- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.061
Merhaba,ben ağustos da ki düğünüme nisan ya da mart ayında aldım tarihimi:)
Ankara Konağında kına ve düğünü yapmayı düşünüyoruz. Sen memnun kaldın mı? Bir de fiyatları uygun mu? Fikir verirsen çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,ben ağustos da ki düğünüme nisan ya da mart ayında aldım tarihimi:)
düğün ağustosta memnuniyetime o zaman yorum yapabiliriz fiyatları kır bahçesi istiyorsan hafta sonu yemekli şartı var 30 binin üstünde fiyat verdi 300 kişiye kişi başı 100 lira civarından başlıyor .Merhaba,
Ankara Konağında kına ve düğünü yapmayı düşünüyoruz. Sen memnun kaldın mı? Bir de fiyatları uygun mu? Fikir verirsen çok sevinirim
teşekkür ederim çok yoğun geçti hiç nete giremedim.. Darısı tüm dileyenlerin başına...@merveibo2305 & cerenkar
Yarın düğünü olan arkadaşlarım Şimdiden hayırlı olsun diyorum ..
Kına ve düğününüz evliliğiniz hayatınız her şey gönlünüzce olsun..
Bizleri de duanız da unutmayın ..Darısı tüm sözlü ve nişanlılarımız başına
..Mutluluklar ..
Canım hayırlı olsun beyaz eşyaların yerleşmesi için erken değil mi 54 gün için . Biz çeyizle bir yani 2 3 hafta öncesi falan kurdurcaz çeyiz gidiceği için. Sizin çeyiz gitmicek mi ??kızlar ev tutuldu temizliği devam ederken bir yandan avizeleri hallettik yarın beyaz eşyalar yerleşiyor haftaya perde sonraki hafta mobilyalarım geliyor gelinlik provam bu ay sonu :) yoğunluk başladı 54 günüm kaldı benimde :)
Canım benimki üst kismi dantel alt kayık yaka (tarkanin eşinin gelinlik ustu gibi )altida yarim balik canim modeliBen de gelinliklere bakıyorum birkaç gündür ne kadar cok çeşit varmış balık, a kesim, kayık yaka, tek omuz...
Dantelleri de cok beğendim ama boyun kısmında dantel olunca ben sevmiyorum bazıları tülle boyundan kaplanmış
Ben kararsız bir insanım siz nasıl karar verdiniz gelinlik kısmına
günaydın kızlar kına kaftanı benimde kafamda almayı değilde kiralamayı düşünüyorum
ankarada önerebileceğiniz yerler var mı çok da pahalı olsun istemiyorum açıkcası kına için 3 saatliğine
Kızlar merhaba benimde 40 günüm kaldı.Bugün yatak odamı aldık.cumartesi ev temizletilicek ondan sonra sırasıyla beyaz eşya salon koltukları,yemek odası,oturma odası koltuklarimiz gelicek.Yatak odasini 25 gün bekliycem bugün aldigimiz için diğerler daha önceden alinmisti onlar gelmeyi bekliyorlar artik.çarşamba günüde gelinlik provam var.Ama kına kiyafeti nerden bulucam daha onlara bakamadım
biz parça parça taşıyoruz canım aynı zamanda mutfak eşyaları fln yerleştiriliyor bulaşık mak. kullanıyoruz ramazandayız malum buzdolabı çok işe yarıyor bu süreçte çamaşır makinası desen yıkanacak bir ton şey varCanım hayırlı olsun beyaz eşyaların yerleşmesi için erken değil mi 54 gün için . Biz çeyizle bir yani 2 3 hafta öncesi falan kurdurcaz çeyiz gidiceği için. Sizin çeyiz gitmicek mi ??
canım normalde tunalıda 700 800 kiralama fiyatı ulusa bak derim ben 500 e satın aldım :)günaydın kızlar kına kaftanı benimde kafamda almayı değilde kiralamayı düşünüyorum
ankarada önerebileceğiniz yerler var mı çok da pahalı olsun istemiyorum açıkcası kına için 3 saatliğine
banada çok pahalı geliyor sahsenBenimde sorunum aynı ben karum da bi yer biliyorum arkadaşım 900 e kiralamıştı ordan ama bana pahalı geliyor.
bana satın almak da gereksiz geliyor 300e falan kıralık bulsam öyle çok mukemmel olması da gerekmiyorcanım normalde tunalıda 700 800 kiralama fiyatı ulusa bak derim ben 500 e satın aldım :)
Hanımlar merhaba ben adanalıyım 21 yaşındayım ve
18 şubatta beni istediler
19 martta büyük tatlım yendi
22 ekimde nişanım olacak
30 ocakta RABBİM in izniyle inşallah düğünümuz olacak şuan nişanlı olan ve nişanlanmak üzere olan varmı merak ettiklerim var öğrenmek için