- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.121
benim aklıma gelince bile gözlerim doluyor şaka gibi geliyordu ev tutulana esyalarım gelene kadar :)
Bana hala öyle geliyor. Sanırım çeyizim ve eşyalarım gidince daha iyi anlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim aklıma gelince bile gözlerim doluyor şaka gibi geliyordu ev tutulana esyalarım gelene kadar :)
o zaman bosch düşüneyim yine ben beyaz aldım ben eşyaları o yüzden ocak setinide beyaz istiyorum beyazlarda pahalıymıuş galiba inoxa göreCanım bende bütün beyaz eşyalarımı boschtan aldım
Aynı şekilde ankastremi de öyle.. Henüz kullanmadım fakat aldığım yorumlar oldukça iyiydi
2500 küsüre aldık 3lü seti.
Eki Görüntüle 1850828
Eki Görüntüle 1850826
Eki Görüntüle 1850827
Gelinlik ayakkabısı sizce nasıl olmalı kızlar
Selam arkadaşlar. Benim kına ve düğünüm ağustos sonunda. İstanbuldayım. Gelinlik ve kına elbisesi için kafayı yemek üzereyim. Kiloluyum istediğim türde gelinlik bulmak zor. Çok pahalı olmasını istemiyorum ortalama bir gelinlik diktirme fiyatı ne kadardır? İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Gelinlik ayakkabısı sizce nasıl olmalı kızlar
Avrupa yakası. Heryere gidebilirim :)Canım bende daha yeni başlattım gelinliğimi İstanbul un neresindensin ona göre tavsiyede bulunayım
Can'ım merhaba Kadıköy'de diktiriyorum şu anda2500 tl.Gelinlik çiçeği tacı kesesi duvağı ile birlikte.Biz üstünü sırf dantel istedik diye bu fiyat.dahadadüşük olabiliyor bol pazarlık.benimde biraz kilom var bu haftaki prova şahaneydi.bayıldım korse çalıştığı için harika duruyor.Zaten artık 36beden bile olsan diktiriyor herkes.Sıkma canını Can'ım.Selam arkadaşlar. Benim kına ve düğünüm ağustos sonunda. İstanbuldayım. Gelinlik ve kına elbisesi için kafayı yemek üzereyim. Kiloluyum istediğim türde gelinlik bulmak zor. Çok pahalı olmasını istemiyorum ortalama bir gelinlik diktirme fiyatı ne kadardır? İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Özelden yeri iletir misiniz?Can'ım merhaba Kadıköy'de diktiriyorum şu anda2500 tl.Gelinlik çiçeği tacı kesesi duvağı ile birlikte.Biz üstünü sırf dantel istedik diye bu fiyat.dahadadüşük olabiliyor bol pazarlık.benimde biraz kilom var bu haftaki prova şahaneydi.bayıldım korse çalıştığı için harika duruyor.Zaten artık 36beden bile olsan diktiriyor herkes.Sıkma canını Can'ım.
Canım bu ayakkabıya nerden ulaşabiliriz çok güzelmişBu sıralar bende arayıştayım
Eğer bulabilirsem bu ayakkabının beyazından alacağım
Hem çok rahat görünüyor hemde şık
Eki Görüntüle 1851004
Bilmiyorum canım internette görmüştüm bu tarz istiyorum bendeCanım bu ayakkabıya nerden ulaşabiliriz çok güzelmiş
Bilmiyorum canım internette görmüştüm bu tarz istiyorum bende
Nerede oturuyorsun canım?Bende çok beğendim bulmalıyız bunu )
Canım benimde 30 temmuzda. En az senin kadar heyecanlıyımKizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
Benimde çeyiz gitti birtek dizmek kaldı oda 10 temmuz da inşallah . Bende düğün anını düşünüyorum nasil olacam filan diyee . Birde annemler den ayrılma anını .Canım benimde 30 temmuzda. En az senin kadar heyecanlıyım
Bir de çok açık bir insan değilim, davranış anlamında.
Hani düğünde kendimi kasar mıyım acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
İnşallah düşündüğümüzden güzel geçer
Bende evimi diziyorum, mobilyalarım yerleşti
Cumartesi günü beyaz eşyalarım gelecek
Bayramın son günü çeyizim gidiyor ertesi günü onları yerleştireceğiz.
Oldukça telaşlı geçiyor günlerim ama o kadar güzel bir duygu ki insan kendi evini kendi kullanacağı gibi düzüyor herşey sana ait. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah