- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.141
Of inan onu düşünmek istemiyorum içim kötü oluyorBenimde çeyiz gitti birtek dizmek kaldı oda 10 temmuz da inşallah . Bende düğün anını düşünüyorum nasil olacam filan diyee . Birde annemler den ayrılma anını .
Bende bıraksam iyi olacak bir tarafta da sevdiğim insanla kavuşmanın verdiği mutluluk var tabiiOf inan onu düşünmek istemiyorum içim kötü oluyor
Akışına bırakıcam sanırım onu..
O mutluluk herşeyi unutturuyor zatenBende bıraksam iyi olacak bir tarafta da sevdiğim insanla kavuşmanın verdiği mutluluk var tabii
benimde 17 temmuzdaa ve aşırı stres ve heyecan var. hele ben şehirdışına atandığımdan resmen 2ye bölündüm. daha eksikler hala var üstelik ev de kurmaığım halde . düğünden sonra ev kurmaya başlıcaz biz benim tayin durumum yüzünden.Kizzzlar 24 temmuzda düğünüm var aşırı derece heyecanliyim . Herşey hazır bir ayakkabı bakmadım daha birde evim dizilecek . Sizler neler yaptınız bitti mi herkes benim gibi heyecanli ve stresli mi?
ayyy sana da kolaylıklar canım benimm çokaz kalmışş senınde mı dış çekimin erken benimde oyle ama gelinliğiğ temızletmeye zamanım yok benım senın var galıba cok ıyı dusunmussun ben dusunemedım hıcAllah kolaylık versin canım . Çok güzel çok da stresli bu işler . Benimde 13 gün kaldı herşeyim hazır davetiye dağıtıyoruz . Cuma günü dış çekimim olacak cok heyecanlıyımmm :)
sakin olmayı deneyin canım. aynen havalar cok sıcak bıde malum oruç. yani bizde oyle su son 2 haftamız baya zor ve tartısmalı geecti kaldı ki 7.5 yıldır da beraberiz birbirimizi yeni tanımıyruz. stresimiz artıyor telaş gerginlik sıcak ve ramazan birleştikçe işte biraz zzor oluyor bide insanın morali bozuluyor illa ki olmadıkça. inşallah gönlünüze göre bi an önce bulursunuz evi hemencecikbizde ev arama işindeyiz çok sıkıntılı bir süreçmiş köpeğim var benimde yıllardır kabul ettiği köpeği şimdi sorun yaratmaya başladı her ev bakmaya gittiğimizde av bulamayınca teraslı veya bahceli köpeği istemiyorum diyip üstüme geliyor kendisininde önceden köpeği vardı halbuki baya bi canım sıkıldı 2 haftadır bu sözlere Allah herkes için hayırlısını versin
e bi de orucun verdiği stresle iyice terelliler üstünde
tek istediğim şuan düzgün bi ev
bir tek kendi aramızda sorun da olmuyor yapılacak şeylerde sorun çıkıyor onlar da sorun oluyor ama geçecek son düzlükteyiz :)sakin olmayı deneyin canım. aynen havalar cok sıcak bıde malum oruç. yani bizde oyle su son 2 haftamız baya zor ve tartısmalı geecti kaldı ki 7.5 yıldır da beraberiz birbirimizi yeni tanımıyruz. stresimiz artıyor telaş gerginlik sıcak ve ramazan birleştikçe işte biraz zzor oluyor bide insanın morali bozuluyor illa ki olmadıkça. inşallah gönlünüze göre bi an önce bulursunuz evi hemencecik
yani aksilik ve sorun illa ki olcak olmazsa olmazımızbir tek kendi aramızda sorun da olmuyor yapılacak şeylerde sorun çıkıyor onlar da sorun oluyor ama geçecek son düzlükteyiz :)
aynen canım benım gün olarak yetişmiyor en az 10 gün olmalı arada dedi gelinlikçi. aynen ben de uğraşmak istemedim. iş yüzünden bende eskişehirdeyim atamam buraya oldu ve zaten günde 3 saatim dağ yolunda getiğinden hiç vakit ve enerji kalmıo banada. ankaradan eskişehire geldik işte. düğün ankarada benim. senin canım ?valla aslına bakarsan benimde temizletmeye zamanım yok ama kirletmemeye özen göstericem.Düğünden sonra zor oluyor hele bide ben çalışıyorum sıcaklarla uğraşılmaz.Hangi şehirdesin canım sen
çok kirlenme olmaz dediler zaten uçları olursada bol köpüklü suyla silin asla kuru temızlemeye vermedın dedilervalla aslına bakarsan benimde temizletmeye zamanım yok ama kirletmemeye özen göstericem.Düğünden sonra zor oluyor hele bide ben çalışıyorum sıcaklarla uğraşılmaz.Hangi şehirdesin canım sen
hahahhavalla son düzlüğün stresi şekerim biz yetişmeyecek evhamı ve evden ayrılmanın hüznünü yaşarken adamlar aman oh tatil yapacağız rahatlığında balayını iple çekiyorlar adama kaçtır şu yapılacak diye sayıyorum ertesi gün yapsınn diye akşamına arıyorum açıklama net UNUTTUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?