• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar merhaba
Ben çok mutsuzum, herşey üstüme geliyor, şartlar kötü, görüşemiyoruz, sanırım önümüzdeki bahara düğünü ertelemeye çalışacağım.
Aslında kopma noktasındayım, ama sonra ne bekliyorum bilmiyorum.
Yani ne tam güvenebiliyorum ne büyük bir kötülük yaptı diyorum
Seviyorum da ama sevgi hiç bişeye yetmez.

Bu arada normal şartlarda 3 aydan düştük, ortada hiç birşey yok ve benim ağustosta hiç iznim yok.
Tek haftasonumuzuda harcadı, görüşemeyeceğiz, önümüzde 1,5 ay görüşemeyeceğiz.
Son ayda hiçbişeyi halletmem mümkün değil.

Kızlar merhaba
Ben çok mutsuzum, herşey üstüme geliyor, şartlar kötü, görüşemiyoruz, sanırım önümüzdeki bahara düğünü ertelemeye çalışacağım.
Aslında kopma noktasındayım, ama sonra ne bekliyorum bilmiyorum.
Yani ne tam güvenebiliyorum ne büyük bir kötülük yaptı diyorum
Seviyorum da ama sevgi hiç bişeye yetmez.

Bu arada normal şartlarda 3 aydan düştük, ortada hiç birşey yok ve benim ağustosta hiç iznim yok.
Tek haftasonumuzuda harcadı, görüşemeyeceğiz, önümüzde 1,5 ay görüşemeyeceğiz.
Son ayda hiçbişeyi halletmem mümkün değil.

normalde ne zamandı canım düğün? sorun nedir tam olarak?

normalde ne zamandı canım düğün? sorun nedir tam olarak?

21-22 Ekim
İki şehirdeki salonlar, fotografçı ve kuaför dışında hiç bişey yok
balayı ve davetiyeye karar verdik beklemede
Ben kamuda çalışıyorum izin iptal, tayin alacaktım, oda düğüne yetişmez, birde daha önceden belli genel teftişim vardı, o süreçte kurumda yardımcı olacaktı benim 3 aylık tedavi görmem gereken bi sorunum var onu halledip hazırlık yapacaktım.
Doktor tedaviyi kabul etmedi, izinlerin açılması lazım
Kurumda kalacağım, haftasonları dahil bir ay çalışacağız
Ama nişanlım işin ciddiyetini anlamamışki bu hafta haftaiçi izin almış
Bu arada defalarca söylememe rağmen peşpeşe haftasonu izin kullandı, çalışma ekibi ile kendi ayarlıyor en ihtiyacım olduğu zamanda yok.
İlgisizleşti, anlamıyor, uzaklaştı güvenemiyorum
Amaaa kime güvenirim bilmiyorum.
İç güdülerimle şımarıklık arasında ince çizgideyim.
bu arada bunları düşünürken vakit geçiyor hayatta hiç bişey yetişmeyecek

21-22 Ekim
İki şehirdeki salonlar, fotografçı ve kuaför dışında hiç bişey yok
balayı ve davetiyeye karar verdik beklemede
Ben kamuda çalışıyorum izin iptal, tayin alacaktım, oda düğüne yetişmez, birde daha önceden belli genel teftişim vardı, o süreçte kurumda yardımcı olacaktı benim 3 aylık tedavi görmem gereken bi sorunum var onu halledip hazırlık yapacaktım.
Doktor tedaviyi kabul etmedi, izinlerin açılması lazım
Kurumda kalacağım, haftasonları dahil bir ay çalışacağız
Ama nişanlım işin ciddiyetini anlamamışki bu hafta haftaiçi izin almış
Bu arada defalarca söylememe rağmen peşpeşe haftasonu izin kullandı, çalışma ekibi ile kendi ayarlıyor en ihtiyacım olduğu zamanda yok.
İlgisizleşti, anlamıyor, uzaklaştı güvenemiyorum
Amaaa kime güvenirim bilmiyorum.
İç güdülerimle şımarıklık arasında ince çizgideyim.
bu arada bunları düşünürken vakit geçiyor hayatta hiç bişey yetişmeyecek

canım benim, konuşmuştuk geçen gün de seninle yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
öncelikle erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünmezler, bin kere söylesen yinede olayın içine girmeden anlamazlar. yapılacak hazırlık kısmını da hep küçümsüyorlar, çünkü onlara göre mobilya 1 günlük iş, başka da evin ne işi var ki sanki aman canım hep biz abartıyoruz :KK12:
zaten ülkenin durumu izinlerin iptal olması da üstüne tuz biber oldu. ufacık bi tavsiye, tedavi de olman lazımmış, işlerin de yetişmeme ihtimali var, düğünü ertele kafan rahat olsun. tayin de bu dönemde çıkmaz diye tahmin ediyorum, evli olarak farklı illerde beklemeyin bir araya gelmenizi. ama illa evlenelim derseniz de bizim de düğün 5 kasımda sizden pek de farklı değiliz hazırlıklar aşamasında. yetişir yani, sen dert etme.

