• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Canım benim mobilyalarım hepsi istediğim gibi oldu allaha şükür,kayınvalidem ve görümcemin sürekli karışmalarına rağmen salon mobilyalarım avangard modern tarzı,oturma odam modern,yatak odamda avangart modern tarzı.beyaz esyalarım siyah cam.fotoğraflarını çektiğim için hic zorluk yaşamadık dün perdeleri seçerken zaten salon kruvase model olduğu için fon yaptırmadık.perdeler takilicak haftaya kısmetse dikimi bitince.onlar takilsinki mobilyalarimda gelsin günes çok olduğu için eşyalar zarar görmesin dedik.Bide ben ne istedigimi cok iyi bilen biriyim annem misafir odama aksesuarlar yapti hep sedef beyazı gümüş yaldız çalıştı çunku ben beyaz mobilya istiyordum lake cila.Ne istiyorsam magazalarda onlara baktım kafamda tasarladiklarima.o yuzden esya alimına karısmalar hariç çok kolay hallettim şukurler olsun.Rabbim sanada banada ve bütün evlilere ağız tadıyla evimizde huzurla oturmayı nasip etsin ...
AMİN İNŞALLAH

Hmm anladım canım bende senin gibi tek tek gidip yerleştrmek istiyorum ama çeyizimin özel bigünde akrabalarmla davulzurna falan çıkmasnı istediğim için bekliyoruz :halay:
O bardakların tabakların yıkamasını çeyiz gittikten snra yapıcm inş :KK48:

Canım çok güzel görünüyor da bişi sorcam ben bu perdeleri face te gelin evlerinde gördüm o paylaşan sen miydin yoksa :-):-)
evet tatlım ben gönderdim :D

Bugün mobilyalarım geldii benimm :KK22:
Hepsini çok beğendim kocaman salon nasıl doldu
Evimiz asıl şimdi ev oldu :KK60:
İnşallah seninkiler de istediğin gibidir canım.
Ben perdeyi mobilya gelmeden seçemedim ya fon rengi falan koltuklara uysun diye :)
benim çok problem olmayacak bej olacak düz koltuklar yastıkları renkli oda uymazsa ne olacak sanki minnak yastık kılıfının kaçı kaç kuruş :D

merhaba kızlar
ankastre set almayı düşünüyorum beyaz eşyalarımı babam bosch almıstı
şimdi ne alsam karar veremedim
önerisi olan var mı beyaz alacağım diğerleri de beyaz olduğundan

Arkadaşlar nişanlım a ramazan bayramında ne hediye alabilirim kıyafet almak istemiyoru daha yeni çok fazla kıyafet aldı ben ona ne alabilirim şık güzel hoş ne olabilir

nee kaldı şurada ağustosun 4 üne :)))
bu arada cumartesi eşyalarım geliyor herkes telaşlı anlaşılan :D

merhaba kızlar
ankastre set almayı düşünüyorum beyaz eşyalarımı babam bosch almıstı
şimdi ne alsam karar veremedim
önerisi olan var mı beyaz alacağım diğerleri de beyaz olduğundan

Canım bende bütün beyaz eşyalarımı boschtan aldım
Aynı şekilde ankastremi de öyle.. Henüz kullanmadım fakat aldığım yorumlar oldukça iyiydi
2500 küsüre aldık 3lü seti.
1.jpg

2.jpg

3.jpg

kızlar Günaydınnnn. 18 gün kaldı benimde . Acayip duygular içerisindeyim. Hüzün daha ağırlıklı evden ailemden ayrılacağım için. Aynı şehirde olucaz ama gün geçtikçe daha çok zor gelmeye başladı :(

kızlar Günaydınnnn. 18 gün kaldı benimde . Acayip duygular içerisindeyim. Hüzün daha ağırlıklı evden ailemden ayrılacağım için. Aynı şehirde olucaz ama gün geçtikçe daha çok zor gelmeye başladı :KK43:
Aynı duyguları yaşıyorum
Benimde 37 günüm kaldı, heyecan ve sevinçten çok ailemden ayrılmanın burukluğu var.
O gün nasıl ayrılıcam ağlamadan nasıl durucam ve nasıl normale dönücem bilmiyorum
Evli bayanlar sizler nasıl başa çıktınız bununla? :KK43:

benim aklıma gelince bile gözlerim doluyor :( şaka gibi geliyordu ev tutulana esyalarım gelene kadar :)

Back