• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
benimde 17 temmuzdaa ve aşırı stres ve heyecan var. hele ben şehirdışına atandığımdan resmen 2ye bölündüm. daha eksikler hala var üstelik ev de kurmaığım halde . düğünden sonra ev kurmaya başlıcaz biz benim tayin durumum yüzünden. :63:

Allah kolaylık versin canım . Çok güzel çok da stresli bu işler . Benimde 13 gün kaldı herşeyim hazır davetiye dağıtıyoruz . Cuma günü dış çekimim olacak cok heyecanlıyımmm :)

Allah kolaylık versin canım . Çok güzel çok da stresli bu işler . Benimde 13 gün kaldı herşeyim hazır davetiye dağıtıyoruz . Cuma günü dış çekimim olacak cok heyecanlıyımmm :)
ayyy sana da kolaylıklar canım benimm çokaz kalmışş senınde mı dış çekimin erken benimde oyle ama gelinliğiğ temızletmeye zamanım yok benım senın var galıba cok ıyı dusunmussun ben dusunemedım hıc :bicak:

bizde ev arama işindeyiz çok sıkıntılı bir süreçmiş köpeğim var benimde yıllardır kabul ettiği köpeği şimdi sorun yaratmaya başladı her ev bakmaya gittiğimizde av bulamayınca teraslı veya bahceli köpeği istemiyorum diyip üstüme geliyor kendisininde önceden köpeği vardı halbuki baya bi canım sıkıldı 2 haftadır bu sözlere Allah herkes için hayırlısını versin
e bi de orucun verdiği stresle iyice terelliler üstünde
tek istediğim şuan düzgün bi ev
annesine yakın olmak istemiyordum artık ona bile razı oldum ben orta yolu bulmaya çalıştıkça orta yolu da kabul etmeyip üstüme geliyor yapacak bsyim de yok annem yaşlı çıkartamaz köpeği ablam desen atanıp gidicek mevburum getirmeye ama anlatamıyorum 14 senedir beraberiz köepğim 8 yaşında 2 sene önce evlenme teklifi etti dedim ki o zaman niye bhaçeli ev tutarız diye beni kandırdın şimdi sorun ediyorsun dedim madem istemiyordun benimle evlnemeye kalkmasaydın dedim sonra halledicez vs dedi sarıldı etti ama ben çok kırıldım hala da kırgınım o yüzden napıcam bilmiyorum
bayramda kıbrıs tatili ayarladık arkadaşlarla 3 günlüğüne inanın gidesim onun yüzünü göresim yok
en üzüldüğüm nokta 14 senedir beni tanımamış olup bu köpeğimi bırakacağımı başkasına vereceğimi düşünmesi ki köpeğimde epilepsy hastası kimse bakmaz :(

Bulursunuz canım bende de kedi var ay bi de kedi geliyo diyip duruyor :KK70: inatlaş istememişti benim ki kayınvalidemin alerjisi var diye annenle değil bizle yaşayacak bırakmam günah dedim annemlerde bırakacakmışım bak bak :KK70: şimdi mamasını kumunu fln alıp geliyor :) o şuan stresin etkisi ile yükleniyor sakın taviz vermemeye bak ciddi tavrını göster anlayacaktır.

bizde ev arama işindeyiz çok sıkıntılı bir süreçmiş köpeğim var benimde yıllardır kabul ettiği köpeği şimdi sorun yaratmaya başladı her ev bakmaya gittiğimizde av bulamayınca teraslı veya bahceli köpeği istemiyorum diyip üstüme geliyor kendisininde önceden köpeği vardı halbuki baya bi canım sıkıldı 2 haftadır bu sözlere Allah herkes için hayırlısını versin
e bi de orucun verdiği stresle iyice terelliler üstünde
tek istediğim şuan düzgün bi ev
sakin olmayı deneyin canım. aynen havalar cok sıcak bıde malum oruç. yani bizde oyle su son 2 haftamız baya zor ve tartısmalı geecti kaldı ki 7.5 yıldır da beraberiz birbirimizi yeni tanımıyruz. stresimiz artıyor telaş gerginlik sıcak ve ramazan birleştikçe işte biraz zzor oluyor bide insanın morali bozuluyor illa ki olmadıkça. inşallah gönlünüze göre bi an önce bulursunuz evi hemencecik

valla aslına bakarsan benimde temizletmeye zamanım yok ama kirletmemeye özen göstericem.Düğünden sonra zor oluyor hele bide ben çalışıyorum sıcaklarla uğraşılmaz.Hangi şehirdesin canım sen