canım benim, konuşmuştuk geçen gün de seninle yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
öncelikle erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünmezler, bin kere söylesen yinede olayın içine girmeden anlamazlar. yapılacak hazırlık kısmını da hep küçümsüyorlar, çünkü onlara göre mobilya 1 günlük iş, başka da evin ne işi var ki sanki aman canım hep biz abartıyoruz :KK12:
zaten ülkenin durumu izinlerin iptal olması da üstüne tuz biber oldu. ufacık bi tavsiye, tedavi de olman lazımmış, işlerin de yetişmeme ihtimali var, düğünü ertele kafan rahat olsun. tayin de bu dönemde çıkmaz diye tahmin ediyorum, evli olarak farklı illerde beklemeyin bir araya gelmenizi. ama illa evlenelim derseniz de bizim de düğün 5 kasımda sizden pek de farklı değiliz hazırlıklar aşamasında. yetişir yani, sen dert etme.

Evet seninle konuşmustuk.
Bende erteleme derdindeyim, niyeyse yoğun bir şekilde ertelemek istiyorum o tarihi başta da zor kabul ettim ve ısınamadım ama kışın evlenmem kabul edeceğim ilk tarih mayıs ayı olacak onu da o istemez birsürü gürültü
Sen haklısın ama nişanlım öyle değildi, son dönemde böyle olduk ve çok kırılıyorum

Evet seninle konuşmustuk.
Bende erteleme derdindeyim, niyeyse yoğun bir şekilde ertelemek istiyorum o tarihi başta da zor kabul ettim ve ısınamadım ama kışın evlenmem kabul edeceğim ilk tarih mayıs ayı olacak onu da o istemez birsürü gürültü
Sen haklısın ama nişanlım öyle değildi, son dönemde böyle olduk ve çok kırılıyorum

ailene at pası kuzum sen niye uğraşıyosun ki laf anlatmakla. annenler söylesin tayin de olmayacak ayrı ayrı uğraşmayın bekleyin biraz daha diye. nisan olur mayıs olur, ekimle hemen hemen havaları benzer olan aylar çok bişey fark etmez yani.
erkekler stres altında bizden daha saçma sapan davranıyorlar, yakın zamanda ben bile nişanlımın bir sürü farklı huyunu keşfettim mesela. sorunca da hep stresten diyor. paşa torunları hepsi mubareklerin, gel de çatlama sinirden :KK62:

ailene at pası kuzum sen niye uğraşıyosun ki laf anlatmakla. annenler söylesin tayin de olmayacak ayrı ayrı uğraşmayın bekleyin biraz daha diye. nisan olur mayıs olur, ekimle hemen hemen havaları benzer olan aylar çok bişey fark etmez yani.
erkekler stres altında bizden daha saçma sapan davranıyorlar, yakın zamanda ben bile nişanlımın bir sürü farklı huyunu keşfettim mesela. sorunca da hep stresten diyor. paşa torunları hepsi mubareklerin, gel de çatlama sinirden :KK62:

Bu kararı biz almalıyız ama benden duyması daha doğru
tabi eylülde geldiğinde konuşabilirsek erteleriz..
Gün içinde konuşabildiğimiz tek saati ziyan etti şu anda.
Niye pek yüz vermedim diye yaklaşmıyorki sakinleşeyim
Çok bekler
Bu sefer gemileri yakacağım, ben robot değilim yahu!

