- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.461
günaydın cnm
benim ki gelinlik bakmaya gelmedi benim ne işim var dedi hatta bende bozulmuştum niye gelmiyor ki diye ama sonradan genelde damatlar gelmiyormus dedimki kız arkadaşlarım beni daha iyi anlar şunun şurası bunun burası oldu olmadı derler niye gelsin ki doğru söylüyor dedim
sen ilk gelinliğini seçeceksin git bi arkadaşın akraban ya da annenle söyleyeceksin şu kadar parasını gönderecek
ev konusu sıkıntılı ama tayin olamayacağın için geçici ev tutulacaksa nereden tutulacaksa sen ve o netten bakın ev buldugunuzda gelecek eşek gibi
mobilya konusunda da sabah erken kalkar ev bakmaya gidene kadar mobilya bakarsın yine netten bakıp mağazanı belirleyebilirsin
devamı zaten öorap söküğü gibi gelir benim düğün 2 eylül ev işine daha geçen hafta kalkıştılar 10 gün öncede gelinliğimi daha yeni verdim bizimkide hiç sallamıyordu ben acele ediyor gözüküyordum ama işler ciddiye binince surda 1 ay kaldı diye tuttuştu
ve arkadaşların dediği gibi en basta konusacaksın ve ailesiylede konusmalısın bizimkinin babası da sallıyordu biraz kendi işleri yoluna girsin diyerleri 3 günlük iş dedi ben evi bile tek başıma arkadaşımla baktım çünkü babası dükkandan işler var diye göndermedi
sabrettim yıllık iznimin 1 haftası boşa gitti en sonunda cinlendim gittim dükkanlarına açık açık konuştum dedim 1 ay kaldı ciddiyetinin farkında değilsiniz ayrıca benim çeyizim gidecek annem evini badana yaptıracak vs sonra cıktık baktık ev bulamaıyoruz bunlar tuttuştu
bence ailesi de sallıyorsa ailesyile birlikte konuşman en doğrusu bellki sizde ailesi de biraz sallıyor
rengini belli et ve baktın olmuyor isteksizler ertele gitsin
canım gelinlik bakmaya benim nişanlım da gelmedi. hatta özellikle görmek bile istemediğini, düğün günü görmeyi istediğini söyledi. ben hep kardeşimle gittim baktım. şimdi bu hafta kaporayı nişanlım hesabıma aktaracak, cumartesi günü annemle birlikte gidip son kez bakarak siparişi vereceğiz. erkekler anlamaz zaten pek o konuyu dert etme.
sizin sıkıntınız senin izinlerinin iptal olması ve tayinlerin şüpheye düşmesi oldu. o konuda gerilmekte haklısın. ama buna nişanlının da yapacağı bişey yokki. mecburen olaylar netleşene kadar bekleyeceksiniz. belki evlendikten sonra bir süre ayrı da kalabilirsiniz sen o durumu iyi düşün. evliyken ayrı mı beklemek istersin yoksa tayin netleştikten sonra mı evlenmek istersin?
Merhaba çok teşekkür ederim mesajınıza
Ben gelinlik bakmaya onunla gitmek istemiyorum, orda vurgulamak istediğim kendince iyilik yaptığını düşünmesi ve bana bişey dememesi
Bu hafta sonu burada olması gerektiğini çok iyi biliyordu ve gelmedi, haftaya ben görüşmeyeceğim yaptığı saçmalığı anlasın çok kızgınım ona. Arkadaşının eşi Atatürk Havalimanında çalışıyor çok zor günler geçiriyor butün haftasonu izinlerini ona veriyor sanırım, çünkü yanımda görüşmüşlerdi ama yapması gereken şey bu hafta cumartesi gelip konuşmamızdı haftaya ve sonraki haftalar ben zaten müsait değilimki
Hayatında tek bir öncelik var, diğerlerini es geçiyor dikkati algısı tek konuda toplanıyor kötü niyetle yapmıyor ama beni bu konu çok geriyor başta evliyken ayrı kalabileceğimi düşünüyordum ama şu an ona dair şüphelerim çok fazla
Hatta eve ve eşya konusunda sonrada tamamlarız diye rahattım, ama bu tavrı beni çok üzdü
Ailesinden yana sorun yok çok hevesliler ve istekliler ama şu an yapacak bişey yok