- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.381
Ekim de nişan 22 ocakta da düğün inşallah ☺☺☺inşallah canım
sizin düğün ne zamandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekim de nişan 22 ocakta da düğün inşallah ☺☺☺inşallah canım
sizin düğün ne zamandı
Ekim de nişan 22 ocakta da düğün inşallah ☺☺☺
Su anki ulke sartlarinda tayin olmaz ozel sektorde is cok zor kabul edilenler bile geri cevriliyor izinler yok rapor yok ayri kalacagimizi bile bile dugun yapmanin anlami yok o is birakip evde oturacak biri degil.
Oyle iste
Sabirla yatismasini bekliyoruz
Ben olsam aldirmam nisanlimdan gizli niye alsin ki kardeşi bana alma diye kızıyor ise nisanlim vardır bu bildiği yarın hem kötü olursam nisanlim bana kızar güveni sarsılır hem gorumcem laf sahibi olur ve gerek var kiMerhaba
Size bir konuda fikir danışmak istiyorum
Görümcem beyaz eşyaların tamamını nişanlımdan gizli almak istediğini söyledi ve bana model sordu.
Önce kabul etmedim, sonra tamam dedim ama içime sinmedi.
Nişanlım kızar, bu kadar çok yüklenmek istemiyorum
İlgisi, sevgisi ve heyecanı dorukta.
Ben sadece çamaşır makinesi söylesem diyorum yoksa hiçmi kabul etmesem
Daha önce bana yemek takımı, çb takımı kahvaltı takımı yatak örtüsü sahan seti ve çaycı aldı
Ve nişan bohçasında şahane bir makyaj seti yapmış, kendisi kuaför :)
Şu an kendi bekar, ufukta bişey yok, bu hevesi karşısında ben ona daha fazlasını yapamazsam ezilirim, üzülürüm, ne yapsam bilemedim.
Ben olsam aldirmam nisanlimdan gizli niye alsin ki kardeşi bana alma diye kızıyor ise nisanlim vardır bu bildiği yarın hem kötü olursam nisanlim bana kızar güveni sarsılır hem gorumcem laf sahibi olur ve gerek var ki
Merhaba hoş geldin☺☺Arkadaşlar bende ekim gelini olarak aranıza katılıyorum :)
Merhaba hoş geldin☺☺
ne zaman canım düğün tam olarak?:) Hoşbulduk. zaman git gide daralıyor ve ben daha hiçbirşey hazır değil diye stres olup nişanlıma çatıyorum. Ama o da çok rahat ya
ne zaman canım düğün tam olarak?
kasım başı bizim de düğün, düğün salonu ve nikah tarihi hariç herşey yarım yamalak daha. yetişir diyor herkes bana
ekim sonu bizimde. bizim düğün salonu, eşyalar felan hazır( eşyalarda ve çeyizimde bikaç eksik var ) ama nikah tarihi,balayı,fotoğrafçı,kına yeri hazır değil daha. şuanda da gelinlik bakıyoruz. çok stres yapmaya başladım nedense ya
bizim tam tersiymiş seninle. sen de hazır olmayanlar bizde hazır, ben de olmayanlar sen de var
evlendirme dairesini bi ara sor istersen, ben geçen hafta bişey sormak için aradım, kasım için başvurular başladı acele edin dediler koşa koşa pazartesi günü gittik aldık tarihi de balayını da booking.com'dan ayarladık biz. baya araştırdık, o tarihler için en uygun neresi olur diye, çok da kararsızdık. bi akşam ben telefondan bakınırken tesadüfen oteli gördüm, yorumları olumlu diye nişanlıma gönderdim o da hemen halletti rezervasyonu. aslında bikaç saatlik iş yani, çok takma kafana.
fotoğraf işini bizim düğün salonu halledecek, onu da internetten araştırarak halledebilirsin. birtek gelinlik işi biraz yorucu sanırım. modele karar verdim ama nerde diktireceğim henüz belli değil. bu haftasonu netleşecek bizim inşallah
pazartesi bizde halledicez nikah işlemlerini, dün ki baskımdan sonra balayıda aslında aklımda var fikir ama beraber bakıp karar veremedik daha, ben kapadokya tarafı istiyorum mevsimden dolayı.siz nereyi ayarladınız. fotocu da seçtim 1-2 tane gidip görüşmek lazım ama sanki herşeyi ben araştırıyorum seciyorum o hicbişi yapmıo gibi geliyor bana ona çatıyorum o çok yoğun çalışıo ben masa başı ve daha müsaitim evet araştırmak için.