Bu kararı biz almalıyız ama benden duyması daha doğru
tabi eylülde geldiğinde konuşabilirsek erteleriz..
Gün içinde konuşabildiğimiz tek saati ziyan etti şu anda.
Niye pek yüz vermedim diye yaklaşmıyorki sakinleşeyim
Çok bekler
Bu sefer gemileri yakacağım, ben robot değilim yahu!

mevzuyu tam olarak bilemiyorum tabiki canım, tek konuşabileceğimiz saati ziyan etti derken ne yaptı ki?
eylül ertelemek için geç bi tarih değil mi? düğüne 1.5 ay gibi bir süre kalmış olacak, o sürede hiç mi hazırlık yapmayacaksınız?
ben çabuk gemileri yakan bi insanım mesela, geçen bikaç şey birikti, bide hala mobilyaları sallıyor diye biter bu iş dedim. kalktı geldi ben öyle deyince. ama benim nişanlım hep alttan alan ılımlı bir insan, eğer nişanlın fevriyse bu durum da risk oluşturabilir.
ama bak surat asmak benim nişanlımda da ters teper, adım atacağı varsa da atmaz. çatır çatır kavga et bişey demez ama iş tribe bağlandı mı adamın gözü hiçbişey görmüyor.

mevzuyu tam olarak bilemiyorum tabiki canım, tek konuşabileceğimiz saati ziyan etti derken ne yaptı ki?
eylül ertelemek için geç bi tarih değil mi? düğüne 1.5 ay gibi bir süre kalmış olacak, o sürede hiç mi hazırlık yapmayacaksınız?
ben çabuk gemileri yakan bi insanım mesela, geçen bikaç şey birikti, bide hala mobilyaları sallıyor diye biter bu iş dedim. kalktı geldi ben öyle deyince. ama benim nişanlım hep alttan alan ılımlı bir insan, eğer nişanlın fevriyse bu durum da risk oluşturabilir.
ama bak surat asmak benim nişanlımda da ters teper, adım atacağı varsa da atmaz. çatır çatır kavga et bişey demez ama iş tribe bağlandı mı adamın gözü hiçbişey görmüyor.

Akşam 11 e kadar çalışıyor, dün akşam beklerken uykusuz kaldım, bu akşam beklemicem, gün içinde yoğun yazmıyor, işe gidene kadar sürede benimle ilgilenmedi.
Bende çok çabuk yıkarım ama fena yıkarım.
O biriktiriyor birden patlayacak
Bilmiyorum, dengeyi şaşırttık hayırlısı olsun

o sürede hiç hazırlık yapamam, iznim yok, gelse eşya bakardım, gelmediğine göre gerek yok, gelinliğe başlayamam provalara gidemem ve kimse işin ciddiyetini anlamıyor

Akşam 11 e kadar çalışıyor, dün akşam beklerken uykusuz kaldım, bu akşam beklemicem, gün içinde yoğun yazmıyor, işe gidene kadar sürede benimle ilgilenmedi.
Bende çok çabuk yıkarım ama fena yıkarım.
O biriktiriyor birden patlayacak
Bilmiyorum, dengeyi şaşırttık hayırlısı olsun

o sürede hiç hazırlık yapamam, iznim yok, gelse eşya bakardım, gelmediğine göre gerek yok, gelinliğe başlayamam provalara gidemem ve kimse işin ciddiyetini anlamıyor

zaten yetişmezz ki canım bu şartlarda mantıklı olan da ertelemek. düzgünce anlatınca nişanlın da anlar diye düşünüyorum. ama işte biran önce konuşabilseniz keşke. eylüle kadar konuşmayıp sonra ertelenecek demek aileleri de olumsuz etkiler.

zaten yetişmezz ki canım bu şartlarda mantıklı olan da ertelemek. düzgünce anlatınca nişanlın da anlar diye düşünüyorum. ama işte biran önce konuşabilseniz keşke. eylüle kadar konuşmayıp sonra ertelenecek demek aileleri de olumsuz etkiler.

canım evet erkekler işin ciddiyetini anlamıyor maalesef, herşey çok basit onlar göre bende bir çok şeyi itekleyerek yaptırdım. ama sizde durum farklı iki ay kalmış, bir şeylere yavaş yavaş bakılması lazım.
Hem ertelemek istemiyor hem de bakmıyor mu ben orasını anlamadım. ailesi ile konuşsan 2 ayımız kaldı hiçbir şey yapmadık falan diye. yada kendisine açık açık söyle, bu işler yetişmeyecek ya gel hazırlıklarımızı yapalım yada erteleyelim diye. belki de ertelemek hayırlısıdır bilmiyorum.

canım evet erkekler işin ciddiyetini anlamıyor maalesef, herşey çok basit onlar göre bende bir çok şeyi itekleyerek yaptırdım. ama sizde durum farklı iki ay kalmış, bir şeylere yavaş yavaş bakılması lazım.
Hem ertelemek istemiyor hem de bakmıyor mu ben orasını anlamadım. ailesi ile konuşsan 2 ayımız kaldı hiçbir şey yapmadık falan diye. yada kendisine açık açık söyle, bu işler yetişmeyecek ya gel hazırlıklarımızı yapalım yada erteleyelim diye. belki de ertelemek hayırlısıdır bilmiyorum.

