• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlaar babannem sandığımı aldı. Aynı buna benziyor. Hep istiyordu babanne hatırası olsun diye yoksa ben sandık düşünmüyordum.

Bende sandık hem istiyorum ama hemde yer kaplamsn diye istemyrum ama şuna karar verdm canım
Puf görünmlü gizli sandık :-) Yatak odamda geniş oldgndan sıkışık durmaz
Tabi benim pufumun altı beyaz üst kısmı mor olucak :21:

16-yatak-odası-dekroasyonu-nicety.livejournal.jpg

Bende sandık hem istiyorum ama hemde yer kaplamsn diye istemyrum ama şuna karar verdm canım

Eki Görüntüle 1725641
Güzel düşünmüşsün canım yerde varsa böylesi daha iyi daha modern Hoppa

Eki Görüntüle 1725641
Canım bak sen mor diyince böyle sandıklarda varmış

Eklentiler

• DSCF0043.JPG
    DSCF0043.JPG
    80,9 KB · Görüntüleme: 249
Kızlar panomuz nasıl omuş ben renk düzenlerini ayarlamya çalşyrum ama düzen konusu falan önerilere açığım:KK73:
Birde maşallah ilk gelinimiz ocak ta . @sarihperi ayağını sürüyerek evlen canım bizimkilerde hemen olsun
:-):-)
Pano çok tatlışş :KK72: Eline sağlık :) Ben bu konuya bayılıyorum yaa baktıkça heyecanlara giriyorum :KK9: Geçsin günler hemencecik:KK200:

Pano çok tatlışş :KK72: Eline sağlık :) Ben bu konuya bayılıyorum yaa baktıkça heyecanlara giriyorum :KK9: Geçsin günler hemencecik:KK200:

Sağol canıım :KK200:
Bende her gün günleri azaltırken çok heycanlanıyrum canım güzel oldu burası gerçekten hem fikirler ediniyoruz :KK72:

05.06.2015 isteme ve söz tarihim. 12 temmuz kına gecem 13 temmuz düğünüm. 28 Yaşındayım muğlada oturuyorum :)

Hemen düzenliyorum canım :KK66:

Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa :KK200:
Ama benim nişanlım hayatta hayatta yapmaz böyle şeyler
:KK48::KK48:

:mad: aaaaşırı merak ettim ya iş yerinde sınırlama old. için açmıyor tarayıcım videoyu :KK61: Ben de çok yatkınım böyle şeylere yakında kursa başlıycaz nişanlıcıkla :KK73:

:mad: aaaaşırı merak ettim ya iş yerinde sınırlama old. için açmıyor tarayıcım videoyu :KK61: Ben de çok yatkınım böyle şeylere yakında kursa başlıycaz nişanlıcıkla :KK73:
Ooo süper ozman :21:
Kınada testi oyunu yapıcakmısınz kızlar ben bayılıyrum ona yaa

Back