- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.161
Olabilir canım neden olmasın
bende gelinliğin altına bunu düşünmüştüm yaa nasıl olur
stresli gelinler bir araya toplanmış, alın bizden de o kadar valla
pazar günü düğün salonu bakmaya gidiyoruz yolda bi kavgaya tutuştuk kıyamet koptu kıyametdurdurdu arabayı kenarda bağrıştık çaağrıştık bakmayacam senle düğün salonu falan seninle işim olmaz dedim, arabayı bi sinirle hareket ettirdi dedim kesin dereden uçuracak beni, bi baktım düğün salonuna getirmiş, senin nazınla uğraşamam dedi, kolumdan tuttu zorla düğün salonu gezdirdi
Çeşminaz çok güldüm yaaa en güzelini yapmış
Kızlar ya benim aklımda dolanan bi soru var ama burda konuşmak ne kadar doğru bilmiyrum ( korunma yöntemleri ile ilgili ) eğer bilgisi fazlaca olan varsa bana özelden yazabilir miii ??
Bu erkeklerin hepsi mi ayni benim ki de balayina odaklanmış durumdahahahhavalla son düzlüğün stresi şekerim biz yetişmeyecek evhamı ve evden ayrılmanın hüznünü yaşarken adamlar aman oh tatil yapacağız rahatlığında balayını iple çekiyorlar adama kaçtır şu yapılacak diye sayıyorum ertesi gün yapsınn diye akşamına arıyorum açıklama net UNUTTUM
Benim özele de gelsenebenim gibideliyle uğraşa uğraşa öğrendi sonunda ne yapması gerektiğini, tatlı dille hayatta gitmezdim biliyor inadımı
ben hemen geliyorum özele
Yaa bu kadar mı olur aynen ayneeennhahahhavalla son düzlüğün stresi şekerim biz yetişmeyecek evhamı ve evden ayrılmanın hüznünü yaşarken adamlar aman oh tatil yapacağız rahatlığında balayını iple çekiyorlar adama kaçtır şu yapılacak diye sayıyorum ertesi gün yapsınn diye akşamına arıyorum açıklama net UNUTTUM
Ay Can'ım ben ayakkabı işini hallettim gelinliğin altına gelinliğim dikiliyordu gelinlikçi istedi.hemen o gün aldım.Çeyizim gitti mutfağım yerleşti.Perdeci perdelerimizi taktı,yarın beyaz eşyalarımız gelicek cumartesi mobilyalarım .Cumartesi kalan çeyizlerimi evimi yerleştiricez.Benimde kınada giyeceğim elbise ve bindallı kaldı.Bindallılar çok pahalı nerden bulucam hiç bilmiyorum,heyecanlıyım çook.Rabbim hepimize hayırlı oturmayı nasip etsin evimizde kızlar.Dügünüm 23 temmuzKizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
Ay Can'ım ben ayakkabı işini hallettim gelinliğin altına gelinliğim dikiliyordu gelinlikçi istedi.hemen o gün aldım.Çeyizim gitti mutfağım yerleşti.Perdeci perdelerimizi taktı,yarın beyaz eşyalarımız gelicek cumartesi mobilyalarım .Cumartesi kalan çeyizlerimi evimi yerleştiricez.Benimde kınada giyeceğim elbise ve bindallı kaldı.Bindallılar çok pahalı nerden bulucam hiç bilmiyorum,heyecanlıyım çook.Rabbim hepimize hayırlı oturmayı nasip etsin evimizde kızlarKizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
Ay Can'ım ben ayakkabı işini hallettim gelinliğin altına gelinliğim dikiliyordu gelinlikçi istedi.hemen o gün aldım.Çeyizim gitti mutfağım yerleşti.Perdeci perdelerimizi taktı,yarın beyaz eşyalarımız gelicek cumartesi mobilyalarım .Cumartesi kalan çeyizlerimi evimi yerleştiricez.Benimde kınada giyeceğim elbise ve bindallı kaldı.Bindallılar çok pahalı nerden bulucam hiç bilmiyorum,heyecanlıyım çook.Rabbim hepimize hayırlı oturmayı nasip etsin evimizde kızlar.Dügünüm 23 temmuzazz kaldı .
Yaa ne güzel her şeyin tamamlanmıış :)
Benim eksiklerim çook daha.
Cumartesi beyaz eşyam gelecek, bayramda çeyizim gidecek.
Perdelerim yapılıyor, halı daha alınmadı
Ohoo bir ton iş var
Can'ım benim benimde halılarım alınmadı daha birtek yatak odası halımı annem aldı.kayınvalidemler herşeye tantana ettiği için halı ve avizelerimi istediğim gibi olsun diye düğünden sonra alıcam .onlara göre benim beğendiğim herşey pahalı.merak etme hepsi hallolur bunlar bizim en güzel günlerimiz ama ben artık yorgunluktan ölüyorum yarın gene eve gidicem mobilyalar gelicek yerleştirmeyeYaa ne güzel her şeyin tamamlanmıış :)
Benim eksiklerim çook daha.
Cumartesi beyaz eşyam gelecek, bayramda çeyizim gidecek.
Perdelerim yapılıyor, halı daha alınmadı
Ohoo bir ton iş var
Can'ım benim benimde halılarım alınmadı daha birtek yatak odası halımı annem aldı.kayınvalidemler herşeye tantana ettiği için halı ve avizelerimi istediğim gibi olsun diye düğünden sonra alıcam .onlara göre benim beğendiğim herşey pahalı.merak etme hepsi hallolur bunlar bizim en güzel günlerimiz ama ben artık yorgunluktan ölüyorum yarın gene eve gidicem mobilyalar gelicek yerleştirmeye
Hoş geldin seninde az kalmış Can'ım.Hayırlı tatlı telaşlar sanadaKızlar merhaba. Ben de sizdenim. Başlığı yeni gördüm.
30 Nisan'da sözüm, 14 Mayıs'ta nişanım oldu. Allah nasip ederse 6 Ağustos kına, 7 Ağustos da düğün olacak.
Çok heyecanlıyım. Çok korkuyorum. Önemli şeyleri unutyormuşum gibi geliyor. Beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?