2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

bende gelinliğin altına bunu düşünmüştüm yaa nasıl olur
Olabilir canım neden olmasın

Çeşminaz çok güldüm yaaa en güzelini yapmış

Kızlar ya benim aklımda dolanan bi soru var ama burda konuşmak ne kadar doğru bilmiyrum ( korunma yöntemleri ile ilgili ) eğer bilgisi fazlaca olan varsa bana özelden yazabilir miii ??

Çeşminaz çok güldüm yaaa en güzelini yapmış

benim gibideliyle uğraşa uğraşa öğrendi sonunda ne yapması gerektiğini, tatlı dille hayatta gitmezdim biliyor inadımı

Kızlar ya benim aklımda dolanan bi soru var ama burda konuşmak ne kadar doğru bilmiyrum ( korunma yöntemleri ile ilgili ) eğer bilgisi fazlaca olan varsa bana özelden yazabilir miii ??

ben hemen geliyorum özele

Bu erkeklerin hepsi mi ayni benim ki de balayina odaklanmış durumda

Yaa bu kadar mı olur aynen ayneeenn
Evden ayrılmanın hüznü olsun, yeni bir hayata adım atmak olsun hepsini ayrı ayrı düşünüyorum
Onun hiiç umrunda değil evden ayrılmak için can atıyor hiç üzülmüyor
Dediğin gibi tatili düşünüyor yalnızca
Keşke bende biraz öyle olsaam yahu :

unuttum lafı bizimkinde de var bir de o kendi işinde olmasına rağmen netten bi ev bak diyorum sen bak diyor ben işin içinde boguluyorum gider bakarız diyor ama hareket yok gelinlik için arkadaslarınla bak dedi görmemesi gerektiğine inanıyormuş :)

Kizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
Ay Can'ım ben ayakkabı işini hallettim gelinliğin altına gelinliğim dikiliyordu gelinlikçi istedi.hemen o gün aldım.Çeyizim gitti mutfağım yerleşti.Perdeci perdelerimizi taktı,yarın beyaz eşyalarımız gelicek cumartesi mobilyalarım .Cumartesi kalan çeyizlerimi evimi yerleştiricez.Benimde kınada giyeceğim elbise ve bindallı kaldı.Bindallılar çok pahalı nerden bulucam hiç bilmiyorum,heyecanlıyım çook.Rabbim hepimize hayırlı oturmayı nasip etsin evimizde kızlar.Dügünüm 23 temmuzazz kaldı .

Kizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
Ay Can'ım ben ayakkabı işini hallettim gelinliğin altına gelinliğim dikiliyordu gelinlikçi istedi.hemen o gün aldım.Çeyizim gitti mutfağım yerleşti.Perdeci perdelerimizi taktı,yarın beyaz eşyalarımız gelicek cumartesi mobilyalarım .Cumartesi kalan çeyizlerimi evimi yerleştiricez.Benimde kınada giyeceğim elbise ve bindallı kaldı.Bindallılar çok pahalı nerden bulucam hiç bilmiyorum,heyecanlıyım çook.Rabbim hepimize hayırlı oturmayı nasip etsin evimizde kızlar

Yaa ne güzel her şeyin tamamlanmıış :)
Benim eksiklerim çook daha.
Cumartesi beyaz eşyam gelecek, bayramda çeyizim gidecek.
Perdelerim yapılıyor, halı daha alınmadı
Ohoo bir ton iş var

Kızlar merhaba. Ben de sizdenim. Başlığı yeni gördüm.

30 Nisan'da sözüm, 14 Mayıs'ta nişanım oldu. Allah nasip ederse 6 Ağustos kına, 7 Ağustos da düğün olacak.

Çok heyecanlıyım. Çok korkuyorum. Önemli şeyleri unutyormuşum gibi geliyor. Beni de aranıza alır mısınız

Ohoo bir ton iş var
Ohoo bir ton iş var
Can'ım benim benimde halılarım alınmadı daha birtek yatak odası halımı annem aldı.kayınvalidemler herşeye tantana ettiği için halı ve avizelerimi istediğim gibi olsun diye düğünden sonra alıcam .onlara göre benim beğendiğim herşey pahalı.merak etme hepsi hallolur bunlar bizim en güzel günlerimiz ama ben artık yorgunluktan ölüyorum yarın gene eve gidicem mobilyalar gelicek yerleştirmeye

Alla alla o ne demekmiş ya pahalı da olsa alınacak sonuçta
Ayrıca bende her şeyin ucuzunu değil pahalısını alan bir insanım.
Gidip kötü olacağına biraz fazla para verip almak daha mantıklı.
Kayınvalidenin böyle düşünmesine üzüldüm açıkçası..
En iyisi kendin alman zaten boşver istediğin gibi alırsın.
Evet inan bende çok yoruldum en güzel günler ama artık koşturmak yoruyor insanı.
Birde böyle ufak sorunlar çıktığında iyice huzuru kaçıyor insanın

Hoş geldin seninde az kalmış Can'ım.Hayırlı tatlı telaşlar sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…