-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.681
Ne diyecegimi bilemiyorumm suanda okadar Üzgünüm kii.. umudunu sakin kaybetme güçlü olmaya çalış şerde hayir vardir insaallah Rabbim kendiliginden mucizesini versin tez vakitte ..Olumsuz negatif
Canım benım hayal kırıklıgını cok ıyı anlıyorum.. Allahın ıznı ıle neden negatıf oldugunu ıyıce arastırıp harıka bır tedavı surecıne basşlayıp pozıtıf alacaksın..Olumsuz negatif
Valla kist dedi ona eminim...Canım bende de aynı durum oldu ama doktorum kist demedi.Sadece adetimin 4.günüydü, doğum kontrol ilacı verecem dedi 12gün kullanacaksın dedi ve 12 günün sonunda adet olacaksın dedi ve 14ü günü(26 ağustos) buraya kontrole geleceksin dedi.Bu arada benim bu ay dondurulmuşlarla olacaktı bu ay.Demek o zaman bende de mi kist olmuş
Olumsuz negatif
Off .. yarabbim sen güldür yüzümüzü .. ne demek olduğunu cok iyi bilirim 2 defa yasadım ama güçlü ol cnm nolur pes etme olacak ins olacakOlumsuz negatif
Canımmmm yenıden mucadele edıceksın.. Pes etmedık etmcez. Bak ben ıhtımal bıle vermıyordumBen bittim artık gücüm kalmadı sanırım
benim daha cook var. daha bu adetım bıtıcek. bidaha 15 ekimde olucamda. tey tey :) yıne beklemeceedosko evet canım aynı şeyi yapıyor anladığım kadarıyla doktorlarımız şuan bekliyorum adet olmayı heralde haftaya tekrar adet olacam. Doktora gittiğimde adetin 4.günüydü düşün 1 yumurtam 18mm diğeri 16mm diğer tarafta da 3 küçük yumurtan gelişmiş dedi.Adetin 4ünde olması çok ilginç (adetim 8-9 gün sürer)öyle olunca doktorlar kist oluşmasını önlemek için uğraşıyorlar demekki.İlaçlar ağır geliyor demekki,benim aşılamada da böyle olmuştu,nasip bekleyeceğiz
M meraklisivas üzüldüm canım,aynı acıları yaşıyoruz canım inşallah her şey geçecek hepsi bu kötü günlerde geride kalacak canım benim
Mrb daha yeni negatif almış biri olarak çok iyi anlıyorum seni bu süreçte stres çok önemli bir faktormus onu anladım ikincide artık daha rahat olmaya calisicam sıkıntı yapma sende mutlaka rahim için araştırma yapsın neden tutmadığını arastir sır sürekli çözüm orda çünkü önemli olan tedavi olmak. Bu süreçte güçlü olmak zor en küçük birşey duysak yikiliyoruz ama devam et yılmaOlumsuz negatif
çok güzel artmış canım. maşallahh.Kızlar 10. Gun sonucum 214 .. 10 gun sonrası için randevumu aldım. Dr önce keseyi görelim dedi sonra sevınelim :) dua edın kızlar
benim daha cook var. daha bu adetım bıtıcek. bidaha 15 ekimde olucamda. tey tey :) yıne beklemece