- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.401
Aynı şeyleri konuşuyoruz bizde nisanlim ile valla o hevesle heyecanla aldım da çoğunu şimdi aynı hrvrsim kalmadı zorla alıyoruz yeter artık diyerek benim de tesisat patladı duvarı yiktilar tekrar yapılıyor bir tarafta gaz bağlanıyor halilar mutfak masam grlecek vallahi 5 kilo vrrdim bu arada
Bizim de ev sifir bina olmasına rağmen yaşadık anlattığım sorunları onlarla uğraşmaktan kendimize vakit ayiramadik eksik eşyaları alamadık falanİnanmıyorum bu sorunları yaşayan bir tek ben değilmişiiimm
Bizimde sıfır bina sıfır daire ama her şeyi sorunlu
İlk girdiğimizde duvardan geçen doğalgaz borusu patlamıştı ve duvar 2 ay kadar ıslak kaldı kurumasını bekledik
Ev rutubet kokuyodu duvar kırıldı tekrar yapıldı
Geçen haftalarda banyoyu su bastı, çamaşır makinesinin gideri tıkalıydı suyu geri attı heryer su oldu
Aynı şekilde bulaşık makinesinin gideri tıkalıydı su bastı dolabı.
Allahtan erken farkettik hemen usta çağırdık.
Ev düzene kadar o kadar çok sorunla karşılaştık ki
Artık evleneyimde rahat rahat oturup tadını çıkartayım istiyorum
Biz eşyaları aldık Allahtan. Aksesuar almadık yalnzca oda sonra.Bizim de ev sifir bina olmasına rağmen yaşadık anlattığım sorunları onlarla uğraşmaktan kendimize vakit ayiramadik eksik eşyaları alamadık falan
Bizim de eşyalar var eşya dab kastım ufak seyler ya cop kutusu camasir teli vs gibiBiz eşyaları aldık Allahtan. Aksesuar almadık yalnzca oda sonra.
canım sen bahsederken "nişanlım" diyorsun ama nişanımız ekimde diyorsunBen evde durdukça nisanlimla didisip duruyorum düğün hayırlısıyla inşallah ocakta nişanda ekimde inşallah bende diyorum ki hani daha çok var ama yavaş yavaş nişan kıyafetine arayışına mi girsemveya başka ne yapabilirim bilmiyorum kafamda karışıyor
gözlerim korkudan böyleaçıldı kızlar sizin yazdıklarınızı görüncee
çıldırmaya az kaldı doktorum nerde
canım sen bahsederken "nişanlım" diyorsun ama nişanımız ekimde diyorsun
Aynen canım ya bizimde bu pazar çeyiz gidicek inşallah ama evi bi görsen ne zormuş çeyizleri süslemek yaaKızlarr selamlar
Malum olaylardan sonra hiç giresim gelmedi internete
Ancak girebildim.
Düğünüme 9 kına 7 gün kaldı
Heyecan cidden dorukta, karnıma ağrılar giriyor
Nasıl geçecek bu heyecanım bilmiyorum
Bir an önce şu düğün bitse ve balayına gitsem ya
Siz neler yaptınız nasıl gidiyor hazırlıklar
Kızlar evimizin temizliği bitti ,
Halılarımızı aldık ,
Perdelerimiz takıldı ,
Ankastrem buzdolabım kuruldu
Çeyizler süsleniyor ,
Pazar günü gidicek inşallah ÇOOOK heycanlıyımm
Merhaba bende nisanliyim ama hala bilmiyorum ankastre fırın ne oluyor diğer fırından ayrıcalığı nedirKızlar evimizin temizliği bitti ,
Halılarımızı aldık ,
Perdelerimiz takıldı ,
Ankastrem buzdolabım kuruldu
Çeyizler süsleniyor ,
Pazar günü gidicek inşallah ÇOOOK heycanlıyımm
Aynen canım ya bizimde bu pazar çeyiz gidicek inşallah ama evi bi görsen ne zormuş çeyizleri süslemek yaa
Bitsede rahatlasak diyoruz valla
Bizim daha 41 gün var ama heycan sürekli artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?