2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Canım kasımın kaçı seninki ve hangi şehirde olacak? Benim eylül, ekim derken şu an kasıma kaldı. Hala net bir şey yok, deli oluyorum.

Evimdeyim kızlar tadı bir ayrı ya annemlere gidesim gelmiyor bu arada halıların geldi fotoğrafları akşam ekleyeceğim :)

ohh maşallah canım size
bir anda herşey nasıl da hızlanıverdi öyle baya erken bitecek sizin işler canım, son zamana kalmayacak inşallah
Evet canım çeyizimi serdik bugün o telaşımız bitti çok şükür
Merhaba bende nisanliyim ama hala bilmiyorum ankastre fırın ne oluyor diğer fırından ayrıcalığı nedir

Ankastre mutfak dolaplarının içine giriyor canım fırın setüstü ocak ( cam oluyor artık ) bir de davlumbaz3 lü set yani
merhabalar güzel gelinlerrr :) nasılsınızz neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne alemde?? şafakları alalım :))

Süper maşallah Şafak : 38

Canım kasımın kaçı seninki ve hangi şehirde olacak? Benim eylül, ekim derken şu an kasıma kaldı. Hala net bir şey yok, deli oluyorum.

bizim 5 kasımda canım düğünümüz, sakaryada olacak
biz ilk baştan eylül istemiştik, daha sonra bazı sebeplerle ertelemek zorunda kaldık. sezon sonu sayıldığı için kasım daha uyguna tuttuk biz istediğim düğün salonunu. ama yavaştan dolmaya başlamıştı kasım ayı bile, sizin tarih ne zaman netleşecek?

merhaba kızlar bayrmadı yıllık izindi derken giremedim
yıllık iznim boşa gitti ev ara ara bulamadık kiralık normal daire yok ki bahçeli olsun teraslı aradık oda yok
bi ev bulduk teraslı satılık kombi petek vs yok duşakabinleri yok 3 yıllık bina kadın almancıymıs yaptırmamıs vs
onu alalım dedik bakalım dua edin kızlar exksper ne cıkaracak az cıkarırsa alamayız yuksek cıkarırsa üstüne nişan altınlarını satıcaz
annesi de bana düğünde takacağı altınları verecek onları da satacağız
bana düğünde ne takılacak onu anlamadım :)
nişanlım mobilyacı olduğundan onların dükkana gidip seçtim sadece ev alınınca ölçğ alınıp yapılması kaldı
davetiyeyi özel tasarltıcaz 2 güne o da hallolacak
gelinliğimi seçtim ilk provama gittim
ayyabı da normal bi ayakkabı aldım topuklu giymemiş yüyeyemeyen biri olarak dolgu topuk aldım altını dantelle süsleyeceğim
gelin ayakkabıları asırı pahalı zaten toıpuklu giyen bir insan değilim oy üzden alıp kenarda duracak bı ayakkabıya 200 lira vermek istemedim
bu ayakbının terlik seklinde olanınıu arkadaşım düğün salonunda giymişti normal bi topuklu alıp bunuda düğün salonunda giyip oynarkan vs kullanmıştı
ben 2 adet almayacağım zaten gelinlikten görünmez topugunuda dantelledim mi yeter diye düşündüm 50 liraya aldım
bindallı kiralayacağım 200 den baslıyormuş ama hala bsy secmedim

ev konusu inşallah sizi için en hayırlı olacak şekilde sonuçlanır canım. evlenecek olana Allah yardım edermiş
gelinlik ayakkabısı konusunda ben de senin gibi düşünüyorum valla. bir gece bile değil birkaç saat giyeceğim bişey, üstelik gelinlik ayakkabılarını çok da beğenemiyorum ben o yüzden senin gibi nrmal bir ayakkabı bakacam ben de, zaten gözükmüyor bile gelinliğin altında. takı töreninden sonra da converse geçeceğim zaten. hatta bazen şeytan dürtüyor adece converse giysem topuklu giymesem ne olur diye ama nişanlımla aramda 20cm boy farkı var, dans ederken falan kötü mü görünür bilemiyorum

Ben de Sakaryaliyim ama Istanbula evleneceğim. Karşı taraf çok tembel davranıyor bu düğün işinde.. Normalde onların açması lazım bu konuyu ama babam artık ben açacağım kimseden ses çıkmıyor dedi. Nişanlım sürekli nasip kısmet diyor. Güya temmuz başı gidip alacaktik nikah tarihi, temmuz bitti hala alınmadı.

düğün ne zaman belli mi canım?
bizim de erkek tarafı hiçbişeye karışmıyor, napacaz ne edecez demiyor ama ben alıştım artık. biraz kavga gürültüyle de olsa nişanlımı ikna edip ikimiz gidip bakıyoruz herşeye. ailesi zaten ödemeye katılmayacak böylelikle yorum yapma hakkına da sahip olmuyorlar.
eğer bu sene içerisinde istiyorsanız düğünü nikah tarihi konusunda acele edin canım. bizim 5 kasım olmasına rağmen o güne bir randevu alınmıştı, biz ikinciyi aldık geçen haftabaşında.

conversin altı yüksek olanları var ben bunu almasaydım onu alacaktım düz ve yüksek flo da vardı 55 lira oraya bak bi canım istersen süslersin onu da

conversin altı yüksek olanları var ben bunu almasaydım onu alacaktım düz ve yüksek flo da vardı 55 lira oraya bak bi canım istersen süslersin onu da

süslemek olarak bitek bağcıklarını tül olarak değiştirmeyi düşünüyorum ekstra bişey yok aklımda açıkçası. el çiçeğimin renginde olabilir o tüller bakacaz bakalım
yüksek tabanlıları çok beğenmiyorum rahat da gelmiyor bana ama deneyeceğim yine de. boy farkını kompleks edinmeyi bırakmam lazım tabi

Düğün olmayacak bizim canım, nikah salonunda nikah olacak. Sonrasında sadece yakın akrabalar ile yemekli bir etkinlik yapılır diye düşünüyoruz. Yemekli Boğaz turu veya restaurantta yemek gibi.. Allahtan salon derdi yok bizim..

o zaman işiniz daha kolaymış canım. eğer nikahı haftasonu istiyorsanız acele edin ama, özellikle istanbul'da haftasonuna nikah tarihi bulmak sıkıntı olabilir.

Düz yüksek olarak bi onu gördim ben çok minnoş durmuyor ama görünmez zaten gelinlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…