- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.101
amin inşallah canım çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor evlilikCanımmm hamişmisin sen çok sevindimm sağlıcakla doğum yap inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah canım çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor evlilikCanımmm hamişmisin sen çok sevindimm sağlıcakla doğum yap inşallah
Çok şükür güzel gidiyor canım düzene alışmaya çalışıyorum halaamin inşallah canım çok teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik
alışamadın mı daha şekerim eskidik neredeyse şaka bir yana allah ağız tadı huzur versin inşallahÇok şükür güzel gidiyor canım düzene alışmaya çalışıyorum hala
Amin hepimize inşallah canım zor ya herşeyin sana bakması sorumluluğun sende olmasıalışamadın mı daha şekerim eskidik neredeyse şaka bir yana allah ağız tadı huzur versin inşallah
öyle de eşin de yardımcı oluyordur ama olmuyor mu ?Amin hepimize inşallah canım zor ya herşeyin sana bakması sorumluluğun sende olması
Elinden geldiğince oluyor canım ama hem çalışıp hem evli bayan olmak zormuş.öyle de eşin de yardımcı oluyordur ama olmuyor mu ?
öyle tabi çok zor özellikle de ramazandaElinden geldiğince oluyor canım ama hem çalışıp hem evli bayan olmak zormuş.
AMİN İNŞALLAHCanım benim mobilyalarım hepsi istediğim gibi oldu allaha şükür,kayınvalidem ve görümcemin sürekli karışmalarına rağmen salon mobilyalarım avangard modern tarzı,oturma odam modern,yatak odamda avangart modern tarzı.beyaz esyalarım siyah cam.fotoğraflarını çektiğim için hic zorluk yaşamadık dün perdeleri seçerken zaten salon kruvase model olduğu için fon yaptırmadık.perdeler takilicak haftaya kısmetse dikimi bitince.onlar takilsinki mobilyalarimda gelsin günes çok olduğu için eşyalar zarar görmesin dedik.Bide ben ne istedigimi cok iyi bilen biriyim annem misafir odama aksesuarlar yapti hep sedef beyazı gümüş yaldız çalıştı çunku ben beyaz mobilya istiyordum lake cila.Ne istiyorsam magazalarda onlara baktım kafamda tasarladiklarima.o yuzden esya alimına karısmalar hariç çok kolay hallettim şukurler olsun.Rabbim sanada banada ve bütün evlilere ağız tadıyla evimizde huzurla oturmayı nasip etsin ...
evet tatlım ben gönderdimHmm anladım canım bende senin gibi tek tek gidip yerleştrmek istiyorum ama çeyizimin özel bigünde akrabalarmla davulzurna falan çıkmasnı istediğim için bekliyoruz
O bardakların tabakların yıkamasını çeyiz gittikten snra yapıcm inş
Canım çok güzel görünüyor da bişi sorcam ben bu perdeleri face te gelin evlerinde gördüm o paylaşan sen miydin yoksa
benim çok problem olmayacak bej olacak düz koltuklar yastıkları renkli oda uymazsa ne olacak sanki minnak yastık kılıfının kaçı kaç kuruşBugün mobilyalarım geldii benimm
Hepsini çok beğendim kocaman salon nasıl doldu
Evimiz asıl şimdi ev oldu
İnşallah seninkiler de istediğin gibidir canım.
Ben perdeyi mobilya gelmeden seçemedim ya fon rengi falan koltuklara uysun diye :)
merhaba kızlar
ankastre set almayı düşünüyorum beyaz eşyalarımı babam bosch almıstı
şimdi ne alsam karar veremedim
önerisi olan var mı beyaz alacağım diğerleri de beyaz olduğundan
Aynı duyguları yaşıyorumkızlar Günaydınnnn. 18 gün kaldı benimde . Acayip duygular içerisindeyim. Hüzün daha ağırlıklı evden ailemden ayrılacağım için. Aynı şehirde olucaz ama gün geçtikçe daha çok zor gelmeye başladı