ahaa işte kendime bir kader arkadaşı buldum burda, senin nişanlın aynı benimkinin hamurundan
nikah tarihi için konuştum konuştum en son ben de bıraktım ne halimiz varsa görelim diye, o beni sıkıştırmaya başlayınca da evlendirme dairesini aradım, acele edin dediler pazartesi koşa koşa gittik tarih almaya. ki bizim tarihte bir başka nikah vardı o yüzden bizimki 19.30'da olacak.
aslında ben de hep kapadokya istyordum ama sonbahar mevsiminde olacağız, yağmur yağarsa otelden hiç çıkamama ihtimalimiz var. kapadokyadaki oteller de genelde sadece kahvaltı veriliyor. böyle olunca da masraf katlanacaktı iyice. o yüzden kapadokyaya gitme işini biraz erteledik. o mevsimlerde en yumuşak hava akdenizde olurmuş baya araştırdım, o yüzden antalyada bi otel ayarladık biz. özelden ismini yazarım istersen.
bizde de masabaşı çalışan benim, öyle olunca herşey benim elime bakıyor. bazen kıymet bilmeyince tepem atıyor işte. mobilya kısmı en çok korkutan kısım beni. karar vermekte çok zorlanıyoruz ikimizde
bütün gelinler böylemi acaba,yoksa bizde mi var sorun. Ama ben hep böyleyimdir yani birşey olacaksa yazarım tek tek hepsini yapar yapar üstünü çizerim. Bu aralar pek bir şeyin üstünü çizemiyorum ya ondan içim sıkılıyor heralde ya bende her sene antalyaya gitmekten okadar bıktım ki bütün akdenizi de biliyorum. Ondan görmediğimiz biryer olsun otelelrde otantik bayağı aklımı çeldi. Ama evet yağmur haftasına felan denk gelirsek yanarız
Mobilyayıda biz bayağı gezdik dolaştık pek çok mobilyacıya ama tarzlarımız felan aynı olduğu için beraber beğendik herşeyi. ve dönüp dolaşıp ilk görüp beğendiklerimizi aldık :)
ben de aceleye getirmeden sakin sakin halledelim işleri vakit genişken diyorum ama erkekler bizim kadar bu konuda pimpirikli değiller sanırım
sen üstü çizilecek şeyleri halletmişsin zaten çok bişey kalmamış ondandır listenin aynen kalması, 3 ayın var daha
otellerine bayıldığım için kapadokya istemiştim ben de zaten ama o riski alamadım. inşallah sizin tarihlere yağmur denk gelmez canım yaparsınız keyifle balayını
tarz konusunda sıkıntım yok benim, nişanlım zaten çok karışmaz, sen mimarsın sen biliyosun bu işleri diyor da ben herşeyi beğenemiyorum işte çok gösterişli abartılı modeller var piyasada. ben de hiç sevmem öyle şeyleri, bana en minimal düzeyde olacak herşey. o yüzden ne gittiğimiz mağazalarda ne de internette doğru düzgün beğendiğim bir model yok. birtek yemek odasına karar verdim gibi. yatak odasını yaptırsak mı acaba özel olarak diyoruz bakalım bu haftasonu gezeceğiz yaptırabileceğimiz yerleri. netleşir inşallah artık.
ev kendimizin olacak canım o yüzden yatak odasını yaptırmak istiyoruz zaten. koltuk takımı ve yemek odası ise ödeme koşullarının netleşmesi açısından ağustos sonuna kadar bekleyecek sanırım. modellere karar vermemiz lazım ama en azından.inşallah canım . gerçekten hep avangart modeller var her yerde, ben her girdiğim yere modern takımlarınıza bakmak istiyorum diye girdim. Mobilya sıkıntılı bir süreç ama ev kendinizin olacaksa en iyisi yaptırmak
Ben evde durdukça nisanlimla didisip duruyorum düğün hayırlısıyla inşallah ocakta nişanda ekimde inşallah bende diyorum ki hani daha çok var ama yavaş yavaş nişan kıyafetine arayışına mi girsemveya başka ne yapabilirim bilmiyorum kafamda karışıyorKızlarr selamlar
Malum olaylardan sonra hiç giresim gelmedi internete
Ancak girebildim.
Düğünüme 9 kına 7 gün kaldı
Heyecan cidden dorukta, karnıma ağrılar giriyor
Nasıl geçecek bu heyecanım bilmiyorum
Bir an önce şu düğün bitse ve balayına gitsem ya
Siz neler yaptınız nasıl gidiyor hazırlıklar