• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize.. Kınasını salonda yapanlara/yapacaklara bir sorum var. Salon için ne kadar ödediniz, organizasyon için ne kadar ödediniz? Salon+organizasyon 2300 çok mu sizce?

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize.. Kınasını salonda yapanlara/yapacaklara bir sorum var. Salon için ne kadar ödediniz, organizasyon için ne kadar ödediniz? Salon+organizasyon 2300 çok mu sizce?
Salon organizasyon hepsine 5bin ödedim kuruyemiş kina nedime dj mekan fotoğrafçı vale hizmeti sınırsız içecek kokteyl menü hepsi dahil

Salon organizasyon hepsine 5bin ödedim kuruyemiş kina nedime dj mekan fotoğrafçı vale hizmeti sınırsız içecek kokteyl menü hepsi dahil
Fotoğrafçı, vale ve ikram olmayacak bizde.. Kına, kuruyemiş ve içeceği de erkek tarafı getirecek. Onun dışında nedimeler, taht ve o diğer kına ıvır zıvırları, giysileri, dj falan dahil olacak. Salonu ayrı, organizasyonu ayrı ayarlamaya çalışacağım daha uyguna gelsin diye.. 2300 bana çok geldi :işsiz:

Bence gayet uygun canım benim hayırlı olsun :)

Kızlarr gelinliğimi de teslim aldım bugünn son 5 günn :))

Selam kızlar pembepatilikedi evlendi 4 ağustos itibariyle tam 11 günlük evliyim darisi size olsun stres heyecan yapmayın şıp diye geçti valla anlamadım bile :)
Hayırlı olsun tekrar canım :KK36: Ama ben çabuk geçsin istemiyorum yaaa :-)

geçtiğimiz hafta annemleri hacıya uğurlarken o kadar çok ağladım ki gözüm korktu evlenecek olmaktan bir anda. hatta nişanlım bile beni o halde görünce "ben nasıl ayıracam seni ailenden?" dedi, o bile vazgeçecekti nerdeyse. ama bikaç gündür gece gündüz beraberiz, öyle olunca da zaman geçsin biran önce evleneyim moduna girdim. böyle karmaşık duygularla evlenip gidecez işte :KK49:

hava işi şans işi canım, istediğin kadar düşün sonunda olacağına varacak herşey. kendince önlemlerini alabilirsin ancak.
mesela kuaför seçerken arabaya hemen önünden binebileceğin bi kuaför seçersin, fotoğraf çekimi için fotoğrafçılar opsiyon tanıyor zaten, düğün günü olmazsa ileride başka bi zaman yaparız diye, onu konuşur anlaşırsın. bikaç tane büyük şemsiyelerden bulursun sağdan soldan, evden alındığın zaman arabaya binene kadar ıslanma diye. hepsi çözülür yani, ssonuçta hava durumu bizim insiyatifimizde olmuyor ama önlem almak bizim elimizde :KK51:

Evet canım burda hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çok tuhaf bu duygu karmaşası cidden :KK64:

:rolleyes::rolleyes::KK8:Gelinler gelinler yaklaşın bir şey danışacağım:
Ben çok duygusalım, başkalarının düğünlerinde bile heyecnlanınca ağlamaklı oluyorum. Düğün günü evden çıkarken ağlamaya başlarsam duramam, akşam gidip göbek atacağız o ayrı mesele ama o evden çıkma anını daha az sulu geçirmek için ne önerirsiniz? Ben nerdeyse sülalenin tek kız çocuğu, bir başladık mı sülalecek göz yaşı dökeriz artık napcam ben ya eşek kadar insan bunu düşünür oldum. 15yıldır ailemden uzak yaşıyorum üstelik

Canım valla bende çok sulu gözümdür hatta dediğin gibi evden o kadar ağlayarak çıkıp 1- 2 saat sonra nasıl gidip oynucam diyorum :-)
Şaka bir yana çok ağlamakta iyi değil kendini zor da olsa tutmaya çalış canım ailen zaten üzülüyor sen çok ağlarsan daha çok üzüleceklerdir
:KK51:

kızlar daha kına yeri bulamadım ben ya :( çok pahalı heryer istanbul avr. yakası önerilerinz olursa çok sevinirim:(

:rolleyes::rolleyes::KK8:Gelinler gelinler yaklaşın bir şey danışacağım:
Ben çok duygusalım, başkalarının düğünlerinde bile heyecnlanınca ağlamaklı oluyorum. Düğün günü evden çıkarken ağlamaya başlarsam duramam, akşam gidip göbek atacağız o ayrı mesele ama o evden çıkma anını daha az sulu geçirmek için ne önerirsiniz? Ben nerdeyse sülalenin tek kız çocuğu, bir başladık mı sülalecek göz yaşı dökeriz artık napcam ben ya eşek kadar insan bunu düşünür oldum. 15yıldır ailemden uzak yaşıyorum üstelik
Sakinlestirici ic aglamazsin o zaman

evden çıkma zamanından ben de çok korkuyorum, şimdi bile hayal edince gelin almayı bi titreme geliyor valla bana :KK17:
ama yapacak bişey yok önce ağlayıp sonra eğleneceğiz mecburen :KK51:
bu arada kına ile ilgili soranlara cevap veremiyorum malesef ben evde yapacağım çünkü kınayı. düğünle arasında zaman yok, bide zaten ikisi de aynı şehirde olacak. kına sadece yakınlar arasında ufak bi tören olsun dedik :KK51:

ay kızlar aklıma kuzenimin eşi geldi,çocuk hüngür hüngür ağlamıştı kınada:confused::rolleyes:

Günaydın kızlar, yine yoğun bir gün beni bekliyor. Direksiyon dersinden sonra yine kına salonu ve organizasyonu arayışına başlayacağım. Daha şimdiden sıkıntı bastı.

Back