sakin olmayı deneyin canım. aynen havalar cok sıcak bıde malum oruç. yani bizde oyle su son 2 haftamız baya zor ve tartısmalı geecti kaldı ki 7.5 yıldır da beraberiz birbirimizi yeni tanımıyruz. stresimiz artıyor telaş gerginlik sıcak ve ramazan birleştikçe işte biraz zzor oluyor bide insanın morali bozuluyor illa ki olmadıkça. inşallah gönlünüze göre bi an önce bulursunuz evi hemencecik
bir tek kendi aramızda sorun da olmuyor yapılacak şeylerde sorun çıkıyor onlar da sorun oluyor ama geçecek son düzlükteyiz :)

tartışma hiç istemiyorum valla biliyomusun .iş yeri zaten yoğun cumayı iple çekiyorum resmen :))

bir tek kendi aramızda sorun da olmuyor yapılacak şeylerde sorun çıkıyor onlar da sorun oluyor ama geçecek son düzlükteyiz :)
yani aksilik ve sorun illa ki olcak olmazsa olmazımız :lülülü:misal 1 ay önce ayakkabı yapımı için bi yerle anlaştım. 2 hafta içnde teslimatı yapılcaktı. ben 1 ay sonra 5.kez aramama ragmen sonunda atölyeden yapılamadığını tasarımının kayıp olduğu soylendı ve dugune 20 gun kala ayakkabısız kaldım. ara boy topuk olcagı için model de yoktu bu yuzden yaptırıyordum zaten. o gun boyunca sabahtan aksama hungur hungur aglamıs olabilirm:KK3: aslında bunlar da tatlı telasımız,olması gerekenler:KK30:

valla aslına bakarsan benimde temizletmeye zamanım yok ama kirletmemeye özen göstericem.Düğünden sonra zor oluyor hele bide ben çalışıyorum sıcaklarla uğraşılmaz.Hangi şehirdesin canım sen
aynen canım benım gün olarak yetişmiyor en az 10 gün olmalı arada dedi gelinlikçi. aynen ben de uğraşmak istemedim. iş yüzünden bende eskişehirdeyim atamam buraya oldu ve zaten günde 3 saatim dağ yolunda getiğinden hiç vakit ve enerji kalmıo banada. ankaradan eskişehire geldik işte. düğün ankarada benim. senin canım ?

ama bazen cidden stresli yorucu üzücü oluyor sonra diyorum ki neresi tatlı bunun Allah aşkına ? :D
mesela cumartesi mobilyalarım gelecek diye sevinirken koltuk takımımın inegölden gönderilirken gönderilmeyi unutulduğunu açıkladılar biz şok . Neyse tamam dedik eşyalar geldi diğerleri aynı gün konsol teşhir çıktı yatak başlığım yetişmemiş vs vs bazen ya sabır çeke çeke bitircem diye korkuyorum ben :D

stresli gelinler bir araya toplanmış, alın bizden de o kadar valla :KK70::KK70:
pazar günü düğün salonu bakmaya gidiyoruz yolda bi kavgaya tutuştuk kıyamet koptu kıyamet :KK70: durdurdu arabayı kenarda bağrıştık çaağrıştık bakmayacam senle düğün salonu falan seninle işim olmaz dedim, arabayı bi sinirle hareket ettirdi dedim kesin dereden uçuracak beni, bi baktım düğün salonuna getirmiş, senin nazınla uğraşamam dedi, kolumdan tuttu zorla düğün salonu gezdirdi :KK70::KK70:

hahahha :D valla son düzlüğün stresi şekerim biz yetişmeyecek evhamı ve evden ayrılmanın hüznünü yaşarken adamlar aman oh tatil yapacağız rahatlığında balayını iple çekiyorlar adama kaçtır şu yapılacak diye sayıyorum ertesi gün yapsınn diye akşamına arıyorum açıklama net UNUTTUM :D

çok kirlenme olmaz dediler zaten uçları olursada bol köpüklü suyla silin asla kuru temızlemeye vermedın dediler

hahahha :KK70: valla son düzlüğün stresi şekerim biz yetişmeyecek evhamı ve evden ayrılmanın hüznünü yaşarken adamlar aman oh tatil yapacağız rahatlığında balayını iple çekiyorlar adama kaçtır şu yapılacak diye sayıyorum ertesi gün yapsınn diye akşamına arıyorum açıklama net UNUTTUM :KK70:

o unuttum lafı yüzünden katil olacağım zaten ben çok yakında :KK62:
yatak odası için dolap türlerini modellerini araştır, çizim yap hazır almayalım gönlümüzce yaptıralım sonuçta ev bizim diyorum, ama yok beyefendi ya unutuyor ya yorgun oluyor, he bi de oruç vuruyormuş onu. sanki biz tekne orucu tutup günün yarısında yiyoruz, hey allahım yarabbim yaa :işsiz::işsiz:

bende hiç temizlemeye vermek istemiyorum olmadı bol köpüklü suyla temizleriz bizde. Ben Muğladayım canım burda kalıcam :)

Back