• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

mavili morlu olmuşuz :21::21:
kuzum sana zahmet olmazsa benim düğün tarihindeki tahmini yazısını kaldırır mısın :KK16:
düğün salonunu tuttuk da tarihimiz kesinleşti artık 5 kasım olarak :KK71::KK71:
Evet içimiz açılsın dedim pembe maviden gözümüz alıştı değişiklik yapayım dedim :-)
Tmmdır tatlım hemen kaldırıyorum :21:
Hayırlı olsun bu arada salon nasıl kır düğünümü olcak
:KK6:

Evet içimiz açılsın dedim pembe maviden gözümüz alıştı değişiklik yapayım dedim :-)
Tmmdır tatlım hemen kaldırıyorum :21:
Hayırlı olsun bu arada salon nasıl kır düğünümü olcak
:KK6:

artık kendimi evlenecek gibi hissetmeye başladım düğün tarihi netleşince :-):-)
kasım ayında hava biraz riskli olur kuzum o yüzden kesin kır düğünü diyemiyorum. eğer şansımıza hava güzel olursa mekanın bahçesinde yapılacak, hava kötü olursa da içeride yapılacak. fotoğraflarını da atayım hemen :-)
resim29739.jpg
resim29745.jpg
resim29750.jpg

kasım ayında hava biraz riskli olur kuzum o yüzden kesin kır düğünü diyemiyorum. eğer şansımıza hava güzel olursa mekanın bahçesinde yapılacak, hava kötü olursa da içeride yapılacak. fotoğraflarını da atayım hemen :-)Eki Görüntüle 1854513 Eki Görüntüle 1854514 Eki Görüntüle 1854515

buradamı olacak düğün kuzum.
çınaraltımıydı neydi bunun adı agoranın oralardaydı dımı

kasım ayında hava biraz riskli olur kuzum o yüzden kesin kır düğünü diyemiyorum. eğer şansımıza hava güzel olursa mekanın bahçesinde yapılacak, hava kötü olursa da içeride yapılacak. fotoğraflarını da atayım hemen :-)Eki Görüntüle 1854513 Eki Görüntüle 1854514 Eki Görüntüle 1854515
Ayy mekan çok güzelmiş canım gönlünce bi düğünün olur inşallah :21:

Adet geciktirici ve doğum kontrol için
Ben aile hekimime nikah işlemleri için gittiğimde konuştum. İkisi aynı anda olmuyormuş.. Adet geciktirici düşünüyordum ama geciktirdiği zamanki etkilerini öğrenince vazgeçtim.
Adet oluyormuş gibi şişkinlik gerginlik ağrı vs yapıyormuş ve ilacı braktığında normalden çok kanaman oluyormuş diğer ayki düzenlerin de bozuluyor tabi . dengemi bozmak istemedim açıkcası

Ben aile hekimime nikah işlemleri için gittiğimde konuştum. İkisi aynı anda olmuyormuş.. Adet geciktirici düşünüyordum ama geciktirdiği zamanki etkilerini öğrenince vazgeçtim.
Adet oluyormuş gibi şişkinlik gerginlik ağrı vs yapıyormuş ve ilacı braktığında normalden çok kanaman oluyormuş diğer ayki düzenlerin de bozuluyor tabi . dengemi bozmak istemedim açıkcası
Ama benim tam düğün günüme geliyor0:110:5 günde balayı ayarladik deniz kenarında ..

Adet geciktirici ve doğum kontrol için

yapma yaa ben bu etkileri bilmiyordum.. kınamda 1. günüm düğünümde de 2. günüm yani ben de kullanmak istiyorum ki 10 gün balayındayız.. sanırım kullanmak zorundayım. aile hekimiyle görüşmek şart mı eczaneden alamıyor muyuz acaba canım

hayırlı olsun canım ne zaman düğün? :)

yapma yaa ben bu etkileri bilmiyordum.. kınamda 1. günüm düğünümde de 2. günüm yani ben de kullanmak istiyorum ki 10 gün balayındayız.. sanırım kullanmak zorundayım. aile hekimiyle görüşmek şart mı eczaneden alamıyor muyuz acaba canım

hayırlı olsun canım ne zaman düğün? :)
Bende alicam mecburen hap . 21 temmuz Kına 24 temmuz düğün canım

Back