konuşmaya.. Kim neyi alacak, ne nasıl yapılacak her şeyi konuşacağız. Onlar pek ellerini sürmek istemiyorlar ama bakalım neler konuşulacak.
İnşallah canım, hepimizin istediği olur inşallah :)bol şans tatlımgönlünden geçtiği gibi olur herşey inşalah
Maşallah son gelinlerimize
Koca ömür Sonsuuz mutluluklar diliyorumm
MissGamzeli
@Yphitimer
@Byzyvs
@bayangezenti
@Alicanim
@sesiil
nişanlım en başından beri bodrum istiyordu aslında ama kasım ayında ege soğuk olur, akdeniz daha iyi olur dediler diye antalya'dan seçmek zorunda kaldık. seneye tatilde bodruma gideriz dedik. bu oteli o zaman için listede tutayım bakalım
merhaba kızlarr ben de işyerinden izine ayrıldım artıkk şafak 7 :))
kizlar su sarki ilk dans icin nasil sizce yorumlarinizi bekliyorum
kızlar ben geldimmmmm bugün itibariyle 8 günlük evli bi hatunum
kınam da düğünüm de çoooooook güzel geçti, bi dakka bile oturmadım ikisinde dehiçbir aksilik yaşanmadı çok şükür hayalimdeki gibi bi düğün yaşadım
1 ay kala ben de öyleydim ama son 1 haftam.. Ben bu evden nasıl çıkacağım nasıl dayanacağım diye dusunuyorum kara kara.. Bir yanım da ucuyor mutluluktan.. Ama duygular kapısıyor iste :)) hüznüm biraz daha fazla basıyor dogrusu..Kızlar son 1 ay kala ben üzülüyodum falan ama şu bir ayın altına düştükçe heycanım arttı bir an önce geçsin yuvama sevdiğime kavuşayım istiyorum
Ki ben bir hafta bile ailemden uzak kalamazdım şimdi içimde ağır basan biriciğime kavuşma duygusu
en çok o var
Sizde durumlar nasıl
1 ay kala ben de öyleydim ama son 1 haftam.. Ben bu evden nasıl çıkacağım nasıl dayanacağım diye dusunuyorum kara kara.. Bir yanım da ucuyor mutluluktan.. Ama duygular kapısıyor iste :)) hüznüm biraz daha fazla basıyor dogrusu..
Hiç sorma canım onlar benden gözlerini kaçırıyor ben onlardann nasıl dayanılır bilemiyorumm Allah sabır versin hepimizeHaklısın canım son günler o duygular ağır basabilir bakalım ben nasıl olcam annemle babam üzülmesin diye üzülmüyormuş gibi yapıyorum annem ağlamsın diye onun yanında hiç ağlamıyorum ama gelin çıkarma ve salondan sonra onları giderken görünce napcam bilmiyorum
Amin canım inşallah .. En çok istediğim ; hepimiz uğruna ailemizden evimizden ayrıldığımız yeni evimizde eşimizle sağlıkla huzurla oturmak .. Allah pişman ettirmesin hiç birimiziHiç sorma canım onlar benden gözlerini kaçırıyor ben onlardann nasıl dayanılır bilemiyorumm Allah sabır versin hepimize
Haklısın canım son günler o duygular ağır basabilir bakalım ben nasıl olcam annemle babam üzülmesin diye üzülmüyormuş gibi yapıyorum annem ağlamsın diye onun yanında hiç ağlamıyorum ama gelin çıkarma ve salondan sonra onları giderken görünce napcam bilmiyorum
Kızlar aileden uzağa mi gidiyorsunuz?Hiç sorma canım onlar benden gözlerini kaçırıyor ben onlardann nasıl dayanılır bilemiyorumm Allah sabır versin hepimize
amin canım benim amiin..Amin canım inşallah .. En çok istediğim ; hepimiz uğruna ailemizden evimizden ayrıldığımız yeni evimizde eşimizle sağlıkla huzurla oturmak .. Allah pişman ettirmesin hiç birimizi
yok canım benim annemlere yakın bir yere gidiyorum aynı semtte olacağız yine ama.. başka bir duygu işte.. sonuç olarak gidiyorsun.. bakıyorsun uyanıyorsun ama diyorsun ki başka bir yerde uyanacağım 1 hafta sonra.. en ufak örnek.. böyle yaz akşamlarında ailece oturup balkonda sohbet ettiğimiz günleri özleyeceğim.. gibi gibii :) evlendikten sonraKızlar aileden uzağa mi gidiyorsunuz?
Ben bu duyguları 3 yıl önce ailemden çok uzak bir yere atandığımda yaşamıştım, bir daha eskisi gibi olmayacağı fikri çok dokunuyordu. 3 yıldır zaten ayrı olduğum için evlilik ayrılık gibi gelmiyor bana :)amin canım benim amiin..
yok canım benim annemlere yakın bir yere gidiyorum aynı semtte olacağız yine ama.. başka bir duygu işte.. sonuç olarak gidiyorsun.. bakıyorsun uyanıyorsun ama diyorsun ki başka bir yerde uyanacağım 1 hafta sonra.. en ufak örnek.. böyle yaz akşamlarında ailece oturup balkonda sohbet ettiğimiz günleri özleyeceğim.. gibi gibii :) evlendikten sonra
Benim bu tarz bir tecrübem olmadığım için baya zor geliyor doğrusu :)Ben bu duyguları 3 yıl önce ailemden çok uzak bir yere atandığımda yaşamıştım, bir daha eskisi gibi olmayacağı fikri çok dokunuyordu. 3 yıldır zaten ayrı olduğum için evlilik ayrılık gibi gelmiyor bana :)
Ahh ahh ne güzel haberler bunlarrr darısı bizlere olsunnn :) Allah utandırmasın canımSelam kızlar pembepatilikedi evlendi 4 ağustos itibariyle tam 11 günlük evliyim darisi size olsun stres heyecan yapmayın şıp diye geçti valla anlamadım bile :)
Kızlar son 1 ay kala ben üzülüyodum falan ama şu bir ayın altına düştükçe heycanım arttı bir an önce geçsin yuvama sevdiğime kavuşayım istiyorum
Ki ben bir hafta bile ailemden uzak kalamazdım şimdi içimde ağır basan biriciğime kavuşma duygusu
en çok o var
Sizde durumlar nasıl
ya evet aslında düğün zaten kapalı mekanda ama fotoğraf bile çekinmek sorun. sabah kuaföre gideceksin sorun çıktın ordan düğüne gitmek sorun heryer yağmur çamur. ama bi yandan da şans tabi bugün ne kadar yağmur yağdı ağustosun ortasındayız. bi akrabam kışın evlendi kar yağacak diye beklerken herkes çok güzel ılık bi hava vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?