• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

artıkkkkk bitssiiinnn :KK57: evin eksikleri bitmiyor, her akşam ve haftasonu bir iş var, hiçbir şey yapmak istemiyorum, uykusuzum, yorgunum bide bunca şeyin arasında işe gelmek işkence gibi. evimizde sıkıntı bitmiyor, tesisatta sorun çıktı şimdi de, diyorum nişanlıma bekarken ne mutluyduk, kıymetini bilemedik diye :kızgın: vitamin almaya başladım artık, gücüm tükendi kızlar ya, eskiden her şeyi mutlu mutlu alırken şimdi hep zorunluluktan alıyoruz. aileme kalsa o alınanlar içinde erkendi, Allah tan o zaman ki hevesim ve heyecanımdan çoğu şeyi sona bırakmadım ama yine de hiç bitmeyecek gibi hissediyorum :işsiz: :KK1:

Aynı şeyleri konuşuyoruz bizde nisanlim ile valla o hevesle heyecanla aldım da çoğunu şimdi aynı hrvrsim kalmadı zorla alıyoruz yeter artık diyerek benim de tesisat patladı duvarı yiktilar tekrar yapılıyor bir tarafta gaz bağlanıyor halilar mutfak masam grlecek vallahi 5 kilo vrrdim bu arada

Aynı şeyleri konuşuyoruz bizde nisanlim ile valla o hevesle heyecanla aldım da çoğunu şimdi aynı hrvrsim kalmadı zorla alıyoruz yeter artık diyerek benim de tesisat patladı duvarı yiktilar tekrar yapılıyor bir tarafta gaz bağlanıyor halilar mutfak masam grlecek vallahi 5 kilo vrrdim bu arada

:olamaz: off caım yalnız değilmişim demek ki, bide eskiden gelinle damatı mutsuz görünce sorun mu var diye şüphelenirdim, bu yorunlukla yüzlerimiz nasıl gülecek bilmiyorum valla :KK57: nişanlım da diyor al al bitmedi yeter artık diye :KK51: sana da çok geçmiş olsun, bizim de ev su içinde kaldı şimdi yine temizlik yapmak lazım :temizlik: inşallah son bir kaç hafta bir şey kalmaz da dinleniriz :KK17:

Bizim iki hafta kaldi evi su basmadi allahtan ya biz vanayi kapatıp çıktık hep o konu da sıkıntı yaşamadık allahtan valla yorgunluktanmis hep o gelinle damadin hali

İnanmıyorum bu sorunları yaşayan bir tek ben değilmişiiimm
Bizimde sıfır bina sıfır daire ama her şeyi sorunlu
İlk girdiğimizde duvardan geçen doğalgaz borusu patlamıştı ve duvar 2 ay kadar ıslak kaldı kurumasını bekledik
Ev rutubet kokuyodu duvar kırıldı tekrar yapıldı
Geçen haftalarda banyoyu su bastı, çamaşır makinesinin gideri tıkalıydı suyu geri attı heryer su oldu
Aynı şekilde bulaşık makinesinin gideri tıkalıydı su bastı dolabı.
Allahtan erken farkettik hemen usta çağırdık.
Ev düzene kadar o kadar çok sorunla karşılaştık ki
Artık evleneyimde rahat rahat oturup tadını çıkartayım istiyorum

İnanmıyorum bu sorunları yaşayan bir tek ben değilmişiiimm
Bizimde sıfır bina sıfır daire ama her şeyi sorunlu
İlk girdiğimizde duvardan geçen doğalgaz borusu patlamıştı ve duvar 2 ay kadar ıslak kaldı kurumasını bekledik
Ev rutubet kokuyodu duvar kırıldı tekrar yapıldı
Geçen haftalarda banyoyu su bastı, çamaşır makinesinin gideri tıkalıydı suyu geri attı heryer su oldu
Aynı şekilde bulaşık makinesinin gideri tıkalıydı su bastı dolabı.
Allahtan erken farkettik hemen usta çağırdık.
Ev düzene kadar o kadar çok sorunla karşılaştık ki
Artık evleneyimde rahat rahat oturup tadını çıkartayım istiyorum
Bizim de ev sifir bina olmasına rağmen yaşadık anlattığım sorunları onlarla uğraşmaktan kendimize vakit ayiramadik eksik eşyaları alamadık falan