E Esila09 bak arkadaş doğru söylüyor canım. açık açık konuşmak en mantıklısı sanırım bu durumda

Bizim ztn duzenimizi hemen kurmamiz imkansiz. Once gecic bir ev tutacaktik.
Fakat bir an da tepetaklak olduk
Ona gore yetisir bir tek benim gelinlik bakmam lazim simdi sorsam gelinlik bakayim diye gelmeyecegini soyler.
Acik acik konusacak vakit yokki 11 de kalkti 11 de isten cikacak saldim cayira hayirlisi olsun cok yoruldum ben

Aman Allahım:eek::eek::eek:son 5gün .........
Ve ben ne heyecanliyim,ne mutluyum,ne üzgünüm:KK51:sanirim cok tepkisizlestim. Ben, her detayi düşünen bennn hicbir seyi umursamaz oldum. Sanki düğün olmasa yeri gibi.....
Noluyor bana :KK35:

Ona gore yetisir bir tek benim gelinlik bakmam lazim simdi sorsam gelinlik bakayim diye gelmeyecegini soyler.
Acik acik konusacak vakit yokki 11 de kalkti 11 de isten cikacak saldim cayira hayirlisi olsun cok yoruldum ben
günaydın cnm
benim ki gelinlik bakmaya gelmedi benim ne işim var dedi hatta bende bozulmuştum niye gelmiyor ki diye ama sonradan genelde damatlar gelmiyormus dedimki kız arkadaşlarım beni daha iyi anlar şunun şurası bunun burası oldu olmadı derler niye gelsin ki doğru söylüyor dedim
sen ilk gelinliğini seçeceksin git bi arkadaşın akraban ya da annenle söyleyeceksin şu kadar parasını gönderecek
ev konusu sıkıntılı ama tayin olamayacağın için geçici ev tutulacaksa nereden tutulacaksa sen ve o netten bakın ev buldugunuzda gelecek eşek gibi
mobilya konusunda da sabah erken kalkar ev bakmaya gidene kadar mobilya bakarsın yine netten bakıp mağazanı belirleyebilirsin
devamı zaten öorap söküğü gibi gelir benim düğün 2 eylül ev işine daha geçen hafta kalkıştılar 10 gün öncede gelinliğimi daha yeni verdim bizimkide hiç sallamıyordu ben acele ediyor gözüküyordum ama işler ciddiye binince surda 1 ay kaldı diye tuttuştu

ve arkadaşların dediği gibi en basta konusacaksın ve ailesiylede konusmalısın bizimkinin babası da sallıyordu biraz kendi işleri yoluna girsin diyerleri 3 günlük iş dedi ben evi bile tek başıma arkadaşımla baktım çünkü babası dükkandan işler var diye göndermedi
sabrettim yıllık iznimin 1 haftası boşa gitti en sonunda cinlendim gittim dükkanlarına açık açık konuştum dedim 1 ay kaldı ciddiyetinin farkında değilsiniz ayrıca benim çeyizim gidecek annem evini badana yaptıracak vs sonra cıktık baktık ev bulamaıyoruz bunlar tuttuştu
bence ailesi de sallıyorsa ailesyile birlikte konuşman en doğrusu bellki sizde ailesi de biraz sallıyor
rengini belli et ve baktın olmuyor isteksizler ertele gitsin

canım gelinlik bakmaya benim nişanlım da gelmedi. hatta özellikle görmek bile istemediğini, düğün günü görmeyi istediğini söyledi. ben hep kardeşimle gittim baktım. şimdi bu hafta kaporayı nişanlım hesabıma aktaracak, cumartesi günü annemle birlikte gidip son kez bakarak siparişi vereceğiz. erkekler anlamaz zaten pek o konuyu dert etme.
sizin sıkıntınız senin izinlerinin iptal olması ve tayinlerin şüpheye düşmesi oldu. o konuda gerilmekte haklısın. ama buna nişanlının da yapacağı bişey yokki. mecburen olaylar netleşene kadar bekleyeceksiniz. belki evlendikten sonra bir süre ayrı da kalabilirsiniz sen o durumu iyi düşün. evliyken ayrı mı beklemek istersin yoksa tayin netleştikten sonra mı evlenmek istersin?

Back