Ben evde durdukça nisanlimla didisip duruyorum düğün hayırlısıyla inşallah ocakta nişanda ekimde inşallah bende diyorum ki hani daha çok var ama yavaş yavaş nişan kıyafetine arayışına mi girsemveya başka ne yapabilirim bilmiyorum kafamda karışıyor
canım sen bahsederken "nişanlım" diyorsun ama nişanımız ekimde diyorsun o_O

canım sen bahsederken "nişanlım" diyorsun ama nişanımız ekimde diyorsun o_O

merhaba bizim buradaki adetler şubat ayında isteme aldu sözlendık ve ısteme aksamında kucuk bır agız tatlısı yendı 19 martta buyuk tatlımız yendı yanı es dost cagırıldı herkesle evın onunde buyuk tatlımız yendı mayıs veya hazıran ayı gıbı nişanımız olacaktı ama nisan ayında ben nişanlım kayınvalıdem ve görumcem buyuk bır trafik kazası gecırdık sonrada konu uzadıkca uzadı nişan tarihimiz hayırlısıyla inşallah ekim ayında ve düğünümüz ise ALLAH AZZE VE CELLE nin izniyle inşallah 22 ocakta olacak 22 ocak icin salonu tuttuk sözlenip tatlımız yendıgı ıcın nişanlım diyorum

Kızlarr selamlar
Malum olaylardan sonra hiç giresim gelmedi internete
Ancak girebildim.
Düğünüme 9 kına 7 gün kaldı
Heyecan cidden dorukta, karnıma ağrılar giriyor
Nasıl geçecek bu heyecanım bilmiyorum
Bir an önce şu düğün bitse ve balayına gitsem ya :KK43:
Siz neler yaptınız nasıl gidiyor hazırlıklar
Aynen canım ya bizimde bu pazar çeyiz gidicek inşallah ama evi bi görsen ne zormuş çeyizleri süslemek yaa:KK69:
Bitsede rahatlasak diyoruz valla :KK51:
Bizim daha 41 gün var ama heycan sürekli artıyor :rolleyes::KK72:

Kızlar evimizin temizliği bitti ,
Halılarımızı aldık ,
Perdelerimiz takıldı ,
Ankastrem buzdolabım kuruldu
Çeyizler süsleniyor ,
Pazar günü gidicek inşallah ÇOOOK heycanlıyımm
:KK73::rolleyes::KK6::-) :KK60:

Halılarımızı aldık ,
Perdelerimiz takıldı ,
Çeyizler süsleniyor ,

ohh maşallah canım size :nazar::nazar::nazar:
bir anda herşey nasıl da hızlanıverdi öyle :-) baya erken bitecek sizin işler canım, son zamana kalmayacak inşallah :-)

Halılarımızı aldık ,
Perdelerimiz takıldı ,
Çeyizler süsleniyor ,
Merhaba bende nisanliyim ama hala bilmiyorum ankastre fırın ne oluyor diğer fırından ayrıcalığı nedir

Aynen canım ya bizimde bu pazar çeyiz gidicek inşallah ama evi bi görsen ne zormuş çeyizleri süslemek yaa:KK69:
Bitsede rahatlasak diyoruz valla :KK51:
Bizim daha 41 gün var ama heycan sürekli artıyor :rolleyes::KK72:

Benim 1 haftam kaldıı :)
Nasıl heyecanlıyım anlatamam. O gelinliği giyince daha da artacak eminim
Heyecandan tir tir titricem kesin :skandal:

merhabalar güzel gelinlerrr :) nasılsınızz neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne alemde?? şafakları alalım :))

Back